martini Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Dobre cervene: Crianza 2007 (Rioja) a Dornfelder od Pavelky (asi Milan z Milovic). Poradi nutno dodrzet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 po tom co jsem si docetl vlakno : obhajoba hodinek doma to je jako "můžu si dát ještě jedno pivo"? jsem si nalil opet trapne jamesona, abych se tak rikajic zamyslel ... a asi nezustane u jednoho tema bylo tezke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 po tom co jsem si docetl vlakno : obhajoba hodinek doma to je jako "můžu si dát ještě jedno pivo"? jsem si nalil opet trapne jamesona, abych se tak rikajic zamyslel ... a asi nezustane u jednoho tema bylo tezke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 tokajske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Já budu asi pokračovat v grappě... Venku je celkem zima - když jsem přišel domů, tak jsem měl uši červený jak p.del z paviána - tudíž trocha lihoviny nemůže škodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Chianti 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombik Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 To by mě zajímalo, jakou whisku piješ, když je tvrdší než absinth. Jakoukoli, absinthe se pije ředěný čistou vodou (případně oslazený) většinou v poměru 1:4-1:5 takže ze 70ti procent je rázem nějakých 14 ;-) Nejsem sebevrah abych si proléval hrdlo 70ti procentním lihem (a že před naředěním nemá od lihu daleko ani chutí a vůní) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombik Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 :lol2: Hele, republika jsme česká pořád nebo ne? Nebo jsi snad Moravák se separatistickými sklony? Jinak díky té poznámce jsem si všiml neobratnosti té věty, budiž to bráno jako má ostuda :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Becher Lemond. Led nemám, ale nastavil jsem to trochou prašanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Dnes? ..... tak to bylo pár teplých medovinek u stánku, nějaká slivovička u švagra a teď holt kozlík vod žížně.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Dneska svařáček. Sice už není těch -14 co bylo ještě v jedenáct dopoledne, když jsme vyráželi na oběd, ale chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Ve sklepe jsem vyhrabal francouzsky Merlot z roku 2004. Je nejaky kalny a hnedy, ale ocet to jeste neni, tak to zunknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Dnes trochu oslavuji - Bošácká slivovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 sesteho panaka ron zacapa (23 anos) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 caj s rumem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 desateho panaka ron zacapa (23 anos) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 sklenku Cabernet Sauvignon (Chile) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 dvanacteho panaka ron zacapa (23 anos), ku..a - politujte mne uz nekdo, ze mam chronosplin :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 dvanacteho panaka ron zacapa (23 anos), ku..a - politujte mne uz nekdo, ze mam chronosplin :-( Mně je tě líto hlavně proto, jak ti bude zítra blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Mně je tě líto hlavně proto, jak ti bude zítra blbě Ondro, věř mi, že ten chronosplín je možná důležitější. Díky za morální podporu a aktuální číslo navyšuji o jeden kousek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se