guzmic Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 @wawrik u mě je to těžký, makám na 3 směny, doma mám dceru a manželku, takže mám pro sebe tak málo volného času, že se prostě na každý běh dost těším a to je pro mě ta největší motivace. Někdy si už dva dny dopředu plánuju jak vyběhnu, tam a tam no a potom je to hned lehčí.... do 5 km pak mám krízu až do konca
African Odesláno 17. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 Jsem si dnes po ránu udělal v antikvariátu za dvě stovky neuvěřitelnou radost, skvost ve stavu novém No a jinak jsme si přestali s klukama namlouvat, že nás stihnou do konce února naočkovat, tak jsme přebukovali letenky na další sezónu o pár měsíců déle, aspoň bude změna ročním období, protože já byl pokaždé v březnu a zrovna jsme si pár dní přidali Student Agency a Quatar Airlines tentokrát za jedna. Máme flexibilní letenku jsem zjistil, takže tam je možnost kdykoliv změnit destinaci, datum, nechat vystavit voucher nebo vrátit peníze. Měnit letenky jde pouze za cenově stejné, nebo si doplatit, a tady nastal problém, protože v náš požadovaný termín stojí 34.000,- kdež to mi kupovali letenky v akci za 15.000,- A co že na to Quatar? Dali nám je bez doplatku, pecka, Quatar is the best Trek pod Kancedzungu bude a když už jsem byl ráno rozjetý a mám dva spolehlivé parťáky, tak jsme udělali zrovna expediční rezervaci na Aconcagua výstup a to hned jak se vrátíme z Nepálu "aneb až nás naočkují, tak to roztočíme drahoušku " Konečně jsme se ukecali.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cema Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 @African tak servis Pinguin na 1* . Poslal jsem to tam, zavolali, domluvili jsme se co a jak, bundu opravili, švy přelepili a za super cenu....
African Odesláno 17. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 před 20 minutami, cema napsal: @African tak servis Pinguin na 1* . Poslal jsem to tam, zavolali, domluvili jsme se co a jak, bundu opravili, švy přelepili a za super cenu.... Paráda, tam ty kluky znám defakto všechny a jsou velmi fajnový
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 Teď na TV Noe- zdolání Minya Konga. Zase mám chuť někam vyrazit. Fakt pecka.
wawrik Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Tak dnes sa udiala tzv. popičovka, dámy prepáčia. -8 °C, jasno, žiadna vlhkosť, jednoducho čistý gýč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A na záver som ešte chytil úchylákov na buginách. Práve navijákovali jedného, čo sa prepadol do jazierka, tak ma jeden z čakajúcich pustil za volant, nech si vyskúšam vybehnúť v tom jeden kopček. No adrenalín neskutočný... Ale čo s tým tí blázni vyjdú, to mi hlava neberie. Chlapík v tom mal aj nitro, a vyšiel roklinu, ktorú som ja v mačkách a s cepínom jednoducho nedal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 30. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Jedním slovem nádhera, to bych potřeboval jak sůl
Prochy68 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 @wawrik Ty teda dokážes člověka nasrat Nic ve zlem, to je jen závist.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
nickolas Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Tvl @wawrik to je kýč jak hovado. Ale krásný!
