Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Tak co, už jsi zapíjel dceru nebo ještě né? Taky se na to chystám v následujících 3 týdnech. Zatim mám připravenej rum Barceló Imperial a 12ti letou Chivas Regal, jsem zvědavej jakej bude ten rum. Zatim jsem vypil jenom pár hektolitrů tuzemáku a morgena a jinej jsem neochutnal. Vlastně jo, jednoho panáka Sailora Jerryho a to bylo až moc voňavý. Samozřejmě mám doma ještě nějakej litřík domáci slivovičky od tchána, ale to nejni na výjimečný údálosti, to chlastám furt. Permanentně mám na mražáku flašku jägera a pár různejch špeciálních destilátů z různých druhů ovoce.

Vlastně tak nějak zapíjím jen tím RUSSIJ STANDARTem. Když se staví někdo z rodiny, tak přijede autem a nemůže pít :(

Ještě jsem doma nalezl vodku Kozatska rada http://www.nat.ua/en/production/kozatskarada/174 . Nikdy jsem ji ještě nepil, tak ji aspoň vyzkouším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co, už jsi zapíjel dceru nebo ještě né? Taky se na to chystám v následujících 3 týdnech. Zatim mám připravenej rum Barceló Imperial a 12ti letou Chivas Regal, jsem zvědavej jakej bude ten rum. Zatim jsem vypil jenom pár hektolitrů tuzemáku a morgena a jinej jsem neochutnal. Vlastně jo, jednoho panáka Sailora Jerryho a to bylo až moc voňavý. Samozřejmě mám doma ještě nějakej litřík domáci slivovičky od tchána, ale to nejni na výjimečný údálosti, to chlastám furt. Permanentně mám na mražáku flašku jägera a pár různejch špeciálních destilátů z různých druhů ovoce.

ja mam skusenost len Ron Barcelo Anejo a nebol az tak zly :) samozrejme na Diplomatico, Matusalem alebo Zacapa (vsetko karibik alebo stredna amerika) to asi nebude mat, ale s tuzemakom a kapitanom to nejde porovnavat

Odkaz ke komentáři

ja mam skusenost len Ron Barcelo Anejo a nebol az tak zly :) samozrejme na Diplomatico, Matusalem alebo Zacapa (vsetko karibik alebo stredna amerika) to asi nebude mat, ale s tuzemakom a kapitanom to nejde porovnavat

Já jsem ho právě kupoval proto, že byl 2x v historii zvolenej jako nejlepčí rum na světě. Původně mě hodně lákal Diplomatico. Tak až u druhýho sviště...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pánové, možná už to tu bylo prbráno, ale procházet 35 stránek se mi moc nechce. Nevíte kde v Praze je nějaký dobrý obchod s pitivem, kde se dá za rozumně ceny nakupovat (především Whisky). Třeba dnes jsem viděl v Tescu Talisker (10 let) za bratru 1500, což se mi nezdá jako odpovídající cena. A protože chuť mám...

Jde mi o kamenný obchod, ne o e-sop.

Díky

Odkaz ke komentáři

Hugo: Jezdil jsem si pro alkohol z "top nápojů" do Radotína. Teď jsem ale objevil výborný obchůdek. Objednáš is flašku přes internet na http://www.alko-napoje.cz/ a vyzvedneš si je v jejich kamenném obchůdku v centru (hned vedle Palladia). Ceny mají podle mě naprosto bezkonkurenční, ani se mi tomu někdy nechce věřit. Zejména whisky mají za skvělé ceny. Na pordejně mají dost alkoholu také ke koupi bez objednání, ale ty už nejsou za e-shopové peníze, ale klidně o 30% dráž.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Skalamandere, díky moc. Ty ceny jsou až nauvěřitelé. Asi spojím příjemné s příjemným - ve zlatnické u Pecky koupím raketové motorky pro mladýho a pak šupky za roh. Za cenu "teskáckého" Taliskeru koupím ten samý plus něco navíc (možná Cointreau, nebo zkusím Grand Marnier). Uvidím. Díky ještě jednou.

Odkaz ke komentáři

Většinou spíš otrozon, okenu jen občas klasicky přes chleba.

Okena je dobrá při podzimních depresích. Přes léto, kdy jsem aktivnější a hrozí pochroumání nějaké části těla, používám Alpu. Jak si třeba namůžu sval, aplikuju jak zvenku na inkriminované místo, tak zevnitř. Jistota je jistota ;)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Jak jinak než horkou? Normálně posílám číšníky zpátky, když je studená.

Když se někdy chci jo rozšoupnout, dám si dvě žitný. A k tomu třeba nějaké zbytky z klonovacích pokusů nebo toast s hráškem.

post-9394-1281448115,25.jpg

Odkaz ke komentáři

Jedl jsem jí mnohokrát, mívali jí v jednom restaurantu na Budějovické. V podstatě chutná jako hustší rajčatový protlak s kousky rajčat. Je dobré si jí dochutit pórkem a kousíčky suchého pečiva. A hlavně podávat studené!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...