Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, African napsal:

DSC_0090 (1).jpg

Afri, budu teď OT, ale nevíš, zda se dá dokoupit resp. jestli vůbec existuje k tomuto tahu "půlčlánek"?

Odesláno
před 1 hodinou, moco napsal:

Afri, budu teď OT, ale nevíš, zda se dá dokoupit resp. jestli vůbec existuje k tomuto tahu "půlčlánek"?

Mám na něm dva, takže existují, ale kupoval jsem to komplet. Zkus Dušáka :cheers:

DSC_0092 (1).jpg

Odesláno
před 4 hodinami, bandicoot napsal:

@Murphy97 pojď někdy aspoň na Milešovku, Říp je pro mimina.

No, to je prave to, proc rikam, ze se zase budu venovat tem peknym mistum v CZ.
Stredohori prolezame tak nejak "pravidelne", mame to vlastne za humny, na Milesovce jsem byl dvakrat za posledni 3 roky, Hazmburk taky peknej...

Rip byl ta "vlastenecka" povinnost a zabiti dvou hodin (i s cestou) v ne zrovna peknem pocasi...

Odesláno

Občas tady zajedeme i do hadérků, tak si dovolím jeden od Ježíška doporučit, pokud již nemáte ;) Spodní vrstva od Montane v kombinaci merina vlny a Primaloftu. Už jsem testoval a řekl bych, že je na nošení příjemnější než samotné merino spodní vrstvy, hlavně když je vlhký, určitě daleko rychleji schne a tepelný komfort na gramáž trika je opravdu vysoký. Upřímně mě ten hadřík překvapil a chci určitě i spodní gatě ze stejného materiálu. To přidání Primaloftu hodně pomohlo, a Montane si s výrobou a konečným designen poradil na jedničku.

https://www.ceskyraj.com/panske-tricko-montane-primino-140-7-summits-l-s-black-s

DSC_0095 (1).jpg

Odesláno

Rúno je taká hrubšia vrstva izolačného materiálu - pôvodne to bolo trebárs z ovčej vlny. Ale to sa musí vložiť medzi dve vrstvy tkaniny, lebo to oblečenie by pokope nedržalo, je to niečo ako vrstva vaty. No to tvoje tričko vyzerá byť jednovrstvé, aj podľa popisu, takže je Primaloft už asi aj vlákno (?)... Alebo je to len klasické marketingové zneužitie overenej značky, a rúno s tým vláknom nemá lautr nič spoločného.

primaloft.jpg

Odesláno
Před hodinou, wawrik napsal:

Rúno je taká hrubšia vrstva izolačného materiálu - pôvodne to bolo trebárs z ovčej vlny. Ale to sa musí vložiť medzi dve vrstvy tkaniny, lebo to oblečenie by pokope nedržalo, je to niečo ako vrstva vaty. No to tvoje tričko vyzerá byť jednovrstvé, aj podľa popisu, takže je Primaloft už asi aj vlákno (?)... Alebo je to len klasické marketingové zneužitie overenej značky, a rúno s tým vláknom nemá lautr nič spoločného.

Tričko je jednovrstvé, a jsou na něm i registrační známky výrobce Primaloftu. Dle struktury bych řekl že je vše namícháno dle procent 50% merino, 25% Primaloft a 25% polyester udávaných výrobcem do jednoho vlákna. Ale to si myslím, ani nevím jestli jde o nápad Montany, nebo to je nápad Primaloftu, nevím, dnes se s těmi materiály roztrhl pytel a já to nějak moc nesleduji. Mám ovšem výborné zkušenosti s merinem jako spodní vrstvou, Primaloft mám ve dvou bundách, taky výborná zkušenost, tak jsem si říkal co tyto materiály budou dělat pohromadě a výsledek opravdu překvapivě výborný....

Odesláno

Tady jsem ještě našel nějaký popisek, takový trocha  industriální :D

Syntetický Primaloft je znám svou vysokou výhřevností a rychlým odvodem vlhkosti. Přírodní Merino vlna má mimořádné termoregulační a antibakteriální vlastnosti. Samotný úplet je tvořen z vláken, která jsou spletena z jednotlivých vláken těch dvou materiálů, tím je zaručena efektivita celého oděvu, v létě i v zimě, ve městě i na horách. Materiál: 50% Merino vlna, 25% Primaloft, 25% polyester.

Odesláno (upraveno)

No tak ty jsou teda, do prdele a já bez peněz :D Co teď? No zkusím tedy obvolat pár dealerů a uvidíme co se dá dělat....ty mě úplně nějak unikly, krása a na dýnku podpis Messnera, proboha proč mi tohle dělají!!!

https://deployant.com/new-with-hands-on-review-montblanc-1858-geosphere-messner-limited-edition-262/?amp

960x0.jpg

Montblanc-1858-Geosphere-Messner-Limited-Edition-407x640.jpg

montblanc-geosphere-messner-back.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Podmínky jsou tvrdé, pozice pár posledních kousků vysledována a teď už se jen modlit. Odpo jdu do kostela a vyklečím tam ďůlek :pope:

Odesláno (upraveno)
před 4 minutami, Dantechno napsal:

Krásný jsou afri.

Famózní, ale je jich sakra málo a já si vzpomněl asi pozdě, modli se za mě kamaráde :cheers:

Upraveno uživatelem African
Odesláno
před 4 minutami, Ajaj napsal:

na jejich stránkách se dají přímo objednat

Právě že následuje stejná procedura jako napřímo přes AD a ještě k tomu o dost zdlouhavější....já říkám, všechno je předem dané, takže pokud se mají jednou ocitnout na mé ruce, dopadne to, pokud ne, mělo to tak být......

Odesláno

Je možný, že díky přihlášení odsud vidím na stránkách něco jiného. Já to hodím normálně do košíku (bez možnosti výběru čísla limitky) a pak už jsem přesměrovanej na PayPal. Quick&fertig.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...