Tom4 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Žádný hospodský Babiše nevolí a nebude volit. To je zákon hospodskejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Právě zvednul hospodským zisk na pivu o 11% to mají dobrej důvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Podpora venkovskych hospod?No musim to poriesit s ucetni.Mam hospodu,nie som platca dph,netusim co mi ten Babisov darcek prinesie.Ale ani ma to vlastne netrapi,zatvaram a idem si uzivat zivot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Dneska mi nabízeli v hospodě slivovici Jelínek, nebo 3-letou slivovici Jelínek. To mě pobavilo, asi na ní zapomněli v mrazáku, ani jsem se neptal jestli jako je dražší nebo levnější :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Taky tu maj )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Moje babička má ráda gin a bude mít narozeniny. Minulý rok jsme jí dali Hendrick's Gin, letos chceme něco jiného. Co byste mi doporučili? Žufánek? Bombai Sapphire? V tomto se vůbec neorientuju. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Bombay i Žufánek super, záleží na ceně. Pokud není problém připlatit, tak Tanqueray, popř. nějakou limitku od nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Gin Mare je taky moc dobrej. https://www.ginmare.com/en/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Za mě taky Tanqeray (ono už po Hendricksu není moc kam jít), ale babička musí mít ráda výraznou chuť ginu (jalovce) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Děkuju, kolegové, mrknu na to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 (upraveno) Přesně, po Hendricksu bacha na to. Co zkusit Plymouth? Nic pro die-hards, ale hezky jemný. Dobrá volba by mimochodem taky mohl být ten Chumpusův Jelínek. Upraveno 10. února 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Přesně, po Hendricksu bacha na to. Co zkusit Plymouth? Nic pro die-hards, ale hezky jemný. Dobrá volba by mimochodem taky mohl být ten Chumpusův Jelínek. Podepisuju Plymouth.Dobrota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 On je hodně potřeba do koktejlů, ve kterých nejsou žádoucí ty London Dry koule, ale samotný to fakt můžu. Ještě jeden nestandardní nápad: standardní Martin Miller's https://degubar.cz/detail/gin-10/martin-miller-s-0-7l-11058/ Nominálně sice London Dry, marketingově to tlačí přes nějakou vodu z Islandu. Spíš jemnější a chuťově taky malinko nezvyklý (jsem si dokonce někam napsal, že kopr - ale jenom trochu, tj. příjemně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Když už jste u ginu, zkoušeli jste si někdo doma dělat tonic? Kdysi jsem na to koukal a dost to různě chválili. Minule navíc v makru bylo vyprodáno Fever Tree a Thomas Henry měli jen s příchutí, tak zvažuji, že bych to zkusil. Jinak já si občas do míchačky dávám k gin tonicu toto: https://www.benu.cz/kitl-syrob-grapefruit-s-duzninou-500ml?aw=1&gclid=Cj0KCQiAm4TyBRDgARIsAOU75soGMaJQjHi3tUmGoVifF0es_rqP5DLY_yrzLpOAtjAtSruELFyPXMEaAm3AEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Když už jste u ginu, zkoušeli jste si někdo doma dělat tonic? Kdysi jsem na to koukal a dost to různě chválili. Minule navíc v makru bylo vyprodáno Fever Tree a Thomas Henry měli jen s příchutí, tak zvažuji, že bych to zkusil. Jinak já si občas do míchačky dávám k gin tonicu toto: https://www.benu.cz/kitl-syrob-grapefruit-s-duzninou-500ml?aw=1&gclid=Cj0KCQiAm4TyBRDgARIsAOU75soGMaJQjHi3tUmGoVifF0es_rqP5DLY_yrzLpOAtjAtSruELFyPXMEaAm3AEALw_wcB To může být dobré, zkusím. Dík za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Ještě přidám jeden tip pro velký kluky. Chápu, že v hromadách hipster limo pade za dvě deci to snadno zapadne, ale tohle funguje:Možná se to dřív jmenovalo jinak, East Imperial Old World Tonic. Je to vlastně trochu sladká chininova voda, čili ideální, pokud chcete nechat vyniknout gin, který v tom máte. Nic proti příchutím, ale kdo má propito (trochu pochybná zásluha), ocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Naživo jsem je ještě neviděl, tak jen takhle ke koncertu v bedně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Zobral som na ochutnavku, slivka alebo marhula mi chuti viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Tento týden jsem doplnil rumový bar o tyto krásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Tak já došel po létech k názoru, že nastal čas. Ukončit sbírání a začít konzumovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se