Maxel Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 UK služebku zakončíme belgickým ejlem. Jak já se těšim domu na plzničku.
SCIFI Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 podľa farby plné, opulentné vínko... na zimné večere príjemný spoločník... ako išlo k tomu sushi?sladké hutné vyvážené a sushi pecka. Njn vendanges tardives
Lion Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 V hypernove je diplomatico za 850 a zacapa, bohuzel 0,7 za litr...
Maxel Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 (upraveno) Double Upraveno 6. prosince 2016 uživatelem Maxel
Viktor Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Zásoby neznámých a při tom velmi dobrých koňaků zvolna mizí ...
stenly04 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 Šampion letošního Salónu vín 2017
Beet Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 Já dnes po úspěšném běhu ve Frýdku-Místku takto:
ivan_989 Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Výber z hrozna a sladké? Myslel som ze sladké býva skôr ľadové..
AKUC Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Ja som večer dorazil túto fľašu, ešte že mám ďalšiu
semi001 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Homemade wanabe Malibu Dal by jsi recept prosím? Celkem bych to zkusil
Maxel Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Dal by jsi recept prosím? Celkem bych to zkusil No problemo, hír... Je to mix několika receptů dohromady, za ty léta co to na Vánoce dělám. Na lehce přes litrapůl dobroty: - velká smetana 31% (třeba Kunín 375g)- plechovka slazeného salka- plechovka zahuštěného mléka- plechovka kokosového krému / mléka (ovlivňuje výslednou konzistenci ; krém = hustší, mléko = řidší)- cukr na doslazení, podle chuti (dával jsem tak 3-4 vrchovaté lžíce)- 0,5l tuzemáku Smetanu, salko, zahuštěné mléko a kokosový krém (v mém případě) do rendlíku a krátce prohřát ; nevařit! Přidal jsem do toho jeden vanilkový lusk, ale není to potřeba, resp. nějak mi nepřijde, že by tam byl znát. Zatim nesladit. Směs do mixéru, začít pomalu mixovat a přilévat rum. Jak tam bude všechen, projet na turbo, ochutnat a případně dosladit. Finito. Vynecháním kokosového krému a nahrazením třeba +1 slazeným salkem se dosáhne chuťově spíš něčeho jako Baileys. Loni jsem zkoušel rum nahradit whiskou (Tullamorka myslim), a nějak to nebylo ono. Tuzemák (nám) tam zatim hraje nejlíp. Deluxe verze by mohla být třeba s 7yo Legendario, což je taky dost sladý rum. Tam už se ale s výslednou cenou dostaneš úplně jinam Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se