Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Stowa Flieger 36 - denní nošení

Marathon TSAR Medium - tooly na výlety apod.,

Casio F-91W - na doma.

+ dědictví: Zlaté Bauhaus Doxa, 30. léta, po dědovi, Prim "šupináč" po druhém dědovi, zlacené Edox 70. léta po tátovi.

Odesláno

Vždy len jedny, keď kupujem nové, pôvodné posúvam ďalej. Momentálne sú to Breitle SOH2 46mm, ktoré možno čoskoro tiež budú hľadať nové zápästie. :)

Odesláno

Franta1973 - zaujímavá oranžová sekcia, len tak ďalej. Oranžová je vždy in. Neviem rozpoznať hodinky, ktoré sú nad seiko monster. Čo je to zač?

Odesláno

O Vratislavii som ešte nepočul. Trochu som doštudoval. Takže podľa všetkého je v tom myiota a stoja okolo 230 USD. Dobrý kauf. 

Odesláno

Ešte dve miestečka treba v krabici vyplniť. Nehovorím, že to musí byť hneď. Máš na to čas. Tak príjemnú zábavu pri hľadaní.

Odesláno
  V 9. 2. 2018 v 8:33, PipingRock napsal:

Ešte dve miestečka treba v krabici vyplniť. Nehovorím, že to musí byť hneď. Máš na to čas. Tak príjemnú zábavu pri hľadaní.

Už se na tom pracuje :clap:

Odesláno

Mám 4 hodinek možná DNS přibudou ještě jedny buď Seiko Turtle nebo vintage Omega Seamaster

1)Seiko 5 Sport automatic

2)Longines Dolce Vita chronograph

3)Hamilton Khaki Pilot

4)Timex chronograph

5) bud Seiko nebo Omega

Odesláno (upraveno)

Mám 3-4 kusy, přijde mi, že víc toho běžně neunosím. Nejsem sběratel, takže když koupím něco nového, obvykle jde pak starší kus z domu.

V průměru kupuju tak dvoje hodinky za rok. Baví mě zkoušet nové kousky a zatím nemám konkrétní cíl, za kterým bych houževnatě šel. Z dálky na mě někdo volá Explorer, ale možná je to haluz.. :)

Upraveno uživatelem Toblin
Odesláno
  V 9. 2. 2018 v 9:36, vraby napsal:

Těma GPS Citizenama jsem to dorazil a spokojenost. Je začal hlodat červík o menších potápkách. :frusty:

Mohu se zeptat, co je to za mode G-shock?? Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...