Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pánové o chilli omáčku bych také měl zájem a do řep si pro ní moc rád přijedu! Jen se mnou na ty doutníky nepočítejte :))

prosím o info vkolik, kde a zakolik :)

Odesláno

Také mám zájem a dojedu si..

Plus kdyby měl někdo sušený mletý vzorek do klíčenky Keygoes, tak rád koupím..

Mletý ti klidně pošlu po Kamilovi - zadarmo, pochopitelně /jestli se to uskuteční/.

Odesláno

Já budu kdyžtak v Písku přes celé svátky, můžu taky připadně posloužit jako kurýr směr Praha.

Mně sice stačila ta Kamilova střední chilli omáčka v Jeseníkách, ale mám rád výzvy :D

Odesláno

Jestli něco od Gandalfa ješte zůstane, tak se toho rád ujmu, letošní rok to byla s mou úrodou bída :( a dojedu po Praze kamkoliv.

Odesláno

Tak se pokuste nějak sumarizovat požadavky na chilli a já, pokud to bude v mých silách, vyhovím /trochu problém jsou obaly-používám zkumavky/. S omáčkou je to jedno, co uvařim, předám Kamilovi a podělte se :-) Omáčka bude sterilizovaná, takže vydrží snad léta. Po otevření v lednici vydrží týdny /nesmí se do toho hrabat špinavou lžicí/.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Já se netroufl připojit, ale také bych tedy s dovolením přifařil, pokud je to možné. Ale před Vánocemi se ke Kamilovi do Řep asi už nedostanu.

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno (upraveno)

Já se netroufl připojit, ale také bych tedy s dovolením přifařil, pokud je to možné. Ale před Vánocemi se ke Kamilovi do Řep asi už nedostanu.

Domluv se s Kamilem, jestli je ochoten ti to uskladnit. Já s tím nemám problém - chilli je dost :-)

Upraveno uživatelem gandalf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...