Gustaf Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 tmavej weiss Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jimmy-Jimmy Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Dneska Rulanda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Přišel jsem z hospody a jak pivko už dnes nemůžu a je to divné, k fotbalu jsem otevřel Bordeuax :-)
petik16 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Ja neviem či sa mám dnes napiť kolou Rolex alebo kávou PP... https://www.facebook.com/watchanish/videos/1229328207088205/ https://www.facebook.com/watchanish/videos/1222686604419032/?pnref=story
roura74 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 prečo smútok? nebolo svetlé...? Byl jsem naštvanej kvůli volbám. :-)
nividic Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 DvanáctkaJeDokonalá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 DvanáctkaJeDokonaláKde kupuješ? Musím ji zkusit. Ten pivovar je asi novej, co? V PV jsem dlouho pracoval a byl tam jen Ječmínek.
trog Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Výbornej rumík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Pití určitě dobré tak pro děcka, ;-), ale láhev to je krásná.
emba Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 ...sem se skoro opil levným balkánským vínem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Kde kupuješ? Musím ji zkusit. Ten pivovar je asi novej, co? V PV jsem dlouho pracoval a byl tam jen Ječmínek.Historii neznám, to by věděl Cyril, Gas nebo možná někdo jinej z OV. Já jsem tam byl poprvé na chronosrazu před cca 3 lety a od té doby se tam stavuju, kdykoli jedu přes a mám hlad/čas a chuť. http://www.kolibautrikralu.cz/pivovar/ Mně se na některých minipivovarech líbí především to, že si na nic nehrajou, dají tomu řemeslnou poctivost a váží si tak svojí práce. A nevodí pak zákazníka za nos.
Maxel Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 (upraveno) Darovanému koni... Už sem pil horší rumy. Dá se to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. října 2016 uživatelem Maxel
Jimmy-Jimmy Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Vymrzl jsem na kole, tak klasika. Čaj s rumem.
zbuddy Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Z tuzemáků mi připadá hanácký nejchutnější. Leju si jej na kostky melounu, to je pak salátek...
roura74 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Já tenhle typ "rumu" můžu pouze v čaji či grogu. Jinak bych ho asi nedal. Koukal jsem, že Božkov už dělá jen 35 voltů. Ten downsizing je prostě všude. :-)
zbuddy Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 (upraveno) Koukal jsem, že Božkov už dělá jen 35 voltů. Ten downsizing je prostě všude. :-) To snad není pravda! Já myslel, že klesli jen na 37,5. Nejvíc mne nasrali s downsizingem Fernetu.Edit: "Originál zůstal 37,5, ta nová sračka je "Tradiční" s 35 otáčkami.Edit2: marketingové sračky: "Jako lídr českého trhu proto pečlivě sledujeme trendy, abychom mohli svým zákazníkům přinášet produkty co nejlépe odpovídající jejich vyvíjejícím se chutím a potřebám. V rámci pravidelných spotřebitelských testů 2014 vyvolala překvapivě pozitivní reakci varianta s alkoholem sníženým o dva procentní body (ze 40 na 38 %). Po ověření dalšími testy jsme se proto rozhodli tuto modifikaci provést a od února 2015 začít prodávat. Konzumenti oceňovali přirozenou, příjemnou, ne tak ostrou chuť doprovázenou příjemnou vůní. Z výzkumů také vyplynulo, že úprava přináší příjemnější chuťový dozvuk." Upraveno 13. října 2016 uživatelem zbuddy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se