misoo Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 V 6. 2. 2013 v 14:36, Roman I. napsal: Existuje jediný důvod, proč sedět nahatej na prkně s fortiskama na zapěstí?Ano, cely den budem mat hodinky na ruke, ci uz po ceste, alebo v samotnom aquaparku. No a do sauny pojdem mozno, aj to na par minut. Nejdem sa prioritne saunovat. A teda ich koli tych par minutam nechcem mat cely den v skrinke, alebo byt bez hodiniek. A proste to chcem vyskusat
Návštěvník Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Tak to asi jo, teda. Ja se chodim prioritne saunovat, me aquaparky s temi vriskajicimi spratky stvou. Tak si hodinky necham vzdycky doma... Na cas mne staci ty presypacky na stene
marosh Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 To zas je vlákno, tady někteří neví, coby roupama. Někdy méně, je více.
villain83 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 V 6. 2. 2013 v 19:02, marosh napsal: To zas je vlákno, tady někteří neví, coby roupama. Někdy méně, je více. vzdyt uz mlcim:-)
JHonza Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 V 6. 2. 2013 v 13:21, funf5 napsal: ... a JHonza si myslí že to mechanice dobrou službu neudělá, mohl by možná specifikovat v čem...Netroufám si tvrdit, že jim to nějak ublíží (tedy až na riziko ztráty těsnosti), co extrémní teploty provedou s olejem, si taky netroufám posoudit. Ale na tom, že pro hodinky z pobytu v sauně nevznikne nic pozitivního, vcelku trvám. A proto bych je nechal raději doma
Freddy14 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Mechaniky bych do sauny nebral. Na akce mám quartz. S nima klidně i do sauny. 1. nejsem zvyklý je moc sundavat. 2. zajímala mě teplota. Finská sauna: teplota vzduch 90°C (hodinky na ruce 40°C, bazén 10°C).
cody Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Jestli vam to pomuze. V Aquawordu kde delam je i finska sauna. Chodi tam mraky lidi, i z mechanickejma hodinkama. Ptal jsem se jen jednoho co mel OP a ten mi rekl, ze s mechanikama chodi do sauny furt a nema problem. Ale me by jich bylo lito...
misoo Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Tak sauna sa nakoniec nekonala, sli sme do ineho aquaparku, kde sauna nie je. Tak sorry ze ste si zbytocne drali klavesnice... Ale aj tak dakujem za podnety, snad inokedy
marosh Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 (upraveno) Pět stránek k ničemu, tak nějak podepisuju, co máš pod avatarem. Upraveno 9. února 2013 uživatelem marosh
karel hb Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 No neřekl bych, že je to pět stránek o ničem, misoo asi nebude jediný, koho to zajímá, navíc téma ani nezaložil, tak si to tady může přečíst víc lidí. Spíš bych řekl, že pět stránek svědčí o tom, že to tak o ničem není. Já byl v sauně s Atlasama a světe div se, taky jsem tady předtím zjišťoval, co to s hodinkama udělá, protože si je hodně považuju. Ale od toho tu tohle forum snad je nebo ne? Pořád si myslím, že tyhle zkušenosti jsou přínosnější než si na spoustě stránkách poměřovat, kdo má lepší Rolexky. A věřím tomu, že se misoo pochlapí a když jste mu tady věnovali tolik času, tak do tý sauny jednou zajde a poreferuje.
misoo Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 je to tak ako pise karel hb, samozrejme nevylucujem ze marosh a frantik maju tiez pravdu
misoo Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 minuly tyzden 5 min finska a po 15 min parna a bylinkova a fortisky to zmakli lavou zadnou. dokonca ani vo finskej za tych 5 minut neboli sklicko, puzdro a tah z vonkajsej strany takmer vobec horuce. cele hodinky boli len mierne teple. do studenej vody som po saunach nesiel. odchylka sa nijako nezmenila.
SCIFI Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 já bych si nikdy hodinky do sauny nevzal i kdyby to vydržely ale saunuju tak 3x týdně v čestlicích v aqua a dost často tam někdo hodinky má. nedávno tam byl chlap s fullgold datejust nebo daydate s čtečkou knih v v nepromokavým obalu ve vířivce a čekal jsem jestli si poctivě odloží hodinky do skříňky ale odložil tam jen tu čtečku a šel s nima do sauny a to do vulkánu kde je opravdu mezi 90-100. to jsem čuměl
Barthez Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 No ja byl s PO minulej tejden. Vydrzel jsem pri 80ti stupnich necelejch 15minut. Hodinky v podode. Zadna velka teplota nebyla, nepalila. Hodinky ukladam pouze na noc na namlaceni. Jinak neustale na ruce. Nevidim duvod je sundavat ani do sauny. Tot ale pouze muj nazor....
spokojena.paprika Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Pratele seamasteru, psm jak jste na tom se saunovanim vasich radosti? Vzdycky kdyz tam tak sedim a odpocitavam na nich doslova plouzici se minuty, napadlo me, jestli jim neni nahodou ke konci podobne spatne jako mne. Jednou za dva roky je davam pretesnit a zatim bez potizi. Nicmene kdyz se tak koukam kolem a sedim tam vzdy s hodinkama sam, rikam si jestli neco nedelam spatne Podotykam, ze hodiny me v saune nepali, coz nekoresponduje se zakladnim saunovacim manualem, ale jelikoz jsou pevne na ruce napada me, ze se dostatecne chladi o zapesti. Z toho vyvozuji, ze jejich teplota se muze zvysit max na 60-70 stupnu, ale pak prijde dalsi asi neprilis priznivy vliv a to je ochlazovaci bazenek - vyrazna zmena teploty... Zase na druhou stranu jde spise o funkcni model a predpokladal bych vyssi odolnost Dekuji za vase komentare a podmety At vam cas plyne jak chcete!
lolohh Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47644-hodinky-a-sauna/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/4064-sauna/
filo-boxer Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Diky lolohhu, vsechno jsem to spojil.
Jenda123 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 když pominu vaše hádky zda je to morální či nemorální, pěkné nebo zvrhlost. Je možné, že to těm hodinkám nějak uškodí při přechodu z cca 90 stupňů do 4. Vím že se tak neohřejí ale nějaký přechod tam bude.
African Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Konečně jsem pochopil, jak to s tou saunou vlastně je, díkas V 6. 3. 2014 v 21:12, Jenda123 napsal: když pominu vaše hádky zda je to morální či nemorální, pěkné nebo zvrhlost. Je možné, že to těm hodinkám nějak uškodí při přechodu z cca 90 stupňů do 4. Vím že se tak neohřejí ale nějaký přechod tam bude.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se