Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

A není to málo Antone Pavloviči :lol2:  já usmolenejch 6 ale zato všechny nositelný (+ 1 snad na cestě a 1 co skoro vůbec nenosím)

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno
  V 21. 4. 2016 v 18:50, financ napsal:

nositelných 42, plus nějaký ty sbírkový a pár na opravu

Smajlik se spadlou celisti. No potes :-).

Odesláno
  V 21. 4. 2016 v 18:50, financ napsal:

nositelných 42, plus nějaký ty sbírkový a pár na opravu

Hezké číslo. Až budu sám sebe přemlouvat, že už další hodinky nepotřebuji, vzpomenu si na tebe, Davide, a vždycky budu vědět, že si ještě nějaký můžu dovolit (a stejně tě nepředeženu) :-))

Odesláno
  V 21. 4. 2016 v 19:11, sashator napsal:

A není to málo Antone Pavloviči :lol2:  já usmolenejch 6 ale zato všechny nositelný (+ 1 snad na cestě a 1 co skoro vůbec nenosím)

není, stačilo. Ještě horší to je když to sečteš v korunách

V 21. 4. 2016 v 19:16, kuncák7 napsal:

Smajlik se spadlou celisti. No potes :-).

si taky myslím

V 24. 4. 2016 v 15:28, HondzaX napsal:

Hezké číslo. Až budu sám sebe přemlouvat, že už další hodinky nepotřebuji, vzpomenu si na tebe, Davide, a vždycky budu vědět, že si ještě nějaký můžu dovolit (a stejně tě nepředeženu) :-))

Ti půjdu naproti. Na podzim jsem byl už i pod 30, pak se to trochu zvrtlo. Teď mám plán dostat se do léta ke dvaceti kusům kmenové kolekce

• po 3 týdnech...
Odesláno

7ks. Dvoje nosím pravidelně (týden ty a týden ty). 1 letní období, 1 špinavá práce, 2 na prodej (už jsem na ně 2roky nesáhl), a jedny vzpomínkové z dětství natahovací s Neználkem. Ty schovávám pro malyho, až bude potřebovat hodinky .

Odesláno

Já se teď ustálil na 3 kouskách, ale neustále mám nutkání a pocit, že něco chybí a tak koukám po dalších , alespoň dvou kusech, pak přestanu, snad. Podle mého je 5 ideál.

• po 2 týdnech...
Odesláno

1x oblekovky s bilym cifernikem a kozenym reminkem

2x do vsedniho pracovniho dne, cerny cifernik, kovovy tah

1x potapky (do narocnych podminek)

1x chronograf

1x vintazni (drivejsi "pracovni"),

z toho 4x mechanicke, 2x elektronicke (1x bateriovy quartz, 1x solarni)

Celkem tedy 6 hodinek, z nichz aktivne stridam dvoje. Oblekovky - jiz ze sve podstaty - jsou na zapesti pouze sporadicky. Chronografy a jedny pracovni temer nevyuzivam, ty asi posunu dal...

Odesláno
  V 23. 5. 2016 v 21:12, Le Samoura? napsal:

1x oblekovky s bilym cifernikem a kozenym reminkem

2x do vsedniho pracovniho dne, cerny cifernik, kovovy tah

1x potapky (do narocnych podminek)

1x chronograf

1x vintazni (drivejsi "pracovni"),

z toho 4x mechanicke, 2x elektronicke (1x bateriovy quartz, 1x solarni)

Celkem tedy 6 hodinek, z nichz aktivne stridam dvoje. Oblekovky - jiz ze sve podstaty - jsou na zapesti pouze sporadicky. Chronografy a jedny pracovni temer nevyuzivam, ty asi posunu dal...

Líbí se mi tvoje portfolio. Přijde mi rozumné, na rozdíl od jiných pánů s desítkami kousků :-).

Odesláno

PS1, Prim Orlík 73, Tissot visodate a Tissot PRC100 střídám, pak už jen vintážky v krabici, doxa, Swiss chrono, 2 x omega, Nova,  2ks Glashütte, několik prim vč. diplomat. Ty občas beru taky. Chybí mi ruce  :frusty: .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...