martigen Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 pánové o chilli omáčku bych také měl zájem a do řep si pro ní moc rád přijedu! Jen se mnou na ty doutníky nepočítejte ) prosím o info vkolik, kde a zakolik
j.e.n.i.k.82 Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Také mám zájem a dojedu si.. Plus kdyby měl někdo sušený mletý vzorek do klíčenky Keygoes, tak rád koupím..
gandalf Odesláno 6. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Také mám zájem a dojedu si..Plus kdyby měl někdo sušený mletý vzorek do klíčenky Keygoes, tak rád koupím..Mletý ti klidně pošlu po Kamilovi - zadarmo, pochopitelně /jestli se to uskuteční/.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Honzo naposled pojedu do CB 19. 12.
Maxel Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Já budu kdyžtak v Písku přes celé svátky, můžu taky připadně posloužit jako kurýr směr Praha. Mně sice stačila ta Kamilova střední chilli omáčka v Jeseníkách, ale mám rád výzvy
Tikal Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 To by si mi mohl nějaký malý vzoreček od Gandalfa vzít Radku, vymením ti je za ty tvoje nože....
gandalf Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Honzo naposled pojedu do CB 19. 12.To by šlo, uvařil a namlel bych to v neděli. Tak se ještě domluvíme.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Já budu na svátky nejspíš v Protivíně, takže ČB, Písek a pak Prahu dopravně obsloužím také.. A děkuji..
Toams Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Jestli něco od Gandalfa ješte zůstane, tak se toho rád ujmu, letošní rok to byla s mou úrodou bída a dojedu po Praze kamkoliv.
gandalf Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Tak se pokuste nějak sumarizovat požadavky na chilli a já, pokud to bude v mých silách, vyhovím /trochu problém jsou obaly-používám zkumavky/. S omáčkou je to jedno, co uvařim, předám Kamilovi a podělte se :-) Omáčka bude sterilizovaná, takže vydrží snad léta. Po otevření v lednici vydrží týdny /nesmí se do toho hrabat špinavou lžicí/.
tommas4 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 To by si mi mohl nějaký malý vzoreček od Gandalfa vzít Radku, vymením ti je za ty tvoje nože.... Hahahaha tak to je dobrý toto
j.e.n.i.k.82 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 j.e.n.i.k.82 - omáčka + mletý vzorek
gandalf Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 To Kamil poveze chilli a omajdu jen pro 3 zájemce?
zbuddy Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Já se netroufl připojit, ale také bych tedy s dovolením přifařil, pokud je to možné. Ale před Vánocemi se ke Kamilovi do Řep asi už nedostanu. Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem zbuddy
gandalf Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Já se netroufl připojit, ale také bych tedy s dovolením přifařil, pokud je to možné. Ale před Vánocemi se ke Kamilovi do Řep asi už nedostanu.Domluv se s Kamilem, jestli je ochoten ti to uskladnit. Já s tím nemám problém - chilli je dost :-) Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem gandalf
gandalf Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Vánoční omáčka uvařena, sterilizována, chilli semleto ....... Vše tedy připraveno k odvozu. Omajdy je dost :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se