Effe Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 včera večer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Effe Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 dnes ráno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Příprava na zimu..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cema Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Příprava na zimu.....Tak me napada, ze uz jsem u tebe nebyl dlouho na navsteve .
DavidLC Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 anděl bude mít fušku to ohlídatNo hlavně před manželkou Cema, vlk taky sliboval.... stavíš se po střelnici
Návštěvník dabelM Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 (upraveno) K souboji evropských teamů na Světovém poháru jsem si nalil BenRiach 15yo Tawny Port a BenRiach 15yo Solstice z řady Wood finish Upraveno 25. září 2016 uživatelem dabelM
petik16 Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 dnes podruhé... Neviem síce čo to stojí, no tá chuť (a sila) sú na nezaplatenie! ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Zum Wohl! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 V nedávno objevené vinotéce při menší detour po cestě z práce, jsem dneska našel luxusní nabídku Žufánka. Vzal jsem na košt Kontušovku a je skvělá! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petik16 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Kontušovka..?? A to je ako z čoho...?? Prvýkrát počujem také niečo
Maxel Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 (upraveno) http://www.zufanek.cz/cs/produkty/kontusovka Si neviděl Švejka? https://youtu.be/gLjIhWetOxU Upraveno 27. září 2016 uživatelem Maxel
Ondrej71 Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 Dnes postřižinské Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 co vecer? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 tak dnes jsem si dovezl z říše koštovačku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Es ist wenig :-) od každého aspoň basu.
Jeronimo Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Starý dobrý Brod Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MadButcher Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Patriot je asi jedine pivo ktere muzu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se