OLine Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Asi nej. kočky co sem našel: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Dnes jsem musel vyhlásit záchrannou akci na chilli - po ranním mrazíku jsem musel všechny venkovní orvat, vytřídit, namrzlé vyhodit a začít zpracovávat /2 košíky/. Ve folijáku jsem ostřihal namrzlé větve /kolem folie/, nezralé plody z nich taky zpracovávám. Docela mně překvapilo Jalapeňo, které se mi do záhonu nějak připletlo - mrazík se ho ani nedotkl, sklidil jsem asi 1/2 košíčku krásných plodů v různém stupni zralosti /pálí taky jako býk/ :-). Ostatní je OK, zakryl jsem to folií proti chladu. Zůstávají tam ty nejsilměnší, až na pár špiček větví jim nic není. Tak uvidim zítra. Jo, úskokem se mi povedlo přimět manželku k ochutnání Nagy Viper - ani jsem nevěděl, že zná taková ošklivá slova :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 tak sem to všecko vorval, pokrájel a s cibulí a česnekem udusil a rozšlehal. většina sou sibiře, pak poskrovnu dva, pro mě neznámý, druhy, dál bonsaje, calica a jolokie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 To bude masakr :-). Já jsem včera udělal salát tak ostrý, že by ho mohl tak akorát Kamil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Dneska děláme plněné Jalapeňos (asi). Nevim, jestli se ty potvory spustili s nějakou kytkou kolem, ale na to, že jde v podstatě o dětskou papriku, dužina pálí po přiložení na jazyk fakt famózně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 On na pálivost má taky vliv chlad - když je máš na kytce a projdou ochlazním, tak tím stresem se kapsaicin někam ztratí, ale po čase se vrátí. Já jsem měl omylem 4 kytky a ty pálí tak ďábelsky, že se skoro nedají pozřít /nebo se mi to pokřížilo, ale tvar i masitost odpovídá/. Já jsem část odpoledne věnoval vaření omáčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Tak hotovo. Nepoživatelný. Vezmu to do práce, bude sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Ono Jalapeňo není až tak dětská záležitost - některý maj kolem 100.000 SHU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Všechno od všech, co je na vás moc ostrý, beru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Pár čerstvých fotek po mrazech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 .....proti vám, chlapi, jen takový paběrky z balkónu.....ale radost mám, to zase jo... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Jo, nějak se začít musí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Všechno od všech, co je na vás moc ostrý, beru! Zabiják draků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Řešil jsem mlýnek na chili (nevím, jak to řešíte Vy, teda..)A našel a koupil tohle - a funguje to parádně, kromě toho, že to hezky vypadá. Doporučuju. Klíčová slova Chili mlýnek peppe adhoc.Já to koupil v Datartu, ještě jich tam pár maj..V ceně byl pytlíček nějakejch srandovních skoro nepálivejch papriček, takže jsem tam rovnou naházel gandalfovo atomovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Mam přesně ten samej a je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Obyčejný tříštivý je levnější. Stejně to musíš mlýt postupně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Jakkoli jsem to již udělal po SZ, dovolím si i zde pochválit dieega. Má kuchařský talent :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Obyčejný tříštivý je levnější. Stejně to musíš mlýt postupně.A to je co? Hoď sem link.. :-) Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 A to je co? Hoď sem link.. :-) DíkTohle http://www.atlusgame.cz/atlusgame/eshop/41-1-KUCHYNSKE-SPOTREBICE/0/5/7438-CLATRONIC-KSW-3306-mlynek-na-kavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Ještě jednou připomínám - sušené chilli nikdy nesemlít všechno najednou. Musí mlít se postupně podle spotřeby, jinak se znehodnotí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se