Irwinek Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Jinak mi celkem sednul Hell, ale je to prostě o jiném pití na ty klobásky a sýr jsou prostě ….ice lepší Já holt nejsem pivolemtal, plzničky a spol. bylo dost, dokonce i Kyjovské. Víno tentokrát zklamalo - sladké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Doma :-d Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Shirazek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Dnes Baker’s bourbon, 53,5%, za poslední dobu nejlepší objev, jdu objednat další Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 11 hodinami, Gustaf napsal: Shirazek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gustiku, copa ty skleničky ty darebaku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 22 minutami, vwtyp11 napsal: Gustiku, copa ty skleničky ty darebaku:) Co mě padlo do ruky to jsem popadl...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Sklenicky jak sklenicky, ty jsou alkoholikovi jedno. Ale co to pred tim?!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 56 minutami, nickolas napsal: Sklenicky jak sklenicky, ty jsou alkoholikovi jedno. Ale co to pred tim?!!! Přesně... hlavně že se člověk motá no něco dobrého k vínku přece.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Velebnosti a du blejt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Zkouším tohle. Na to, že má jenom 40% a ani zdaleka to není overproof, tak chutná dost surově. Asi jako Black Tot, který overproof je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Vzpominka na Hvar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 10 hodinami, nickolas napsal: Velebnosti a du blejt! Ale hovno, by tě to chutnalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 V 18. 9. 2021 v 19:47, KurtCz napsal: Zkouším tohle. Na to, že má jenom 40% a ani zdaleka to není overproof, tak chutná dost surově. Asi jako Black Tot, který overproof je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. La hechicera - čarodějnice- je dobrý columbijsky rumík mám vždy alespoň lahev v zasobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Dneska takto...;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Dneska bych od nickolas čekal nějaký snimecek z přírody s lahodným napojem, který si s parťákem nesou s sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Dnes takhle...a budou další. Ten Hoppy Dog je famózní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Zkouším "soudek" z Panamy. Docela se to dá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Jehličí mi po víkendu leze i z uší :-d Svacha nebrat , leze z něj líh ( malá lahvička WaxWing ) A přes to, že miluju Toma, tak č.3 je někde úplně jinde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Tak jsem dal pomalu chladit CM17 a PB18. Zatím jen lehce panáčkuju. Důvod je jasný. Ať to dnes dopadne jakkoli, určitě budu mít večer dobrý důvod být pod vlivem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 (upraveno) @Bert co je cm17 a pb18? Jako Cm17 jsem akorát našel lepidlo od Ceresitu, ale to se chladit nemusí edit: už jsem na to asi přišel, Cabernet Moravia a Pinot Blanc? Upraveno 9. října 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se