jencekgs Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Video super, mel jsem slzy i usmev.Fotky skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 tohle mě vždycky vezme za srdce. Krásný pesan, krásné hodinky, krásné fotografie... Doufám, že časem, už kvůli děcku, pořídíte dalšího psího kamaráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Je mi to uprimne luto, raz som si tym presiel a za par rokov ma to caka opat... len pekne spomienky si treba pripominat...To je mi líto, držte se. Vzpomínkové video máš moc hezké, ale ani jsem to nedokoukal, jsem nějákej vyměklej poslední dobou.....Video super, mel jsem slzy i usmev.Fotky skvele. Díky kluci. tohle mě vždycky vezme za srdce. Krásný pesan, krásné hodinky, krásné fotografie... Doufám, že časem, už kvůli děcku, pořídíte dalšího psího kamaráda. Krásně jste se s chlapíkem rozloučili, bude tam na vás teď dohlížet...a co nástupce, plánujete?Boxer(ka) určitě bude, je to jen otázka času. Trošku počkáme, až bude naše malá (2,5 roku) víc samostatná a pak ... Upraveno 26. května 2015 uživatelem filo-boxer 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Tohle mi úplně uniklo - moc mě to mrzí. Je skvělé, že jste ho brali všude s sebou, a užili si maximálně společný čas. Neumím si to vůbec představit, jsem spíš na volně žijící kočky a ty umírají většinou zcela zdravé - na následky zranění pod koly aut. Pěkné místo jste vybrali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Filo bol aj tu s nami, vdaka tvojim fotkam a rozpravaniam. Nedalo sa nevidiet, ako si ho mal velmi rad.Prezil s vami stastny zivot... a krasne spomienky na skveleho partaka navzdy zostanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Vlastně už všechno tu bylo napsáno. Taky mě to moc mrzí, ale myslím, že s Vámi prožil opravdu hezkej život. Škoda ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Pokud to tu sleduje nějaký příznivce GC, tak ať nezapomene lognout "Discovered It" Díky, zalogováno. Nicméně čtu o tvém psu a rád bych ti také vyjádřil svou soustrast. Odchod přítele je vždy velmi smutný. Ale takový je život. On měl jistě s Vámi krásný život a Vám zase zůstanou báječné vzpomínky na něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Filo bol aj tu s nami, vdaka tvojim fotkam a rozpravaniam. Nedalo sa nevidiet, ako si ho mal velmi rad.Prezil s vami stastny zivot... a krasne spomienky na skveleho partaka navzdy zostanu... Díky, zalogováno. Nicméně čtu o tvém psu a rád bych ti také vyjádřil svou soustrast. Odchod přítele je vždy velmi smutný. Ale takový je život. On měl jistě s Vámi krásný život a Vám zase zůstanou báječné vzpomínky na něj. Vlastně už všechno tu bylo napsáno. Taky mě to moc mrzí, ale myslím, že s Vámi prožil opravdu hezkej život. Škoda ho.Dík kluci. Tohle mi úplně uniklo - moc mě to mrzí. Je skvělé, že jste ho brali všude s sebou, a užili si maximálně společný čas. Neumím si to vůbec představit, jsem spíš na volně žijící kočky a ty umírají většinou zcela zdravé - na následky zranění pod koly aut. Pěkné místo jste vybrali...Ono se to ani tak nedá říct, že jsme ho brali s sebou. S sebou můžeš, nebo nemusíš vzít hodinky, nebo knížku. Filo byl člen rodiny a vždy se samozřejmě vše plánovalo tak, aby celá rodina byla pohromadě. Cesta, zákonné podmínky pro dovoz psa pro danou zem, hotel, kemp, nebo domek, kam smí psi, v létě klimatizace, možnost venčení, pláž na kterou múžou psi, horské tůry, které zvládne, ...tak jako to teď děláme s ohledem na naši dcerku. Když byl někde problém se psy, jelo se jinam, vybralo se jiné ubytování, jiná země. Nikdy se nekonalo žádné odložení k rodičům, známým nebo sousedům kvůli dovolené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Na kole vyhládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Pozdě, ale přece: Filo, i já se přidávám s přáním upřímné soustrasti. Z toho, co celou dobu postuješ na Chronomag, je vidět, že se u vás pesan měl dobře a prožil pěkný život.Sám jsem pohřbil dva dobrmany, víc asi psát netřeba...Držte se všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Děkuju Filipe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Děkuju Filipe. IMG_5539.JPG krasna foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Po pěti letech zápřahu prošly mé 115200 tlakovkou bez ztráty květinky, takže klidně šup do bazénu a do móře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Zeměpisný kvíz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Pekne fotky, misto netusim:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 (upraveno) Fota jsou paradicka, misto bych zkusil Catania, vychodni sicilie? A krasna Etna. Upraveno 2. července 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Správně! Teda skoro správně, je to Giardini Naxos, kousek severně od Catanie. A to jsi poznal, nebo četl ve vlákně o nožích? Přiznej se. Etna byla opravdu kouzelná a jde z ní respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se