Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

To jsem se ho během týdne jen tak na okraj ptal na možnou dostupnost nějaké gumy k hodinkám, ve výsledku na mě dnes čekaly další hodinky (je to fakt magor :) ). V mém případě hrál Martin roli zprostředkovatele a měl to ztížené o nekomunikaci reálného prodávajícího, a i přes to všechno se snažil opravdu na maximum splnit má přání (a splnil). Za mě po všech stránkách naprosto super a mohu jen doporučit. Díky moc za obchod a mám takové tušení, že rozhodně nebyl mezi námi poslední. :D

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Leckdo má zkušenost, že prodávat nějaký laciný šunky může bejt děsně složitý, zatímco na prodej něčeho lepčího často stačí pár SZ a smska. Já to už teďka znám taky - všechno, jak dohodnuto, bez stresu a se vzájemným pochopením, navíc jsem si udělal vejlet :) Bezva prostě.

Odesláno

Doporucuji, vše proběhlo bez problému, peníze dříve na účtu, než jsem odeslal zásilku. Radost obchodovat

• po 3 týdnech...
Odesláno

Martin je neskutečnej srdcař, pomohl mi naprosto nezjištně s prodejem mých několika kousků, takže nechat mu hodinky s platbou někdy v budoucnu bylo fakt to nejmenší. Jsem rád, že z nich máš radost, děkuju a kdykoliv cokoliv příště.

Zvedám všechny palce, které vlastním :)

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Další hladký obchod a úžasná osobní zkušenost. Tentokráte jsme z toho vyvázli každej s jedněma hodinkama :) Kuncák je prostě legenda a těžkej pacient a právem patří i mezi smetánku "gentlemani fóra".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...