cali Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 ciste ovocne destilaty, najradsej jablko.
Ghill Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Finca Del Mar 2006 ruzove. Pil som uz aj lepsie, ale da sa
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 normalni pivo nepiju, ale coronu muzu aktualni foto, 22:07
THX1138 Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 Většinou pu-erh, občas oolongy anebo i jiný čaje. Asi nejlepší čaje v ČR mají tu: Teanet. Sídlí v Jeruzalémské ulici v Praze, jsou to opravdoví číňani a sami si to dováží. Hodinky možná nedělaj dobrý, ale čaje mají nejlepší. Než ji začal odmítat žlučník, tak jsem pil Three-sixty vodku. Super poměr kvalita/cena! Teď mi zůstaly jen nepasterovaný dobroty, Bernard, Svijánky a tak... A pak francouzská vína. V zemi původu nakoupíte za třetinu co tady a to je pak život!
Tomasek Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Viktore, Malteco 20 - Reserva del Funtador!
gas Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 já piju jen to, co mě vyroste na "zahradě", takže 13 odrůd
atim Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Já mátovej s citronem a javorovym sirupem. Drží se mě nějakej muribundus že ani na alkohol nemám chuť, to už je fakt nemoc!
XXXfazerXXX Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Vcera jsem zkusil MAGICKY VOKO---od bolsevika jsem to nepil a dobre jsem udelal-ty kravo, me je blbe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Vcera jsem zkusil MAGICKY VOKO---od bolsevika jsem to nepil a dobre jsem udelal-ty kravo, me je blbe Ane se ti nedivim.. ja to nepil zatim nikdy, ale doufam, ze ani nikdy nebudu muset
Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) xxxxxfazerxxxxx: Dane, ty ívécéčka Ti do toho chlastu vždycky spadnou, nebo je tam hážeš dobrovolně, ať s nimi pak nikde neflákneš ??? Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem Peta-Biker
spiderer Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 xxxxxfazerxxxxx: Dane, ty ívécéčka Ti do toho chlastu vždycky spadnou, nebo je tam hážeš dobrovolně, ať s nimi pak nikde neflákneš ??? Aquatimery tajm skacou samy, jsou to hodinky, ktery dlouho nevydrzi na suchu
XXXfazerXXX Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 protoze jsem alkoholik a vocas ,hazim je furt nekam-pocitam ,ze je jednou,tak po desaty tequile vychlastam a budu mit hovno
XXXfazerXXX Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 xxxxxfazerxxxxx: Dane, ty ívécéčka Ti do toho chlastu vždycky spadnou, nebo je tam hážeš dobrovolně, ať s nimi pak nikde neflákneš ??? Peto,ted nahodil YPO kaucuk na omegy-videl jsem ho na nich a je super-kup ho
pandice73 Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Vcera jsem zkusil MAGICKY VOKO---od bolsevika jsem to nepil a dobre jsem udelal-ty kravo, me je blbe IWC magic eye resistant,uz jenom z ty fotky je mi blbe.
gas Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 dnes campari, strašný tlamolep proč to vlastně piju ...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Jak už jsem psal vedle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se