Vlcak1980 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Moc pěkný Já včera aspoň vylezl s deckama ke gorile když už nic jiného A upne nahore jsme si udělali oběd, kupodivu vůbec žádný lidi
michalval Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Moc pěkný Já včera aspoň vylezl s deckama ke gorile když už nic jiného A upne nahore jsme si udělali oběd, kupodivu vůbec žádný lidiKoukam ze tam moc snehu neni,,ani na snehulaka. Jeste ze tam jeden pobliz stoji, bez ohledu na pocasi
wawrik Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2020 (upraveno) Dík za pochvaly, som rád, že sa fotky páčia. Vianočné túry milujem - slnko tu síce svieti len pár hodín denne, ale vďaka tomu, že je veľmi nízko nad obzorom, má krajina po celý čas farbu západu. Aj na poludnie A keď príde tlaková výš a jasné počasie... Toto je odfotené desať minút po poludní: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pozerám, že som nenapísal, kde to je, tak to napravím. Pohorie je Hengill, malé, najvyšší bod má len nejakých zaprdených 815 m. Ale celé sedí na tektonickom zlome (na západe severoamerická doska, na východe euroázijská) s aktívnou geotermálnou aktivitou, je plné termálnych výduchov, prameňov a teplých riek, v ktorých sa dá kúpať aj v zime. Na úpätí na severe (vyššie na fotke pri jazere) je prvá islandská geotermálna elektráreň, na juhu zasa najväčšia (a tretia najväčšia na svete, edit: rýchlo sa to mení, už je ôsma) - z nej sú aj tie dva fotogenické stĺpy pary. Pritom obe zapadajú do krajiny a nebyť tých parných stĺpov, človek by ich prehliadol. Stredom tejto fotky vedie údolie rieky Reykjadalsá (Rieka Dymového Údolia), kam sa chodí kúpať. Spozná sa podľa pár Teraz, keď nie sú turisti, je úplne prázdna. Ak bude polárna žiara, pôjdeme tam dnes na polnoc a budeme čumieť na ohňostroje nad Hveragerdi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ešte pár fotiek zo včera: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Koniec zemepisného okienka. Jo, a pridám jeden zážitok. Keď som ráno parkoval, schádzala práve z kopcov partia motorkárov. Ale boli nejako priveľmi potichu, tak sa ich zo srandy pýtam, či to majú elektrické bajky (čo evidentne nemali, na výjazdoch trochu počuť boli). Ale odpoveď ma dostala - z piatich bajkov na fotke majú dva nasadené silencery a ďalšie dva kompletne vymenené výfuky - ZA TICHŠIE! Vraj aby v horách nesrali ostatných. Nuž, taká je toto krajina... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2020 uživatelem wawrik
nickolas Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2020 Tvl tak mu nestaci, ze mu tady zavidime ty vyhledy a tak, on se tam u toho jeste rochni v horkych pramenech! Aby te Ejatfjatlajokul snehem zasypal, lumpe Uzivej
Harwey Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2020 Neser! Paradne fotky, supaj sem dalsie a daj polarnu ziaru ak sa podari.
michalval Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2020 před 1 hodinou, wawrik napsal: Dík za pochvaly, som rád, že sa fotky páčia. Vianočné túry milujem - slnko tu síce svieti len pár hodín denne, ale vďaka tomu, že je veľmi nízko nad obzorom, má krajina po celý čas farbu západu. Aj na poludnie A keď príde tlaková výš a jasné počasie... Toto je odfotené desať minút po poludní: Nádherný fotky. Díky za ně.
moco Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2020 Chtěl bych vám tady pěkně poděkovat za rok 2020, který mi/nám paradoxně dovolil více poznat naše hory, okolí a celkově vlast českou. Do toho roku příštího vám přeji hlavně zdraví a aby jsme byli následující rok všichni negativní! Dneska jsem to ukončil v Jeseníkách, kam mám nejblíže a počasí bylo pohádkové a duši očišťující - více takových dní! Naštěstí jsem vycházel brzy ráno a neznámými cestami, ale jakmile jsem se dostal na hlavní magistrálu na Praděd, tak hlavně pro poledním návratu dolů to vypadalo jako na poutní cestě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 31. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2020 Krásný to máte kluci Děkuji Vám za všechny ty parádní příspěvky v tomto vláknu a taktéž Vám přeji jen to nejlepší v roce 2021. Snad to brzy uvolní a my tak budeme mít možnost vyrazit po nějakém tom dobrodružství. My se dnes s rodinou se skalami rozloučili pro tento rok a zítra je půjdeme pozdravit v novém roce Přeji Krásný večer všem dobrodruhům a hodinovým nadšencům Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2020 Já jsem venku taky co čas dovolí... Celej tejden tvrdnu v kanclu,takže les je můj největší kamarád.Sent from my iPhone using Tapatalk
Kapo Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2020 U nás dnes celý den zataženo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se