Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem zvedavej jestli to dotahnes, drzim palce. Mel bys peknou karu. U nas mel neco podobnyho domov duchodcu. Ve fialovem plysi. A ty echt dreveny drzaky na piti mezi sedadlama byli super. Pak to dal pryc kvuli nakladum.

tl

Odesláno

Jedna fotka z Bretaně. Lepší bohužel nemám, byli tam majitelé a nechtělo se mi před nima okounět. Je to MB, co jsem zahlídl vevniř tak to vypadalo na plnou obytnou výbavu, dokonce tam byly radiátory (který vypadaly jako běžný, co bývají v bytě). Třeba je to nornální, nemám s tímhle segmentem zkušenosti.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

warann - to jsme potkali ve Slovinsku, jen žluté a počmárané reklamami a mapou světa, asi nějaká expedice.

Odesláno

Nezná někdo tohle auto? Je někde od Rakovníku, na prodej bylo už na jaře, ale inzerát nebyl smazán. Psal jsem majiteli, ale zatím žádná odpověď. Sice má trochu jiný motor a sedadla v kůži, auto je ale po renovaci včetně karoserie. Kdyby o něm někdo věděl, budu rád za info.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Za ty prachy nic moc. Nábytek mi trochu připomíná umakartové komokuchyně a drahé spotřebiče nebo audio Bose mne moc neberou. Dobrý je, že se v tom dá asi žít i na dlouhé expedici, skoro všude to projede, dá se v tom pohybovat vzpřímeně...

Odesláno

Za ty prachy nic moc. Nábytek mi trochu připomíná umakartové komokuchyně a drahé spotřebiče nebo audio Bose mne moc neberou. Dobrý je, že se v tom dá asi žít i na dlouhé expedici, skoro všude to projede, dá se v tom pohybovat vzpřímeně...

Ono k těm cenám - vše, co se caravaningu týče, je nechutně předražené. Stačí se podívat na karavanistické shopy / zejména v Česku/ a identické zboží najít jinde.....

Odesláno

Mas to spocitany, co..Tady ale nejde o to, co vyjde levneji, ale o ten pocit, ze nekam jedes a muzes si zastavit, kde chces. To ti pronajem neda.

Odesláno (upraveno)

...jak píše Cegy, zastavím v zimě pod kopcem, pozoruji svět kolem, chystám si vajíčka, kafe atd. Na sobě tričko, topení jede, vylezu ven až se mi chce. Když jedu na párty, nic nepotřebuji, nikoho neotravuji. Neřešíte, jestli v Pasekách nad Jizerou nebo jinde je volné ubytování.

Spím ve vlastních peřinách, hraje mi hudba, kterou mám rád. Někdo to miluje a někdo nechápe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odesláno

Mas to spocitany, co..Tady ale nejde o to, co vyjde levneji, ale o ten pocit, ze nekam jedes a muzes si zastavit, kde chces. To ti pronajem neda.

No vzhledem, že jsem si to několikrát pronajímal jak na víkendy, tak i na dovolené, tak si nedovedu představit to vlastnit a jezdit s tím 2x ročně. Bohužel nejsem "Holanďan", takže to nevyužiju. Znám lidi, co si to koupili a prakticky každý víkend jsou s tím někde, je to tedy o vášni k tomuto druhu cestování. Pronájem mi dal tu pohodu při cestování na dovolené stejně jako by tomu bylo u vlastního, ale nemusím se bát, kdo to vykrade při dlouhodobém parkování (což je prý běžné, takže hlídané parkoviště) a dívat se, jak každý rok přicházím o stovky tisíc na ceně auta, které 90% času stojí někde na parkovišti. Půjčení je lepší v Německu, lepší cena, lepší služby. 

Odesláno

No vzhledem, že jsem si to několikrát pronajímal jak na víkendy, tak i na dovolené, tak si nedovedu představit to vlastnit a jezdit s tím 2x ročně. Bohužel nejsem "Holanďan", takže to nevyužiju. Znám lidi, co si to koupili a prakticky každý víkend jsou s tím někde, je to tedy o vášni k tomuto druhu cestování. Pronájem mi dal tu pohodu při cestování na dovolené stejně jako by tomu bylo u vlastního, ale nemusím se bát, kdo to vykrade při dlouhodobém parkování (což je prý běžné, takže hlídané parkoviště) a dívat se, jak každý rok přicházím o stovky tisíc na ceně auta, které 90% času stojí někde na parkovišti. Půjčení je lepší v Německu, lepší cena, lepší služby. 

Vidím to podobně, ale už několik let jen těžko odolávám touze to pořídit. Takže řešení vidím jedině v autech, se kterými lze i jezdit v běžným provozu. Čili westfalia nebo něco jako tohle http://www.bluerent.cz/cz/roadcamp-r . Jinak to půjčování v Německu (zkušenosti) by mě zajímalo. Já to naposledy pořídil docela dobře, platili jsme cca 40t za 15 dní . 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...