walter10 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Příjemný rum, pohodový, i když ve své cenové asi ne nejzajímavější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Dnešní úlovek z Billy, v akci za 499,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 bol aj s poharom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Ne, jen s minilahvičkou Reservy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Jste blbci blbí Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Tripple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Tak jsem pořídil novou skříňku na lahvinky...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 (upraveno) Skříňka parádní, u mě by to ale moc dlouho nevydrželo... myslím ten obsah Jinak jsem se v Bille taky zásobil... už jsem jak důchodce - jak je sleva na rum, beru to hákem Včera večer jsem dokoupil ještě jedno Diplomático v Bille na Florenci, bylo tedy poslední, ale těch Eldorád tam měli ještě asi 6 krabic. Upraveno 5. ledna 2021 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) Dnes zkusím tohle. Abych netrhal partu, tak také z Billy. Jenom těch 46% mě bude asi trochu zmáhat. Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem KurtCz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Foss Marai Strada di Guia Brut Výborné... Dnes vo veľkosti magnum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Dnes sázka na jistotu, žádné experimenty jako včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Tak uvidime.. nazev jsem neznal, trochu překvapil :-)) zatim ale nejdriv dojedu Dos Maderas, ktery jsem si koupil na Sivestra díky tomuto vlaknu a ten je fakt supr, díky za tip... pak asi risknu otevrit tento dnesni darek.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Není nad správnou společnost ranní zakopnutí ( viz co mne dnes naštvalo ) je odpuštěno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 White Russian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 (upraveno) Od pátku si vychutnávám tuto novinku z Barbadosu Upraveno 17. ledna 2021 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 V 17. 1. 2021 v 21:15, dabelM napsal: Od pátku si vychutnávám tuto novinku z Barbadosu Já ho vychutnával včera...protáhlo se nám to přes půlnoc takže i dnes a spokojenost veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 (upraveno) U mě taky spokojenost Upraveno 22. ledna 2021 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se