Chocholusik Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Polovicka oslavuje, tak som jej spravil radost a otvoril na polnoc nieco fajne...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 (upraveno) Prosim o radu, vybiram dalsi rum na ochutnavku, zatim top u me vedou Gold of MarithiusDiplomatico Reserva 12yDos Madeiras 5+5 celkem rad mam El Dorado 12Pyrat XODon Papa Naopak totalni propadakDoorlys 12y Takze neco podobneho prvni trojici? Ocekavam nejakou zajimavou chut a asi spis sladsi Zacapa 23y anebo Millonario Solera 15y Upraveno 15. listopadu 2016 uživatelem dabelM
eskimak Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Flor de Cana 18, podla mna lepsie ako Zacapa.
Michelin Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Zavapu samozrejme doma mam. Ale bohuzel me nijak nechytla, neprijde mi nejak vyjimecna Flor de cana jsem mel 12y a taky trochu zklamani, takze nevim jestli jit do 18y.To Milionario mam v merku, diky
semi001 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Osobně mám nejradši Diplomatico Jinak Plantation Grande Reserve, který tam nevidím, mi taky velmi chutnal
cema Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Určitě zkus Plantation 20th Anniversary XO.
Návštěvník dabelM Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 (upraveno) Pokud ti chutná Don Papa, tak zkus jeho staršího bratříčka... http://www.warehouse1.cz/don-papa-10-y-o-tuba-rum-6x0-7l-43?search=don%20papa Je aktuálně po roce zase na skladem. Upraveno 15. listopadu 2016 uživatelem dabelM
Irma Bunt Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk
walter10 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Prosim o radu, vybiram dalsi rum na ochutnavku, zatim top u me vedou Gold of MarithiusDiplomatico Reserva 12yDos Madeiras 5+5 celkem rad mam El Dorado 12Pyrat XODon Papa Naopak totalni propadakDoorlys 12y Takze neco podobneho prvni trojici? Ocekavam nejakou zajimavou chut a asi spis sladsi Nějaké tipy už padly, ale možná by Tě mohl zaujmout (pokud např. sladší a výraznější, s dobrým poměrem cena/kvalita) i Presidente Marti 23 y. Mně hodně vyhovuje mladší 15 verze.
Michelin Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Diky Vam vsem neco vylosuji a dam vedet. Presidente 15y mi chutnal. Plantation uz chci zkusit dlouho. A ten limited don papa je vyzva
Kristian.nov Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Někde sem to dostal a docela mi to chutná... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Toz tak.. (pritelkyne ma dnes narozky). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 (upraveno) hlásím že Tesco má v akci všechny druhy Tatranského čaje. hned sem vzal jeden cernej:) Upraveno 17. listopadu 2016 uživatelem Gustaf
Maxel Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 Celkem pitelný... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 Nedá sa furt piť len Diplomatico BTW: ten kovový talizman je na každej fľaši? Alebo som si ho len nikdy doteraz nevšimol Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Dcerka uspaná, Seika jsou v tomhle ohledu samostatnější a uložily se ke spánku samy, mohu se tedy v klidu věnovat tomuto lahodnému moku z východu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
walter10 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Takisker 10yo, mňam, taky jsem si před pár dny koupil flašu.
rooosta Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Šariš lavinovy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se