ivan_989 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Gabo pls tak dai nejaku dokoncenu vypidlikanu fotku. Nech vidia rozdiel.
Tomas_2002 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Přesně tak. Plácni sem něco povedenýho, ať si napravíš reputaci :-)
j.ocvirk Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Gabo, dej sem jedno rozmazane selfie z mobilu v pozadi nejakej panelak, at to zapadne do vlakna a treba bude klid :-D
Eman2208 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Nic sem Gabo nedávej,nemáš důvod se obhajovat, nejsme ve vlákně fotogalerie, tohle vlákno samo o sobě je spíš "recese", proč by jsi měl někomu tady něco dokazovat, nechápu....
Tomas_2002 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Kdyby nechtěl nikomu nic dokazovat, tak se tu o tom tak nerozepisuje ne ? Mě to dokonce donutilo si tohle vlákno najít, inkriminovanou fotografii vyhledat a pohanět
bandicoot Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) proč by jsi měl někomu tady něco dokazovatDůkazy jsou argumenty a argumenty tvrdí diskuzi. Jinak je to pouhá hádka o tom, jak panicové záviděj kočky, socky mercedesy a matlalové si hrajou na fotografy... ...to bylo jen tak obecně k diskuzím, nikoliv výzva pro obě strany, ať to tu dále gradují. Upraveno 13. července 2015 uživatelem bandicoot
warann Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Důkazy jsou argumenty a argumenty tvrdí diskuzi. Jinak je to pouhá hádka o tom, jak panicové záviděj kočky, socky mercedesy a matlalové si hrajou na fotografy......to bylo jen tak obecně k diskuzím, nikoliv výzva pro obě strany, ať to tu dále gradují.V rychlosti jsem četl "...pohádka ..." což kupodivu do textu taky zapadá.
Eman2208 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Důkazy jsou argumenty a argumenty tvrdí diskuzi. Jinak je to pouhá hádka o tom, jak panicové záviděj kočky, socky mercedesy a matlalové si hrajou na fotografy......to bylo jen tak obecně k diskuzím, nikoliv výzva pro obě strany, ať to tu dále gradují....a tady se něco vyšetřuje, že potřebujeme důkazy ? V jakém, že to jsme vlákně ?...(Chronomag fórum? Ostatní diskuse (o serveru, zábava a tak)? Ostatní diskuse a zábava
Sphinxx Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) . Radši nic. Upraveno 13. července 2015 uživatelem Sphinxx
Dantechno Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Dobry den, me se libi slecna z prispevku c. 544 - i ta Panamera...
Snow Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Velmi se omlouvám za svůj krajně nevhodný příspěvek. Když jsem se vracel ke svému původnímu nicku v duchu jsem se zapřísahal, že se vyvaruji podobných excesů, které jsem se navyváděl jako Snow. Dám si velký, moc velký pozor.
JAJA Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Kua tu jsou všichni při pondělku nějací nabuzení
long Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Jsem podruhé v tomhle vlákně a koukám, ale překvapen nejsem !Nikdy jsem "GABOVI" nepsal a neznáme se, ale divím se, fakt se divím, že vůbec reagoval na ten první příspěvek.Naštěstí tedy nemám ambice a nemohu posuzovat kvalitu jeho fotek, ale jedno vím jistě. DÁVEJ SEM FOTKY TĚCH BUCHET MĚ SE TO LÍBÍ !!! Jo a můžeš klidně s tou horší kompozicí, jak Ti tady psal profík na fotografie ( fšechno) Jo když je to o fotkách tak by mohl první kritik co píše odp(b)orné články vyfotit svoji ženu nebo přítelkyni s lepší kompozicí, světlem a kdoví čím ještě. :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Gabo Tatarka je pěkná, fotka příšerná. Už to psal Roman, když jdeš s kůží na trh, musíš počítat i s kritikou. Jak je to přísloví? Pro pravdu se... EDIT: Já sem normálně nelezu, dělal jsem si z tohohle vlákna prdel už před třemi lety. Ale když to někdo nahodil do statusu, musel jsem se mrknout. Gabovy fotky mě docela baví, jsou na nich pěkný holky, auta, atd. Což ale nic nemění na tom, že ta zmiňovaná fotka je kompozičně i expozičně strašná a kdyby Gabo hned prohlásil sorry, je to jen nástřel a zkouška a nehádal se, mohl být klid. Matně si vzpomínám na Cybera, který párkrát dával inzerát bez fotek a dodal je až večer, kdy měl čas na nafocení a který sem jako profík špatnou fotku snad nikdy nedal, pokud si pamatuju.
mondeo2 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 jedna stará, ať se vrátíme zpět................
Návštěvník Kamil Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 jedna stará, ať se vrátíme zpět................Tak jo...
mondeo2 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 poznávám Tě...... óóó jasná..............
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se