patprom Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Obchod na jedničku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Skvělá komunikace, ochota a "donáška skoro až domů" Jednání rychlé, věcné, bezproblémové. Ještě jednou díky, Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Vše naprosto v pořádku, komunikace na 1*, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Naprosto v pohodě rychlej obchůdek, díky Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Také bych chtěl poděkovat a Honzu za příkladný obchod doporučit. Ačkoli jsem se k závazné koupi odhodlal až v odpoledních hodinách, balík jsem držel následující den v rukách. Perfektní domluva, balení, zboží samotné, prostě 1*. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 díky, dobrý obchod a opět o malinko více nakažen CHRONOBUNDUSEM :-) takže pěkně děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Bezproblémový super obchod ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Taky se pripojuji ke spokojenym zakaznikum. Rychla akce vcetne zpetne vazby, zda je vse ok a jak jsem spokojen. Tak to mam rad. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Celý náš domluvený obchod dopadl na 100%, za mě palec nahoru Navíc spojený s kávičkou a příjemným povídáním, děkuji" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Já nevím, co napsat. Řekl ano, okamžitě poslal peníze, příjemně jsme si pokecali, vlastně kecáme ještě furt Honzu musím (a rád) doporučit!Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Přidávám se k ostatním a doporučuji. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Dělali jsme spolu nehodinkový byznys, komunikace, ochota, vše supr, dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Sakra, co je tohle za chlapa? Zastaví se za mnou na oběd, v kabelce troje hodinky. Já, když jsem šel dneska do práce, tak jsem vůbec neplánoval, že budu něco kupovat. Naštěstí jsem se kousl a koupil jenom jedny. No a zbytek je dle stanadardů, takže díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Blesková domluva, blesková platba, za mě 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Cegy, mám z Tebe výtlemy:-)))))))))))))))))))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 (upraveno) Za mne palec nahoru fajn chlapík Upraveno 20. února 2015 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Tak další pohodový obchod s pohodovým človíčkem. A zase to bylo přesně tak, jak to má být: hodinky a peníze dorazily na místo určení téměř současně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Za mě 1 s * Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 ohodnotím dávný nehodinkový obchod recipročně - radost jednat i nakupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Sakra člověk si myslí, že borec vypadá jako na svém avataru.. samozřejmě doporučuji a přikládám video, kde se Moty rozhoduje, zda si koupit další hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se