Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už se virtuálně známe dlouho a ještě jsem neměl možnost pochvaly - tak teď opravdu mám příležitost.

:notworthy:

Velká trpělivost a spolehlivost z jeho strany pak vyústila v bezvadně proběhnuvší obchod.

Díky a jednoznačně doporučuji.

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
Odesláno

Všechno 100% super, jen se omlouvám já za málo času, býval bych rád někam zašel na pokec -> kuncák7 vypadá jako normální sympatickej chlápek :-)

Ahoj!

• po 5 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník km.kmk
Odesláno

No jak bych to řekl. .. kluk je šikovnej a spolehlivej. .. takže kšeftování doporučuji

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Lidí, kteří si všimnou, že prodáváte hodinky s rozbitou sponou, ihned Vám napíšou, že se jim jedna válí doma v šuplíku a druhý den vám jí dovezou do práce, těch tady moc nebude. Měl jsem ale štěstí, na jednoho takového jsem narazil. Jo a ke sponě mi dal ještě jako bonus lehce jetý strap. A ne, že teď po něm budete chtít všechno zadarmo a aby vám to vozil do práce, na takové obchody má mě! :-)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Obchod dohodnutý několik měsíců dopředu proběhl podle plánu právě dnes. Tihle spolehliví lidé tvoří fórum gentlemanů. Díky za obchod i pokec (i když jen textový :-)

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Rychlá a bezproblémová komunikace, vše dle domluvy a v klidu, fajn chlap se kterým si dovedu představit jít na pivo. Díky za obchod, samozrejme doporučuji.

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Stejne hodinky, stejna cena akorat vse v opacnem gardu :). Martin s velkorysosti gentlemana prehlidl moje spozdeni.

Opet super pokec, tesim se na dalsi obchod nekdy v budoucnosti.

• po 5 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Koupě hodinek ... rychlá domluva, příjemný pokec, celkově pozitivní a radost nejen z nabytých hodinek.

Vypekl mě nefunkční bankomat po cestě, Martin bezproblémů souhlasil s pozdějším odesláním peněz na účet.

Martine, ještě jednou díky !

Upraveno uživatelem Lukyn63

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...