nizkotucnytvaroh Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Není to asi nejlepší kombinace, ale mám to za odměnu při Vánočním úklidu Ardberg Single Malt 10Y, krásně voní kouřem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 V sobotu dorazil Messenger s novou sadou sedmi decovek vzorků, tak padla volba na tyto tři krásky z JAR a Austrálie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 V 13. 12. 2021 v 12:17, African napsal: Dorazili vitamíny Kdyby měl náhodou někdo chuť na šišky, tak jsem je objevil tady. https://rakouskepotraviny.cz/Palenky-likery-whisky/Palenky/Limbova-palenka-Zirbenzauber-Bauer-1L Afri, maj tu šiškovici i někde v běžné síti ? Spar, Billa,... nebo se musí někam do obchodu s chlastem ? Si říkám že bych to dovezl jako suvenýr, začína mě to docela zajímat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 10 minutami, honzyk napsal: Afri, maj tu šiškovici i někde v běžné síti ? Spar, Billa,... nebo se musí někam do obchodu s chlastem ? Si říkám že bych to dovezl jako suvenýr, začína mě to docela zajímat Do obchodu s chlastem, v obchodním řetězci jsem to ještě neviděl. Anebo domácí, pálí to tam doma kde kdo, jak u nás slivku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Dík za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Dnes nějakou Třetí říši. Tak A.H.Riise říká manželka, jak se vyjádřila, tak A.H. jí připomínají iniciály jistého německého politika, a Riise je prostě říše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Náročný adventní kalendář - nestíhám pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 (upraveno) Taky nestíhám, ale včera jsem s tím pohnul. Upraveno 21. prosince 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Jedno medový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Jedno medový...Jaké to je? Má cenu pro to jít někam (asi Kauf- chodím tam jen na Primátora) do obchodu?Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Jedno medový...Jaké to je? Má cenu pro to jít někam (asi Kauf- chodím tam jen na Primátora) do obchodu?Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 (upraveno) No jako pivo s medem. Je to cítit, ta sladkost medu, ale i hořkost piva. Dát si na chuť určitě jo...je to změna. Jasně, není to na to, aby se jich polklo 10. Ale za mě dobrý. V kaufu tohle neměli, koupil jsem multipack v Tescu... Upraveno 26. prosince 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Nachystano… Pampero za me nic moc, takove moc stiplave, vyrazne… Malteco vynikajici Pyrata budu mit prvne, jsem zvedavy. Mam radeji jemnejsi, do sladka tvorene rumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Zdravím všechny příznivce rumu, já střídám tyhle dva a oba jsou OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Před hodinou, Marfael napsal: Nachystano… Pampero za me nic moc, takove moc stiplave, vyrazne… Malteco vynikajici Pyrata budu mit prvne, jsem zvedavy. Mam radeji jemnejsi, do sladka tvorene rumy. Tak v tom případě ti Pyrat bude chutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Po dvou měsících jsem stočil domácí cider. Vůně navinule jablečná a chuť....jak to popsat, lehce nakyslá/jabka a suchá až hořká a dochuť ovocná.Jen zkvašené jabka.Jsem docela nadšený dělal jsem to poprvé a doufám že zítřek bude bez následků Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Nachystano… Pampero za me nic moc, takove moc stiplave, vyrazne… Malteco vynikajici Pyrata budu mit prvne, jsem zvedavy. Mam radeji jemnejsi, do sladka tvorene rumy. Mě zas Pampero chutná víc jak ... třeba DonPapa ale v rumech nemám odpité.Cim jsem starší tím víc mě bere slivovice (ale ne na ožrání ale pro ten jednoduchý efekt čistoty chutě a vůně.)Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Poslední dobou mě u těch destilátů všeobecně vadí ten přidaný cukr všeobecně. Na poslední akci mi nejvíc chutnal Millonario 10 https://www.warehouse1.cz/cs/millonario-10-aniversario-reserva-box?gclid=EAIaIQobChMIjZSEw7aJ9QIVhPhRCh0ViADeEAQYAiABEgLCY_D_BwE a ten chutnal i ženě ,ačkoliv ani Republica či Heffron jí nechutnají. Díky Radku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 (upraveno) před 4 hodinami, bohus76 napsal: Poslední dobou mě u těch destilátů všeobecně vadí ten přidaný cukr všeobecně. Na poslední akci mi nejvíc chutnal Millonario 10 https://www.warehouse1.cz/cs/millonario-10-aniversario-reserva-box?gclid=EAIaIQobChMIjZSEw7aJ9QIVhPhRCh0ViADeEAQYAiABEgLCY_D_BwE a ten chutnal i ženě ,ačkoliv ani Republica či Heffron jí nechutnají. Díky Radku. Heffron a republika jsou asi ty nejvetsi močky co znám. a millionario je skvelej peruanskej rum:) Upraveno 29. prosince 2021 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 @Nick06 prosím, až se probereš a přestanou se Ti třást ruce, buď tak hodný a lípni sem recept. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se