Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...

Potvrzuji vše výše uvedené, Viktor je seriózní pán, s úsměvem a klidem vycházející vstříc i mladejm (relativně) zobákům.. Setkáte se s naprostou férovostí. Doporučuji dávat si schůzky u něj v kanceláři, to se pak setkáte navíc ještě s krásnou asistentkou ;) Díky za obchod..škoda, že jsem měl tolik naspěch, rád bych strávil příjemným rozhovorem i mnohem delší dobu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se mnou se zmetek chce vidět vždycky jen u mekáče nebo v hospodě.  Ale fajnovej chlapík to je bezesporu. Měl jsem od něj už troje hodinky. Vždy 110% spokojenost

. Doporučuji dávat si schůzky u něj v kanceláři, to se pak setkáte navíc ještě s krásnou asistentkou ;)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pracujeme v podstatě přes řeku, takže po rychlé domluvě přes SZ jsem přibrzdil u jeho kanclu, zavolal a do 3 minut jsem byl majitelem dalších hodinek.

Po předchozích hodnoceních je jasný, že vše bylo v pohodě. Příště doufám uvidím i sekretářku ... ;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • Po roku...
  • po měsících...
Návštěvník dabelM

Rychlá domluva a zodpovězení všech dotazů k prodávaným hodinkám včetně zaslání aktuálních fotografií. Perfektně zabaleno a navíc nad rámec dohody přidán k zakoupeným hodinkám jeden NATO strap. Mohu jen doporučit. Bylo mi potěšením. 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • Po roku...
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...