Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Diplomaticem nic nezkazis... Moje aktualni sestava... Ale sam moc nepopijim, legendario je upity par deci, bucanero sem mel dve lahve, tuhle sem jeste nenacal, diplomatico mi moc nejede, to necham na nejakou akci a pyrat prisel pred pul hodinou

post-13209-0-09351000-1444900943_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Dneska mě potěšila návštěva Tesca v Chebu 0,7l Moët v akci za 499,- CZK. Vzal jsem všechny co měli a zítra se zajedu podívat, jestli doplnili zásoby...

Odesláno

Dnes jsem neodolal akci v Kauflandu, měli Capitan Morgan Jamaica Rum (40% hnědý rum bez příchutě) za 280,- / 0,7l

Chtěl bych se zeptat rumistů, jestli se to má nějak dát pít, bo mi to jako whiskaři přijde jen jako sladký tlamolep, co maximálně můžu dát do čaje nebo cukroví.. upříměmně řečeno, tuzemák mi chuná víc. :-(

Odesláno

Bert : na tohle počasí ideální.

Něco na mě vlezlo tak kombinuju taky vynikající loňskou slivovici, med, citrón, a zázvor a pojídám cibuli s medem.

Odesláno

Čepovaný Krakonoš 12 a těším se na další zápas All Blacks :)

Odesláno

Krakonoš jsem s oblibou popíjel v létě v jedné oudoor putice u nás na chalupě v podještědí (Chrastná u Osečné) a majitelka říkala, že na jeden sud Svijan a Žatce, vytočí 6 sudů Krakonoše. To jen pro ty, že se to prý nepije....

Odesláno

Já se právě vrátil se ženou a ukrutnou žízní z divadla. Žízeň zaháním Chomoutem America Amber Ale. Skvěle hořká čtrnáctka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já tlumím zklamání z výše uvedeného rumu  (1/3 flašky už tedy při testování padla) 14° pivem IPA "Flying Cloud" z Vysokého Chlumce a celkem se to dá....

Odesláno

Dnes jsem neodolal akci v Kauflandu, měli Capitan Morgan Jamaica Rum (40% hnědý rum bez příchutě) za 280,- / 0,7l

Chtěl bych se zeptat rumistů, jestli se to má nějak dát pít, bo mi to jako whiskaři přijde jen jako sladký tlamolep, co maximálně můžu dát do čaje nebo cukroví.. upříměmně řečeno, tuzemák mi chuná víc. :-(

No tak se nediv :), to je tak do levnýho cubalibre nebo na vaření jak píšeš, s rumem na čistý pití to nemám nic společnýho. 

Odesláno

Krakonoš jsem s oblibou popíjel v létě v jedné oudoor putice u nás na chalupě v podještědí (Chrastná u Osečné) a majitelka říkala, že na jeden sud Svijan a Žatce, vytočí 6 sudů Krakonoše. To jen pro ty, že se to prý nepije....

Au... to je dneska bolehlav... s rumem se asi musí opatrně... :-)

jo to jo, žes neřek že máte chalupu v chrastný, mohli jsme dát kafe.........

Odesláno

Na místní doporučení jsem dnes koupil v Lidlu Myslivce a jsem teda zklamán. Chuť mdlá a vůně taky. Takové nijaké pití na levné ožrání držky. Za tu cenu sad radši Fernet nebo Becher.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...