Bob Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Budu muset udelat pruzkum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Btw: Nevala sa niekomu doma zbytocna whiskey Macallan Sherry Oak 18y - hladam 2020 a 2022 ediciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 (upraveno) V 4. 1. 2023 v 18:10, African napsal: Stále Vánoční Africké, mňamka. Originální receptura mě chutná víc, ale je to příjemná změna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vanilkovu som este nepil, hovoris, ze standard klasika bez prisad je lepsia? este som nasiel takuto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2023 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 před 1 hodinou, Harwey napsal: vanilkovu som este nepil, hovoris, ze standard klasika bez prisad je lepsia? este som nasiel takuto Klasika je klasika, nejlepší, ale úplně špatná ta vanilka také nebyla, k Vánocům se hodila. Malinu jsem ještě nechutnal..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 ok dik, ostanem pri standarde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 (upraveno) Pánové, potřebuju poradit. Kolega/kámoš bude mít 60. narozky a chceme mu dát nějaký dobrý pití. Vím, že má rád whisky, ale zase ne úplně single malty a takový ty rašelina/kouř/bahno styly. O jedný kdysi vyprávěl, že mu chutnala jak dezinfekce, ačkoli to byla flaška asi za dvacet táců, co někdy dostal. Tradičně mu dávám k Vánocům rum (Plantation, Cubaney, Cihuatan apod., cca do 1500-2000 za flašku), takže bych tenhle dárek rád odlišil. Protože do whisek nevidim vůbec, tak bych potřeboval poradit... Nějakou dobrou, ne moc "rašeliniště", prostě co se dá pít a zároveň to nejsou 4 růže za dvě kila (což je beztak bourbon, já vim; jen jako příklad). Cenově kolem 5 táců... něco osvědčenýho. Nejde až tak o cenu, ale o kvalitu. Byť vím, že je to často subjektivní, určitě bude nějakej univerzální model. Pokud máte někdo tip... budu rád. Dík! Upraveno 24. ledna 2023 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 @KFL Pro někoho, kdo si rád dá whisky, ale moc se o ni nezajímá? Ne kouřovka apod., nemusí být ani čistě sladová? Z první mě napadne Johnnie Walker Blue Label; krásné balení, solidní obsah, ačkoliv krapet drahá (na způsob: sám bych si ji nekoupil, za třetinovou cenu seženu spoustu zajímavějších kousků v kategorii Single Malt, ale když už ji dostanu darem, potěší). Alternativou může být Johnnie Walker XR 21 YO. Kdybych chtěl ušetřit, popřemýšlel bych i nad 18letým plněním (Johnnie Walker 18 YO Ultimate). Popřípadě dám tip na další provařené kousky jako Macallan 12 YO Sherry Oak nebo 15 YO Double Cask. Atd. https://www.stramis.cz/skotska/johnnie-walker-blue-label-40--0-7l/ https://www.stramis.cz/skotska/johnnie-walker-xr-21yo-40--1l/ https://eshop.interdrinks.cz/katalog/alkoholicke-napoje/whisky/whisky-scotch/produkt/johnnie-walker-18y-ultimate-40--0-7l https://eshop.interdrinks.cz/katalog/alkoholicke-napoje/whisky/whisky-scotch/produkt/macallan-12y-sherry-oak-40--0-7l-karton https://eshop.interdrinks.cz/katalog/alkoholicke-napoje/investicni-lahve/limitovane-edice/produkt/macallan-15y-double-cask-43-0-7l-karton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Co tak Redbreast 21? Jasne, je to whiskEy, ale kvalita super a chuti znamenite, aj pre niekoho kto specialne neholduje whisk/e/y/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Diky za tipy, omrknu to. Kamos neni ignorant, jen neni “znalec”. Proste zkousi, dostava sem tam flasky a ochutnava. Asi jako ja s rumama - kupuju dva druhy a k tomu vzdycky neco novyho na zkousku. Ignorant jsem zjevne ja, kdyz ani spravne nenapisu whiskey .V mezicase jsem dostal tip na 60letej armagnac. Sice je to pres limit, ale zase symbolika. Tak uvidim, co nakonec dopadne. Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Glenlivet21 https://www.bestdrink.cz/glenlivet-21-y-o--archive-wood-0-7-l/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 před 6 hodinami, KFL napsal: Diky za tipy, omrknu to. Kamos neni ignorant, jen neni “znalec”. Proste zkousi, dostava sem tam flasky a ochutnava. Asi jako ja s rumama - kupuju dva druhy a k tomu vzdycky neco novyho na zkousku. Ignorant jsem zjevne ja, kdyz ani spravne nenapisu whiskey Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . V mezicase jsem dostal tip na 60letej armagnac. Sice je to pres limit, ale zase symbolika. Tak uvidim, co nakonec dopadne. Dik! Este ma napadlo Glenmorangie Signet, tiez velmi zaujimava a perfektna volba aj pre nie hardcore fandov. Whisky si napisal spravne, ten Redbreast je ale irska whiskey (vysoka liga za este velmi rozumne peniaze), preto som na to upoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 (upraveno) @KFLsice to není whisky, ale rum. Tak na zváženou: https://www.rumshark.cz/ Zatím jsem pil Salto Angel 61.5 % a to je pecka. Sice se musí zlehka zakápnout vodou, ale je to hodně pitelný. Upraveno 25. ledna 2023 uživatelem Kotlick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Tohle já můžu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Dnes tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Tak prikupim aj vanilkovu a malinovu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Byla tu zmiňovaná Irská Single Pot Still Whiskey 21 year...já se těšil na dvanáctiletku od nich a zklámání, jak cyp. Lepší Jameson, ale ne o moc. Irské whiskey mám rád, zatím u mě vede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 2 hodinami, marosh napsal: Byla tu zmiňovaná Irská Single Pot Still Whiskey 21 year...já se těšil na dvanáctiletku od nich a zklámání, jak cyp. Lepší Jameson, ale ne o moc. Irské whiskey mám rád, zatím u mě vede Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vynikajuci Green Spot, aj mne chuti. Ostatne (red,blue,yellow gold) som este nechutnal, som zvedavy. Redbreast 21 je uplne ina liga proti 12. Skus ak budes mat moznost, neverim ze by si mohol byt sklamany ak mas rad irske. Ja mam teraz na ceste 27ku. Hned ako dorazi urcite otvaram a hodim sem dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Big Lebowski Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 (upraveno) Dnes Mc, ale len tak dietne na dobru noc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2023 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Už je dopito Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se