josse Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Potřeboval bych poradit. Hledám hodinky do práce jsem strojař, obsluha strojů a "Kladiva". Špína, bordel, prach, šmír, olej, spousta oceli ve výšce zápěstí. Z osobních důvodu bych preferoval mechaniku, nátah nebo automaty , jestli mě někdo nepřesvědčí o opaku. Uvažuji nad odolnosti, jdou zvolit dva směry, levné které co chvíli pošlu na reklamaci a až to bude neúnosné tak na hřbitov nebo něco dražšího co nějakou dobu vydrží a do oprav bude mít smysl investovat. Z první kategorie bych to viděl na něco jako Seika SNK809 nebo staré Prim SPORT. Držme se při zemi vydělám 12k takže levnější tak aby to byla zanedbatelná částka a nebo abych na ně chvíli spořil u druhé varianty... No, někdo raď! Josse
gougy Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 A velikost? (ty ve Tvém výběru jsou docela malé, ale dobré)
pato31681 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Seiko je urcite dobra volba. Ak ti nevadi trochu kolotocarsky vzhlad a rusky povod tak si mozes prejst stranku meranom.com, modely Vostok Komandirskie Classic a Amphibian Classic, za danu cenu vcelku schopne hodinky co vydrzia dost.
Jezevcik2 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Kup si do práce něco levného(nejlépe plastové digi)a po šichtě přehoď na nějakou fajnovku.Nejde o to,že bys nemohl chvíli dokola reklamovat,ale ty hodinky by po čase vypadaly tak,že by ses za ně styděl a připadal si jako socka.Věř,že vím,o čem mluvím.
josse Odesláno 28. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Velikost bych viděl do 40 +-. Ty Vostoky vypadají jako docela zajímavá alternativa, pobrouzdám na nich....
Karlos Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Taky bych se přimlouval za digitálky. Nějaké levnější, ale z odolné třídy. Jistě jako strojař v práci oceníš přesný čas. No a jestli nosíš hodinky i mimo práci, tak ještě druhé, nějaké už trochu lepší, aby ti dlouho dělaly radost.
ggrand Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Náhodou, snkáček nebude škoda. Když chceš mechaniky, jdi do nich. Za podobnou cenu bys sehnal digi a na co ti cpát digi, když chceš mechaniku. No a samozřejmě to chce něco lepšího na nošení po práci.
Návštěvník eleven Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Co tak něco na zeď:-) Osobně si v práci vystačím s mobilem. Několikery hodinky jsem zrušil. Zpravidla laciné digitálky od vietnamců nebo z eBay. Nějaké lepší hodinky na pořádném tahu by asi vydržely, ale to zas nechci hrabat do elektriky se železem na ruce :-/
financ Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Do dílny spíš plasťáky digi, Casio G-shock. Pokud trváš na mechanice, volil bych Seiko, Orient, případně i ty Vostoky. Ale dostanou zabrat. Fest.Seika třeba tyhle (zrovna jsem je prodal):
Vit Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 U pravidelné práce s kladivem bych se mechanice určitě vyhnul.
maccin Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Mechaniky do dílny je imho ne moc dobrý nápad. Volil bych digi nebo quartz oboje v hodně levných variantách. Mechanické hodinky bych nandával až po práci, tak udělají určitě víc parády.
spineshank Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 vím že toto si asi slyšet nechtěl ale taky bych vzal nějaký G,na práci ideální a nemusí být jen digi,ale lze vybrat něco s ručičkama,jakýkoliv jiný budou po nějaké době vypadat jako hodně nepěkně a omláceně,což na asfaltových G tolik vidět nebude
Dee Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Navrhoval bych G-Shocky GLS5600, jsou levne, koukatelné a odolné. Pokud chceš mermomocí mechaniky tak bych koupil nejlevnější Seiko 5 / Orienty dle vkusu a každý druhý rok koupil další, protože mechanické hodinky při takové práci odděláš ať budou stát 2000 nebo 20 000...
lub Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 pokud mechaniky, tak ty menší seika na textilu (ideální NATO strap) jsou dobrá volba - jsou lehoučký a při těžší práci ti nebudou mlátit do zápěstí jako třeba diversky na ocelovém tahu.
Rs. Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Automaticke mechaniky ke kladivu ne. Nesnesou to ani Seiko5 (take maji kul. lozisko).V kovo-dilne si hodinky odkladam, pokud na nich trvas, tak levne digi, a pokud mozno ne rucickove.
lorch Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Já jsem to vyřešil tak, že jsem na každou dílnu pověsil jedny hodiny, aby byly odevšad vidět a kde není vidět, zvládnu mobilem. Upraveno 29. února 2012 uživatelem lorch
josse Odesláno 29. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Pročetl jsem. Zas tak velké prase nejsem a je jasné že jak půjde do tuhého budu hodinky odkládat , ale na mačkáni knoflíku a točeni klikou... Dílna je ale velká, běhám všude a všude nemůžou viset hodiny a stát budíky. Mobil je taky volba ,ale ten odejde dříve než hodinky, špony a ocelový prach lezou do elektroniky, mikrofonu, repra... mam Nokiji za 1100,- do roka tu nebude a to mi visí na krku v obalu + PVC sáčku se zipem Josse
martin.951 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Já teda nevím, ale pokud je pán pravák a "mlátí kladivem" pravou rukou a hodinky má na levé, tak pochybuju že se tyrázy přenesou v takové síle aby to hodinky poškodilo. Nebo se pletu? Upraveno 29. února 2012 uživatelem martin.951
sonny.c Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Já bych měl trochu jinej návrh co nedávat hodinky na ruku ale pověsit buď na krk,nebo pořídit podobný těm "sesterskejm" anebo v golfovým pouzdru.Samozřejmě něco odpovídajícího....http://www.imi.cz/cenik/hodiny-teplomery/kapesni-hodinky/http://www.eipeltauer.at/eipeltauer/uhren/0430f29b330d4d24a/0430f29b3408cf028/index.php Upraveno 29. února 2012 uživatelem sonny.c
josse Odesláno 29. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Tím golfovým pouzdrem jsi mi vnukl myšlenku asi zase namočím kus hověziny nebo kontaktuji OSTa... Jen tak dál ještě někdo nějaká myšlenka? Josse
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se