Atreus Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Kuchyň máme 5 let od truhláře. Namalovali jsme si jí (desku máme např. ve výšce 100cm) truhlář přijel, zaměřil, pak přijel znovu s pomocníkem a materiálem, den pracoval a hotovo. Cena nižší než srovnatelná ikea.
Walter Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Moc pěkné kuchyně v moderním stylu dělá Cesare, krásný Italský design. Cesare
strong Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Vyborna skusenost s kuchynou Oresi. Mame ju na chalupe len cca 3 mesiace, ale vsetko facha ako "svajciarske hodinky" Elektrospotrebice sme si vybrali sami, ale pani z Oresi nemali problem s instalaciou a dopasovanim. Fakt skvely vyber a super sluzby.
lorch Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Já bych si Oresi nikdy nekoupil, lamino na korpusech mají slabší než se běžně používá, tudíž vruty a ostatní kování až zas tolik nedrží, folie na laminu je jen nějaký papír, když jsem to jednou montoval, tak se folie na okrajích dvířek odloupávala už když jsme to vybalovali z krabic, bylo mi z toho na blití, když jsem to viděl.
Gustaf Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 (upraveno) to bych neřekl, že lamino je jako papír..na naší lince má docela viditelnej a i na omak znatelnej reliéf. Nikde náznaky něčeho, že by se odlepovalo. Kování drží tak jak má, drátěnej program taky funguje, dojezdy tlumí...co víc si přát. A jak píše strong, také jsme nepořizovali vestavné spotřebiče od Oresi, ale nakoupili jsme je na netu. Dělníci nám je bez problémů a precizně namontovali. Ale jek už se tady mnohokráte zmínilo...možná jsem jen měl opravdu štěstí na dobrý fachmany Upraveno 4. dubna 2012 uživatelem Gustaf
B.F.G. Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 V Brně doporučuju Kuchyně Cígler, vedoucí střediska je akční, cena byla taky akční. Tedy pokud ti nevadí materiál (korpusy a dvířka) z Polska. My jsme chtěli "lakovaná dvířka" která běžně stolař neudělá. Kuchyň o rozměru 2.1 x 2.8 s vestavnou lednicí, bez spotřebičů, dřezu a baterie stála 38t. A to jsem si navymýšlel celokovové šuplíky s oboustraným tlumením atypický sokl...
NobodyR Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Čaute....pokud by chtěl někdo kontakt na velmi šikovného dřevaře v Brně a okolí....nechť se ozve. Odvádí super práci a nic mu není svaté...a to moji architektka a já s hoodně netradičním řešením a požadavky ho nedokážeme dostat do úzkých. A má i vlastní invenci a nápady....super.
NIGHTinGALE Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 (upraveno) V 4. 4. 2012 v 19:15, 'Gustaf' napsal: to bych neřekl, že lamino je jako papír..na naší lince má docela viditelnej a i na omak znatelnej reliéf. Nikde náznaky něčeho, že by se odlepovalo. Kování drží tak jak má, drátěnej program taky funguje, dojezdy tlumí...co víc si přát. A jak píše strong, také jsme nepořizovali vestavné spotřebiče od Oresi, ale nakoupili jsme je na netu. Dělníci nám je bez problémů a precizně namontovali. Ale jek už se tady mnohokráte zmínilo...možná jsem jen měl opravdu štěstí na dobrý fachmany Von i papír může být s reliéfem Ale pravda je ta, že Oresi je šunt. Někde ušetřit musí, takže lamino je slabší, než bývá standardem. Jinak mě pobavil názor na kuchyně Kika. Už nevím, kdo ho psal, ale asi nikdy nebyl v Kika nábytku. Kromě levného nábytku tam mají třeba i kvalitní a drahý Hülsta a že by to byl šunt, to si nemyslím. A s kuchyněmi je to podobné - můžeš tam koupit kuchyni za pár tisíc, ale třeba i za meloun. Třeba Nolte jsou docela dobré kuchyně a ejhle, v Kika je mají. Edit: už vím, kdo to psal. Kejklik. Ani nejsem moc překvapen :) Upraveno 4. dubna 2012 uživatelem NIGHTinGALE
adamo Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2012 Když už je tady řeč o těch truhlářích. Sháním někoho šikovného na severní Moravě.. nevěděl by někdo o někom?
quest987 Odesláno 29. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Tak dnes jsem byl s přítelkyní u Hanáka v Praze na Harfě. Kalkulace je na nějakých 75.000(v zene je zahrnuta sleva 21%). Malé kuchynské studio kuchyně Dušek kalkulace obdobná.Tak dočeho jít.
