gandalf Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Psal jsem ti 27.8.2020. Mám to v odeslané poště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Že bych to smázl a neuložil do mozku, to se mi nezdá, ale po půlnoci jsem schopnej občas překvapit sám sebe, jenom parohy zatím nekupuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Tak to pošlu znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Mě sklizeň teprve čeká, jsou to takové amatérské pokusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Chu nan z 400g Habanera. Premiera, tak jsem zvedavy, jak to dopadne..Odesláno z mého SM-A515F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Vypadá pěkně. Teď hlavně v teple. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Z dnesnej relacie https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14280#4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 před 11 hodinami, Harwey napsal: Z dnesnej relacie https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14280#4 Někdo místní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Odbornici, preco papricka nepali? Ale ze vobec... zasadil som na jar Bishops crown, dozrievaju az teraz v interieri, no palivost nula nic :(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Biskupská koruna zrovna moc nepálí. Vlastně trochu pálí jen ten střed. Nedostatek slunce a chlad nepodporují vznik kapsaicinu. To jsou papričky spíš na ozdobu do salátů, nebo k naloženým okurkám - já jsem je plnil sýrovou pěnou jako zajímavou ozdobu salátu /možno i zavařené/. Jinak pro děti Já je už nepěstuju, zaberou moc místa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 před 23 minutami, gandalf napsal: Biskupská koruna zrovna moc nepálí. Vlastně trochu pálí jen ten střed. Nedostatek slunce a chlad nepodporují vznik kapsaicinu. To jsou papričky spíš na ozdobu do salátů, nebo k naloženým okurkám - já jsem je plnil sýrovou pěnou jako zajímavou ozdobu salátu /možno i zavařené/. Jinak pro děti Já je už nepěstuju, zaberou moc místa. Dakujem za odpoved Jj, viem ze biskupska koruna pali len velmi jemne, ale tie moje vobec :(. V kazdom pripafe slnko a chlad je asi ta odpoved, dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Vyzkoušej příští rok nějaké Aji ze stejného rodu, ty budou ostřejší a také ozdobné. Tento rod má spoustu druhů chilli. Mně osobně moc nechutnají, ale jsou pěstitelé, kteří na ně nedají dopustit. Ale musíš vysévat tak v únoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Loňská kytka Trinidad Scorpion Moruga Peach /1.200.000 SHU - ideálně/. Nijak zvášť o ni nepečuji, občas přihnojím, zaliji když si řekne. Stojí u okna, nesvítím jí. Plodí, kvete .... Jedna z mnoha, co mi už zabírá místo. Mám vyseto 22 druhů, 16 jsem už přepíchal do sadbovačů /s manželkou bojuju o každý centimetr bytu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Trinidad Scorpion Moruga /TSM/ Peach se mi doma zbláznila - kvete, plodí, roste jako divá /v paneláku/. A krásně voní - doporučuji všem, je nenáročná, jen ji nechat na pokoji a ona si poradí. Fotky nic moc, ale je to opravdu velká kytka a blbě se fotí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Tak jsme zasadili doma par seminek. V nekterych kvetinacich se jich chytlo vic najednou. Mam otazku jsou uz dost velky na presazeni do vetsich? Mame je rozdelit na jednotlivy rostliny, nebo nechat takhle pohormade? jsou to 2 druhy habanero a nevim jestli jsme je i nesmichali, to jsem zvedav co z toho bude ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Zatím je můžeš nechat tak, jak jsou, ale rozsadit! Pěkný sazenice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Takze rozdelit na jednotlivy stonky opatrne aby se neposkodily koreny? Do truhliku 60x20 bys dal 2? Na podzim se to zlikviduje a schovam si seminka z plodu na pristi rok? Nebo ji dame dovnitr na dalsi rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Ony snesou i drsnější zacházení - vše doroste, neboj se toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Watcher Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 @gandalf ty tvoje kytky vypadají neskutečně To je slušná nálož! :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se