jacob Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Do Single Malt to sice nesmí, ale když jsem dnes dostal Honzu od obchodního partnera, neodmítl jsem :-). S Colou to zvládnu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Blue Label by som ja dal aj bez koly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 ...barbare !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Tvl, Walker sice nijako nevyhladavam ale liat do Blue colu je tiez silna kava . Daj vediet ako to chuti, este som nemal tu cest (a asi ani nikdy nebudem, za tie prachy co za to chcu to proste skusat nebudem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 striedanie strazi... diplomatico sa nejako odparuje alebo co. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 U nás už se Diplomatico bohužel odpařil, takže jedu v nouzovém režimu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Pampero jsem ted kostoval o vikendu a neni nahodou az tak zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Pampero jsem ted kostoval o vikendu a neni nahodou az tak zle ja sa uz dlho chystam to vyskusat.........ked sa vyparia henti dvaja o kusok vyssie a nezabudnem, tak mozno........ale v cakarni kandidatov na vyskusanie mam celkom natresk. Zase, chcem trocha aj setrit jatra........a aj penazenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Pro dědu pod strom trochu čaje a pro mě gin. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 A co ti deda spravil? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 To je na vypalení bacilů aby byl ještě dlouho zdravý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Pampero jsem ted kostoval o vikendu a neni nahodou az tak zle V Makru došlo Diplomatico, tak jsem vzal na zkoušku Pampero. Docela mě mile překvapilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 U nás v Makru nedošlo, tak jsem si nachystal Ježíška... Ale ani to nebudu balit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 U nás v Makru nedošlo, tak jsem si nachystal Ježíška... Ale ani to nebudu balit To jsme na tom stejně. Aktuální cena Diplomatica v Makru mě donutila vzít 2 lahve na horší časy :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 (upraveno) Kupoval jsem otci letos na vánoce 30yo Ron Zacapa - http://www.alkohol-shop.cz/cz-detail-901781344-zacapa-centenario-30y-aniversario-0-7l-40-2x-sklo.htmlloni dostal 25ku, má někdo zkušenosti s chutí? 30ku sem nikdy nekoštoval. Upraveno 22. prosince 2015 uživatelem Tomsn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Otevřel jsem novou láhev a jdu balit dárky. Vánoce začaly :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Můj nejoblíbenější rumík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Kdybyste někdo tušil jak zabalit přerostlej odšťavňovač, když jsou strany krabice delší než je šířka papíru, jste srdečně zváni na kapku rumu :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Hustý pití... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Popíjím ležák z Beskydského pivovárku na Ostravici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se