Quido Morava Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Už se virtuálně známe dlouho a ještě jsem neměl možnost pochvaly - tak teď opravdu mám příležitost. Velká trpělivost a spolehlivost z jeho strany pak vyústila v bezvadně proběhnuvší obchod.Díky a jednoznačně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Rychlá domluva i platba. Děkuji za bezproblémový obchod a jednoznačně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Všechno 100% super, jen se omlouvám já za málo času, býval bych rád někam zašel na pokec -> kuncák7 vypadá jako normální sympatickej chlápek :-)Ahoj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Rychlá domluva, všechno klaplo na jedničku a ještě jsme dobře pokecali. Doporučuju! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Dekuju za krabicku a doporucuju, super pokec v klidku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 No jak bych to řekl. .. kluk je šikovnej a spolehlivej. .. takže kšeftování doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Rychlá domluva i platba. Martin má i moje doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk H. Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Lidí, kteří si všimnou, že prodáváte hodinky s rozbitou sponou, ihned Vám napíšou, že se jim jedna válí doma v šuplíku a druhý den vám jí dovezou do práce, těch tady moc nebude. Měl jsem ale štěstí, na jednoho takového jsem narazil. Jo a ke sponě mi dal ještě jako bonus lehce jetý strap. A ne, že teď po něm budete chtít všechno zadarmo a aby vám to vozil do práce, na takové obchody má mě! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Obchod dohodnutý několik měsíců dopředu proběhl podle plánu právě dnes. Tihle spolehliví lidé tvoří fórum gentlemanů. Díky za obchod i pokec (i když jen textový :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Obchod probehl hladce, s Martinem se rad setkam znovu, super pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex09 Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Super domluva. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Rychlá a bezproblémová komunikace, vše dle domluvy a v klidu, fajn chlap se kterým si dovedu představit jít na pivo. Díky za obchod, samozrejme doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 bezproblemova komunikace, fajn pokec, vse dle domluvy, proste pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Martina mohu jen doporučit. Velmi svižná a věcná komunikace, blesková realizace. Další bezproblémový obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Martina doporučuji , velice ochotný .Mít více času tak jsme dali i pivo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Stejne hodinky, stejna cena akorat vse v opacnem gardu . Martin s velkorysosti gentlemana prehlidl moje spozdeni.Opet super pokec, tesim se na dalsi obchod nekdy v budoucnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Vřele doručuji;) super pokec s pacientem. Top jednání a spolehlivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 s Martinem super obchod. Vše jak bylo domluveno. Velmi rychlé a hlavně rozhodné jednání, tak by to mělo vypadat. Ještě jednou díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 (upraveno) Koupě hodinek ... rychlá domluva, příjemný pokec, celkově pozitivní a radost nejen z nabytých hodinek.Vypekl mě nefunkční bankomat po cestě, Martin bezproblémů souhlasil s pozdějším odesláním peněz na účet.Martine, ještě jednou díky ! Upraveno 11. prosince 2016 uživatelem Lukyn63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Velmi rychlý obchod, vše domluvené platilo, snad dáme někdy na srazu panáka...Díky, Martine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se