Marfael Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Opravdu nechápu,proč si chce někdo koupit kuchyň u řetězců,opravdu tomu nerozumím,když od stoláře to máte přesně na míru s profi montáží a se vším všudy.Nemusíte se s tím tahat,nikam pro to jezdit,tahat to do baráku,hledat kdo to dobře namontuje,má to kvalitu a ikdyž je to někdy trochu dražší,tak po x letech poznáte,že šetřit se nevyplatilo.Tím neříkám,že někdo nemůže mít z řetězce kuchyň 10 let bez problémů.Mnohdy totiž bývá problém ve špatné montáži,než v materiálu.V obchodě vám kuchyň nesedí nikdy přesně tak jak chcete.Od něčeho upustíte,není úplně taková výška třeba jak jste chtěli atd. atd. a po čase to začne vadit.Když jde o pár skříněk,dá se pochopit,že to jde někde najít v obchodě,ale pokud jde o komplet kuchyň,jednoznačně na míru.Jsem stolař a ikdyž to nedělám,umím to posoudit a nebudu dávat nějaké blbé srovnání,ale rozdíl je opravdu znatelný,když najdete dobrého stolaře.
sibirnaya Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 ja mam v baraku kuchyn z ikei uz dva roky, montovala to firma, co mi dohodila ikea, a nereknu ti krivyho slova. vsechno sedi, jak ma, spotrebice fungujou, vsechno bylo tak, jak melo bejt, vubec zadnej zaser. kdyz uz sem tady tehdy ty chlapce mel, tak mi namontovali aji svetla, pri dalsi prilezitosti mi montovali satni skrine - taky kikea..
Marfael Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 Jak jsem psal.Neznamená,že někdo s kuchyní z řetězce nemůže být spokojený,tak to samozřejmě není.Ale pokud se chce co nejvíc vyhnout problébům,je nejlepší dobrý stolář a výroba na míru.Takové hloupé přirovnání je,že oblek na míru,je prostě dokonalý,než oblek někde z obchodu,který málo kdy padne tak jak má,ale občas se takový najde,stejně jako ta kuchyň:-).Nic méně 2 roky není moc a nepsal bych UŽ 2 roky,protože to je krátká doba.Pokud bude vše fungovat za 5,7 roků a víc,pak se dá mluvit o kvalitní kuchyni (nepočítám spotřebiče).Otázkou je,jestli tak dlouho s kuchyní vydrží,ať už s důvodu vzhledového,funkčnostího (různé vychytávky) atd.Máti má třeba kuchyň od stoláře snad už 15 let a vše ok,až na ten vzhled no:-)
Jeremy Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 My máme v novém domě kuchyň tady od té firmy - severočeské ceny a parádní kvalita - a hlavně, něco, co u řemeslníků nepamatuju. Když řekli, že přijedou v pátek ve 3, tak za 5 minut 3 v pátek stáli před domem. A i všechno ostatní - co slíbili, splnili.. http://www.nejremeslnici.cz/remeslnik/6277-vaclav-poustka-complet-interiery-trochu-jinak-praha-steti-melnik
Hasňa Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 (upraveno) Včera jsme do novostavby nadefinovali kuchyň u Sikory ve Frýdku Místku. Dělal tady někdo už přímo s tím studiem? Na horní dvířka radši lak, nebo fólií? (lak +15000). Jít do desky z Korianu? A Františku, Odsávač Faber, deska Bosch, trouba Bosch, myčka Miele. Dohromady 70k, tedy nižší modely, přesné označení napíšu. Měl bys k tomu nějaké postřehy v obecné rovině? Třeba pyrolýzu v troubě určitě ano, nebo ne? (+5000) radši troubu Miele, základní, nebo Bosch? (+5000). Budu rád za jakoukoliv připomínku kohokoliv. Upraveno 4. srpna 2016 uživatelem Hasňa
Viktor Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Moje zkušenost - kuchyň stará 9 let, byt teď prodáváme, na prodejní cenu bytu drahý spotřebiče nemají žádný vlivDeska z umělýho kamene - znova bych do toho nešel, zbytečně drahý, skoro stejnou službu odvede mnohem levnější řešeníSpotřebiče všechny Miele, znova bych kupoval jen myčku, klidně základní model, myje dokonale, slouží bez jediné poruchy, je ticháIndukční desky mi přijdou všechny stejný, trouby skoro stejný, kupoval bych asi Electrolux, AEG nebo Bosch v základu, stojí o dost míň než Miele a odvedou stejnou práciPyrolýzu jsme za 9 let použili dvakrát, funguje to, ale asi bych se bez toho obešelPračka+sušička Miele 9 let slouží bez poruchy, asi dobrý, pokud se hodně pere (manželka pere furt, prakticky denně), na míň častý praní bych klidně koupil třeba AEG Ty lakovaný povrchy dvířek vypadají dobře, mám to teď v pronajatým bytě, jen se to dost omatlává
Zlý Jabko Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Má tu někdo zkušenost s firmou Deskform? Koukám se po desce s dekorem dřeva a vypadla mi tahle a Egger.
