sibirnaya Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Viktor, panecku, to je borec, rychla, bezproblemova domluva, dokonce mi vyjel vstric, bo vi, ze coby strup z brna bych v maticce stovezate zabloudil a s dalsima rolexkama uz se trebas ani neshledal 1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Správně, dodatečně se taky ještě přidávám s poděkováním za bezproblémový obchod s Viktorem. Už je to sice pár týdnů, ale lepší pozdě než nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Viktor je naprosto seriozni clen, taky jsme spolu neco obchodovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Potvrzuji vše výše uvedené, Viktor je seriózní pán, s úsměvem a klidem vycházející vstříc i mladejm (relativně) zobákům.. Setkáte se s naprostou férovostí. Doporučuji dávat si schůzky u něj v kanceláři, to se pak setkáte navíc ještě s krásnou asistentkou Díky za obchod..škoda, že jsem měl tolik naspěch, rád bych strávil příjemným rozhovorem i mnohem delší dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Se mnou se zmetek chce vidět vždycky jen u mekáče nebo v hospodě. Ale fajnovej chlapík to je bezesporu. Měl jsem od něj už troje hodinky. Vždy 110% spokojenost . Doporučuji dávat si schůzky u něj v kanceláři, to se pak setkáte navíc ještě s krásnou asistentkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kach Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Pracujeme v podstatě přes řeku, takže po rychlé domluvě přes SZ jsem přibrzdil u jeho kanclu, zavolal a do 3 minut jsem byl majitelem dalších hodinek.Po předchozích hodnoceních je jasný, že vše bylo v pohodě. Příště doufám uvidím i sekretářku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Viktor je nejvic nejlepsi kluk, kterej me ma rad a rad mi prodava hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 rychlá, bezproblémová akcesupr kšeft, supr chronomagor:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Děkuju Viktore, mám z nich čím dál větší radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Perfektní a spolehlivé jednání, ochota a vstřícnost. Příště mi bude opět potěšením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Rychlá domluva a zodpovězení všech dotazů k prodávaným hodinkám včetně zaslání aktuálních fotografií. Perfektně zabaleno a navíc nad rámec dohody přidán k zakoupeným hodinkám jeden NATO strap. Mohu jen doporučit. Bylo mi potěšením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Spolehlivý, seriozní, rychlý. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Seriozní chlap, radost nakupovat...Díky a zas někdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cairon Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Seriózní jednání, jako kupující spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Sice slo o malickost,ale i tak diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Domluva, rychlost - vse perfektni. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Přidávám se ke kladným hodnocením členů nade mnou. Rychlá domluva a stejně tak rychlá akce. Za mne obchod jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Další plus ode mne. Rychlá domluva, rychlá akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Rychlá domluva a vše proběhlo přesně jak bylo domluveno. Děkuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se