Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak třeba je montemar se svejma čtyřma sprchama denně jen klikař v plný síle - zamlada jsem chvilku chodil s nymfomankou a to jsem se sprchoval i častějc :D

Přiměl mě ale k zamyšlení a ano, patřím přesně k těm chlapům, co chtějí spíš vyhovět. V podstatě jsem totiž strašný prase a hranici, kdy se už přestávám cítit komfortně, mám hodně posunutou (následek vojny, expedic a několika let života v rozestavěným domě). V normálním životním režimu se to nepozná, ale třeba v zajimavych fázích řešení projektu, při filmovým maratonu nebo na pařbě na horách se to múže projevit. Takže mi ty ranní rituály se sprchou, antiperspirantem a s vůní zároveň pomáhají zůstávat mezi civilizovanou a voňavou častí lidstva.

Odesláno

ja to nikomu nenutim. predeslal jsem, ze se mnou nikdo asi souhlasit nebude. :)

.. jinak, samozrejme se 4x denne nesprchuji, to bylo mysleno obrazne.. nicmene, od par holek jsem uz slysel, ze je vzrusuje prave vune muzskeho potu.. tak nevim :D

Odesláno

ja to nikomu nenutim. predeslal jsem, ze se mnou nikdo asi souhlasit nebude. :)

.. jinak, samozrejme se 4x denne nesprchuji, to bylo mysleno obrazne.. nicmene, od par holek jsem uz slysel, ze je vzrusuje prave vune muzskeho potu.. tak nevim :D

Tak asi bude hrát roli i to, zda se jedná o pot z právě probíhající jebačky nebo o pot z včerejšího dobíhání tramvaje :D 

Odesláno

to je debata :lol2:

a propo, asi kde kdo má v práci smraďocha.., máte nějaké dobré tipy, jak mu to dat účinně najevo= aby se neurazil a začal o sebe dbát..? 

Odesláno

Tak samozřejmě, že to mytí se, vonění a to ještě v kombinaci s různou úrovní depilaci je v podstatě podvod na potenciální protějšek a určitý způsob lhaní.

Odesláno

to je debata :lol2:

a propo, asi kde kdo má v práci smraďocha.., máte nějaké dobré tipy, jak mu to dat účinně najevo= aby se neurazil a začal o sebe dbát..? 

My měli ve studiu krátce kluka, pracovně genius, ale naprosto nesocializovanej. Občas se vůbec nemyl a neměnil si hadry, tj. ani prádlo. Vždycky jsem se ho zeptal, jestli nemá omylem v kapse kus zkaženýho masa... jednou se nahnul nad sedicí kolegyni, když ji něco vysvětloval na monitoru, a ta nebožačka hodila šavli. Ale předpokládám, že takový hardkór jsi neměl na mysli. Normálniho kluka, kterej prostě třeba jen nemá z domova návyky nebo se vic potí, je nejlepši vzit na pivo a řict mu to na férovku. Akorát bych se ujistil, že názor na jeho smraďošství mají i ostatní... někdy totiž chlap chlapovi smrdí potem a je to spiš o chemii a teritorialitě. Pot mladšiho brachy v pubertě mi smrděl tak, že jsem měl chuť ho sejmout :) a nikdo jinej to necejtil.

Odesláno (upraveno)

to je dalsi zajimave tema, jak vlastne clovek voni/nevoni sam sobe.. :)

myslim, ze vetsina lidi se dokaze 'citit', tudiz i pozna, ze smrdi

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno (upraveno)

Sám sebe chlap nepoužívajicí vůně většinou moc necití. Maximálně zaznamená zatuchlej pot z minulujech dní na šatech. Vlastně to funguje i u vůní - po nějaký době má člověk tendenci zvyšovat dávku vůně, kterou na sebe nebo na hadry ráno stříká - ačkoliv hned po nakupu mu připadla vyrazná a pronikavá i v mnohem menším množství. Prostě smysly si na konkrétní pach zvyknou a trochu otupí.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

To pivo je dobrej nápad a s kamošem bych to tak asi řešil.

On ten týpek je dost neoblíbenej v kolektivu a smrdí objektivně hodně na dálku tak, že se všichni šklebí..., v kolektivu spřízněnou duši nemá, a já asi nejsem takovej charakter, abych se obětoval...

Co neplatí, je demonstrativní otevírání oken, řeč svedená na deodoranty apod. cokoli neadresného.

Napadlo mne zkusit na provozní schůzi říci něco na téma osobní hygieny, ale obávám se, že všichni budou vědět o čem je řeč kromě onoho dotyčného...

Kdyby se aspoň o hodinky zajímal.. :)

Odesláno

luka, to ti nezávidim, znám to

měli jsme v kanclu něco podobnýho, ten tvůj popis na něj sedí perfektně

stříkat do vzduchu osvěžovač na wc taky nebylo řešení, překrylo to ten smrad ale divný mu to nepřišlo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...