Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Skvělá komunikace, ochota a "donáška skoro až domů" :) Jednání rychlé, věcné, bezproblémové. Ještě jednou díky, Honzo.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Také bych chtěl poděkovat a Honzu za příkladný obchod doporučit. Ačkoli jsem se k závazné koupi odhodlal až v odpoledních hodinách, balík jsem držel následující den v rukách. Perfektní domluva, balení, zboží samotné, prostě 1*.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Taky se pripojuji ke spokojenym zakaznikum. Rychla akce vcetne zpetne vazby, zda je vse ok a jak jsem spokojen. Tak to mam rad. Diky.

• po měsících...
Odesláno

Já nevím, co napsat. Řekl ano, okamžitě poslal peníze, příjemně jsme si pokecali, vlastně kecáme ještě furt :D

Honzu musím (a rád) doporučit!

Děkuji.

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Sakra, co je tohle za chlapa? Zastaví se za mnou na oběd, v kabelce troje hodinky. Já, když jsem šel dneska do práce, tak jsem vůbec neplánoval, že budu něco kupovat. Naštěstí jsem se kousl a koupil jenom jedny. No a zbytek je dle stanadardů, takže díky.

Odesláno (upraveno)

Za mne palec nahoru fajn chlapík

Upraveno uživatelem ferrycz
Odesláno

Tak další pohodový obchod s pohodovým človíčkem. A zase to bylo přesně tak, jak to má být: hodinky a peníze dorazily na místo určení téměř současně :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Sakra člověk si myslí, že borec vypadá jako na svém avataru.. samozřejmě doporučuji a přikládám video, kde se Moty rozhoduje, zda si koupit další hodinky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...