Rudina Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Rychlé a pohodové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22 Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Díky za příjemný pokec a rychlý obchod.Doporučuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Sice dodatečně, ale přece, tři super obchody, díky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Uz druhy obchod s Martinom a znovu na 100%.co sa dohodlo aj platilo.Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Dodatečně se připojuji k zástupu spokojených. Ochota, skvělá domluva, velmi příjemné setkání a možnost popovídání. Doporučuji a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Rychla domluva, koreltni jednani, muzu jen doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 To jsem se ho během týdne jen tak na okraj ptal na možnou dostupnost nějaké gumy k hodinkám, ve výsledku na mě dnes čekaly další hodinky (je to fakt magor ). V mém případě hrál Martin roli zprostředkovatele a měl to ztížené o nekomunikaci reálného prodávajícího, a i přes to všechno se snažil opravdu na maximum splnit má přání (a splnil). Za mě po všech stránkách naprosto super a mohu jen doporučit. Díky moc za obchod a mám takové tušení, že rozhodně nebyl mezi námi poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Martin je proste chronomagor v najlepšom slova zmysle, určite odporúčam, zvláda aj rýchle akcie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Další dobrá zkušenost s chronomagorem. Výborná domluva, pokec i hladký obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Radost pokecat a jen tek mimoděk přitom i něco koupit.... děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Leckdo má zkušenost, že prodávat nějaký laciný šunky může bejt děsně složitý, zatímco na prodej něčeho lepčího často stačí pár SZ a smska. Já to už teďka znám taky - všechno, jak dohodnuto, bez stresu a se vzájemným pochopením, navíc jsem si udělal vejlet Bezva prostě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Doporucuji, vše proběhlo bez problému, peníze dříve na účtu, než jsem odeslal zásilku. Radost obchodovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Martine, děkuji za fajn pokec a obchod. Vše ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Supr domlouva,supr cena,supr pokec,supr člověk.Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Martin je neskutečnej srdcař, pomohl mi naprosto nezjištně s prodejem mých několika kousků, takže nechat mu hodinky s platbou někdy v budoucnu bylo fakt to nejmenší. Jsem rád, že z nich máš radost, děkuju a kdykoliv cokoliv příště.Zvedám všechny palce, které vlastním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Druhý obchod v poslední době. Už i tak super standard dokázal Martin jednou drobností překonat. Díky, brácho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Rychlá domluva, rychlá výměna a vše naprosto v pořádku. Vřele doporučuji a těším se na příští obchod.:-) Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Děkuji za prima obchod, vše ok, domluva, důvěra, rychlost. Doporučuji a děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Skvělá komunikace, jasné podmínky, předáno dle domluvy. Skvělý pokec je u kuncáka samozřejmostí. Díky za obchod a určitě doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Další hladký obchod a úžasná osobní zkušenost. Tentokráte jsme z toho vyvázli každej s jedněma hodinkama Kuncák je prostě legenda a těžkej pacient a právem patří i mezi smetánku "gentlemani fóra". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se