Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě Staropramen a nestěžuji si

Odesláno

Většinou pu-erh, občas oolongy anebo i jiný čaje. Asi nejlepší čaje v ČR mají tu: Teanet. Sídlí v Jeruzalémské ulici v Praze, jsou to opravdoví číňani a sami si to dováží. Hodinky možná nedělaj dobrý, ale čaje mají nejlepší:).

Než ji začal odmítat žlučník, tak jsem pil Three-sixty vodku. Super poměr kvalita/cena! Teď mi zůstaly jen nepasterovaný dobroty, Bernard, Svijánky a tak...

A pak francouzská vína. V zemi původu nakoupíte za třetinu co tady a to je pak život!

Odesláno

Já mátovej s citronem a javorovym sirupem. Drží se mě nějakej muribundus že ani na alkohol nemám chuť, to už je fakt nemoc! :crying_anim02:

Odesláno
Vcera jsem zkusil MAGICKY VOKO---od bolsevika jsem to nepil a dobre jsem udelal-ty kravo, me je blbe :suicide_anim:

Ane se ti nedivim.. ja to nepil zatim nikdy, ale doufam, ze ani nikdy nebudu muset :)

Odesláno (upraveno)

xxxxxfazerxxxxx: Dane, ty ívécéčka Ti do toho chlastu vždycky spadnou, nebo je tam hážeš dobrovolně, ať s nimi pak nikde neflákneš ??? :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
xxxxxfazerxxxxx: Dane, ty ívécéčka Ti do toho chlastu vždycky spadnou, nebo je tam hážeš dobrovolně, ať s nimi pak nikde neflákneš ??? :D

Aquatimery tajm skacou samy, jsou to hodinky, ktery dlouho nevydrzi na suchu :lol2:

Odesláno

Peto,ted nahodil YPO kaucuk na omegy-videl jsem ho na nich a je super-kup ho

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...