Jeronimo Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 právě nesvítěj skoro vůbec. To je jejich jediná slabinka. Jinak na ně nedám dopustit.
DOSA Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Piju vodu z vodovodu. A dost rád slivovici a whisky.
docent Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Pátek. Osobní prodej vstupenek na končinovou zábavu. Část obce. Ta nejhorší. V každém baráku pálí. Frekvence. Co barák to panák. Výsledek. Pokladna plná, stav hrozný. Sobota. Každoroční košt slivovice. Letos jen 36 vzorků. Jindy cca.60. Pouze 8 místo. Hned po vyhlášení, zbabělý útěk bez rozloučení nouzovým východem. Poté překonat touhu zvednou neustále zvonící telefon pátrací čety, s jasnými výzvami k návratu. Do toho ještě sem tam, telefon z domova. Pak už stačilo, z důvodu zlepšení stavu, hodinu bezmyšlenkovitě odhrnovat sníh, před barákem rodičů a domů. Takže dnes. Celý den cibulový čaj. Kdo nepije, nezlobí.
Mike1212 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Takže parádní víkend! Pak, že byla slabší úroda. ..
Horhe Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Myslivecký bál. Když už to maj v tom lídlu za kilo...
Primm Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Myslivecký bál. Když už to maj v tom lídlu za kilo...Alkohol s lidskou tváří
Návštěvník dabelM Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 To je nejlepší pivo z Thajska...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Znáte někdo? Byl to opožděný vánoční dárek a jak rumy obecně moc nemusím, tohle mi chutná.
Tomas_2002 Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Znáte někdo? Byl to opožděný vánoční dárek a jak rumy obecně moc nemusím, tohle mi chutná. Pampero je klasika, na většině e-shopů jeden z 5 nejprodávanějších rumů. V poměru cena/kvalita možná vůbec nejlepší. Někdo říká, že je moc sladkej, ale mě to tak vyhovuje.
TomCZ Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Znáte někdo? Byl to opožděný vánoční dárek a jak rumy obecně moc nemusím, tohle mi chutná.Neboj se ho Mně chutná moc a spolu s Pyratem je mám asi nejradši
ivan_989 Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 ...tak som si povedal ze rumu dam este sancu a upijam Pyrat xo reserve. A tento chuti.
Tomas_2002 Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 (upraveno) Aby nechutil.... Taky je to můj favorit :-) Vedle Diplonático Reserva Exclusiva. Tyhle dva jsou podle mě fakt super. Ale je pravda, že spousta lidí tyhle sladký rumy nemusí. Já dnes toto. Podle mě nejlepší komerční ovocná pálenka co se dá za ještě trochu rozumný peníze koupit. Upraveno 4. února 2015 uživatelem Tomas_2002
Bob Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 (upraveno) Znáte někdo? Byl to opožděný vánoční dárek a jak rumy obecně moc nemusím, tohle mi chutná.Tak to jsem na to zvedav :-)) Upraveno 6. února 2015 uživatelem Bob
miramax Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Aby nechutil.... Taky je to můj favorit :-) Vedle Diplonático Reserva Exclusiva. Tyhle dva jsou podle mě fakt super. Ale je pravda, že spousta lidí tyhle sladký rumy nemusí. Já dnes toto. Podle mě nejlepší komerční ovocná pálenka co se dá za ještě trochu rozumný peníze koupit.Jenom to není ovocna palenka, ale de facto liker na její bázi. :-)
Jaroslav69 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Dobré moravské víno...ne z vinotéky, ale od soukromého vinaře
Ondrej71 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Tento týden to byly vynikající francouzská vína
Hasňa Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 (upraveno) To první bude dobré, ale zatím je mladé. Těžší červené by mělo zrát v sudu aspoň 5 roků. Obzvláště ty z Bordeaux, která mají svou tříslovinovou specifičnost. Upraveno 7. února 2015 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se