Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kde kupuješ? Musím ji zkusit. Ten pivovar je asi novej, co? V PV jsem dlouho pracoval a byl tam jen Ječmínek.

Historii neznám, to by věděl Cyril, Gas nebo možná někdo jinej z OV. Já jsem tam byl poprvé na chronosrazu před cca 3 lety a od té doby se tam stavuju, kdykoli jedu přes a mám hlad/čas a chuť.

http://www.kolibautrikralu.cz/pivovar/

Mně se na některých minipivovarech líbí především to, že si na nic nehrajou, dají tomu řemeslnou poctivost a váží si tak svojí práce. A nevodí pak zákazníka za nos.

Odesláno

Z tuzemáků mi připadá hanácký nejchutnější. Leju si jej na kostky melounu, to je pak salátek...

Odesláno

Já tenhle typ "rumu" můžu pouze v čaji či grogu. Jinak bych ho asi nedal. Koukal jsem, že Božkov už dělá jen 35 voltů. Ten downsizing je prostě všude. :-)

Odesláno (upraveno)

Koukal jsem, že Božkov už dělá jen 35 voltů. Ten downsizing je prostě všude. :-)

To snad není pravda! Já myslel, že klesli jen na 37,5. Nejvíc mne nasrali s downsizingem Fernetu.

Edit: "Originál zůstal 37,5, ta nová sračka je "Tradiční" s 35 otáčkami.

Edit2: marketingové sračky: "Jako lídr českého trhu proto pečlivě sledujeme trendy, abychom mohli svým zákazníkům přinášet produkty co nejlépe odpovídající jejich vyvíjejícím se chutím a potřebám. V rámci pravidelných spotřebitelských testů 2014 vyvolala překvapivě pozitivní reakci varianta s alkoholem sníženým o dva procentní body (ze 40 na 38 %). Po ověření dalšími testy jsme se proto rozhodli tuto modifikaci provést a od února 2015 začít prodávat. Konzumenti oceňovali přirozenou, příjemnou, ne tak ostrou chuť doprovázenou příjemnou vůní. Z výzkumů také vyplynulo, že úprava přináší příjemnější chuťový dozvuk."

Upraveno uživatelem zbuddy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...