Horhe Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Né že by to byla extra lahoda, ale na podrážděný nervy je 40% akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Se divím, že tu je dnes tak mrtvo. No přece Svatomartinské! Teď dokončujeme lahvinku bílého - Veltlínek a budeme pokračovat červeným - Portugálek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Chtel jsi rici vecerku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Svatomartinské tu nemám a tak jsem si otevřel Pink (Zweigeltrebe Rosé) od Arte Vini... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 nahodicka, ja dnes degustoval tenhle vzorek, vzhledem k cene silne podprumerne vino ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 K svátku jsem dnes dostal degustační trojku Glenfiddicha... 12, 15 a 18 yo. Abych si ujasnil, která je nej (favorit je Solera reserve 15y) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 nieco ako portske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 nahodicka, ja dnes degustoval tenhle vzorek, vzhledem k cene silne podprumerne vino ... Jestli to byla reakce na mne, tak potvrzuji, že mne také nijak výrazně neoslovilo, ale kamarádce evidentně zachutnalo a za chvíli bude vidět dno... Včera jsem si otevřel Merlot 2009 z pozdního sběru od Ilias a to mne velice potěšilo jak vůní tak i chutí, jen se ráno trochu hůře vstávalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Tak dnes zase Svatomartinské, jak jinak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 V poslední době převládá retsina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Zacapa Centario, ale jinak co teče, hlavně koňaky a whisky, ale i vino nebo pivo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 megadobry hrozienkovy vyber mrva stanko a bobulovy vybery ktovie ale je to chutne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Merlot Barrigue,...dřevnatostí a kouřem mi to připomíná spíš kávu, hutností zas portské, ale je to bez chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Svatomartinské, Moravská muškát, lahoda... to se pije samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Chystám se na sklenku Martellu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Vodu z kohoutku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Stále ještě Svatomartinské - Portugálek od Škrobáka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 (upraveno) Alibernet (Barik) prvně a docela velice chutné od Sedláka. Edit: Oprava názvu vína, už ani nevím co to vlastně piji. Upraveno 16. listopadu 2010 uživatelem pikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Jägermeistera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 toto sa tu vzdy tak provokativne vecer ozivi...to moze byt normalne usvedcujuci dokaz portske ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se