Maxel Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 (upraveno) Máme kuchyň necelé 3 roky, firma Libovický. Bílý lesk, fólie. Zatim se nic neodlouplo, nepoškodilo. Takže pohoda. Tenkrát jsem za lak nechtěl připlácet, ale přesto bych dneska asi těch pár tisícovek navíc dal - snažší oprava a vypadá to vofous líp (hlavně nejsou vidět lepené hrany). Spotřebiče je v dnešní konzumní době podle mně skoro fuk, co dáš. Resp. pokud máš na Miele, šel bych do toho ; my máme Bosch + Siemens + digestoř Amica a zatim jsme neměli s ničim problém (ťuk-ťuk). Desku z korianu jsem viděl/zkusil a nějak v tom nespatřuju žádné výhody, takže za mně ne. Jediné, co bych asi znova nedal, je granitový dřez. Máme tmavý a je na tom pořád všechno vidět. Zas to ale celé dohromady vizuálně pěkně hraje Plus na troubě bych nešetřil, ale to je spíš moje hobby ; docela jsem se dal na různé styly pečení, ale tenkrát troubu moc neřešil. Na druhou stranu co je skvělé a určitě bych si vzal znova, je velká potravinka s otočným mechanismem (vysuneš a otočíš proti sobě) od Kessenbohmer. Upraveno 4. srpna 2016 uživatelem Maxel
McStinger Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Ako píše Viktor, lesklý povrch sa opatláva, hlavne ak je divokejšia kuchárka (keď manželka varí, všetko v kuchyni lieta, zásadne nechytá dvierka a šuplíky za kovanie a tak).Dosku mám obyčajnú drevotriesku s imitáciou orecha, či niečoho podobného z Baumaxu a nie je na nej ani škrabanec. A to zase moja polovička napriek mojim vyhrážkam často na nej reže bez doštičky.
pebe Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Máme Sýkoru cca 4 roky, dvířka lesklá, spotřebiče základní Bosch, indukce, trouba s pyrolýzou.Se dřevem spokojenost, všechno funguje jak má, žádné problémy. Spotřebiče taktéž. Pyrolýza je fajn, vyčistí troubu i od fleků, které nám rukou houbičkou a připravky nešly dolů. Jen se při pyrolýze musí vyndat zevnitř všechny pojezdy, držáky na bocích, prostě vše, jinak se to nepustí. A je to fajn dělat na podzim nebo na jaře, když se už/ještě netopí, pěkně to vyhřeje Lesklá dvířka máme lak, hrany jsou pěkně zaoblené, nejsou nikde vidět spáry. S partnerkou jsme spíše čistotnější, chytáme za úchytky, bez problémů. Máme to v kombinaci s dřevem na jiných plochách a partnerka říká, že je ten lesk lepší na údržbu. Stačí Clin na okna v rozprašovači a hadr a je to čisté hned. Oproti tomu fleky na dřevěných plochách jdou pryč hůře.Bílou v lesku má i Sibiř, mají jí i na stránkách TADY
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se