tombed Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Ale nejdřív jeden, ať mi zbytek nevyleješ na hlavu!
Chumpus Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Menší zásoba na horké večery...
Jeronimo Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Hruštičky s medem, ani bych neřekl, že je to Rulandské šedé.
JaRooN Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Ted jsem v Tesco objevil me oblibene ruzove sumive vino, ktere jsem si vzdy kupoval ve Vidni. Sice teda to neni pod tou znacku, je to Tesco brand, ale stejny vyrobce, stejna placata lahev a hlavne - stejna chut Doporucuji...
Jeronimo Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Tentokrát víno nic moc. Ovšem hodinky nemají chybu.... Jak napsal včera Vít: ?Jsi ztracen? Tak měl pravdu
Vit Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Tentokrát víno nic moc. Ovšem hodinky nemají chybu.... Jak napsal včera Vít: ?Jsi ztracen? Tak měl pravdu Vím co říkám (teda než se pustím do absinthu).
Locque Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Tombede kárling dárling celkem jo, ale tohle je jiná liga. To je vlastně jinej sport. Až dovalíte, vokoštuješ...
tombed Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Tombede kárling dárling celkem jo, ale tohle je jiná liga. To je vlastně jinej sport. Až dovalíte, vokoštuješ...Vypadá to chutně! Cidr bude jinčí kafe než sájdr!
Jeronimo Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Sám doma a koukám na něco pro milovníky starých krásných a cenných věciček http://www.csfd.cz/film/322601-nejvyssi-nabidka/
Locque Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Vypadá to chutně! Cidr bude jinčí kafe než sájdr! ...už se chladí
Gustaf Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 dnes toto....jestli je je foto velike, prosím mody o zmenseni.děkuji
bohus76 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Včera to bylo pivo Kanec točené z Břeclavi,příjemně překvapilo,dnes jen plech.Kozlík.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se