martar Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Odesláno 29. října 2018 Tak hlavně aby připadla úžasná a neuvěřitelná i manželce Tohle jsem před časem zažil s Cacharel Ana?s Ana?s (trefil jsem se), Cacharel Eden (netrefil) a s Boucheron Quatre Le Parfum Feminin (trefil absolutně - dodnes její nejoblíbenější).
Ethant Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Odesláno 29. října 2018 sem dneska potkal zenskou, uzasna vune, neuveritelna.. tak sem se optal, co ze to je.. ale radsi to sem psat nebudu, na notinu toho maj jen par kousku, nebudu riskovat, ze by se mohla vyprodat a co bych pak mel pro pani pod strom Jenze na kazdem ten parfem muze vonet uplne jinak....
Maxel Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Odesláno 29. října 2018 Ja si kupoval Armani Profumo EDP na Notinu, podle kodu 2018, voni stejne, jak moje minula ze Sephory.Esli ti voní Code Profumo, prubni YSL L?Homme L?Intense. Stovka edp pod dva litry imo gut:https://www.notino.cz/yves-saint-laurent/lhomme-lintense-parfemovana-voda-pro-muze/p-603882/?gclid=EAIaIQobChMI-I_7qK2s3gIVEKWaCh1zuAqqEAQYBSABEgJR9_D_BwE Spolu s Gucci Guilty tyhle tři točim asi dva roky a zatim sem nenašel lepší.
montemar Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Odesláno 29. října 2018 tak ja to prozradim. je to znacka maison francis kurkdjian
laskajefajn Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Odesláno 29. října 2018 Montemar: bud Dior nebo Chanel. Zbytek je ... no asi chapes
martar Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Kurkdjian je hodne dobrej tip. Tak jako zminene Dior/Chanel kdysi coby mlade znacky prevalcovaly tradicni vyrobce jako Guerlain, tak dnes clovek vita cokoliv opravdu kvalitniho noveho a neotreleho, a Kurkdjian tohle splnuje. Diky
sibirnaya Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Esli ti voní Code Profumo, prubni YSL L?Homme L?Intense. Stovka edp pod dva litry imo gut:https://www.notino.cz/yves-saint-laurent/lhomme-lintense-parfemovana-voda-pro-muze/p-603882/?gclid=EAIaIQobChMI-I_7qK2s3gIVEKWaCh1zuAqqEAQYBSABEgJR9_D_BwE Spolu s Gucci Guilty tyhle tři točim asi dva roky a zatim sem nenašel lepší.Ja muzu Chanel Sport. Ale ted jedu jen toho Armaniho, druhou lahev. A dojizdim nakyho Bosse. Ja to moc nestridam. Ma polovicka ujizdi na Marc Jacobs Decadence uz par let. A strida to s Diorem Poison.
Bob Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Chanel Allure Homme Sport Edition Blanche je muj dlouhodobej favorit
Liqid Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Čerstvě jedu Armani Acqua Di Gio Absulo a super, zkoušel jsem i Profumo, ale tam mě něco vyloženě dráždilo. Jsem spíš na sladší kousky.
martar Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Můj pondělní předvýběr dnes nakonec vyhrál Boucheron Quatre pour Homme. Aniž bych to plánoval, jedeme teď doma kombo jedný značky. Přihodil jsem Crickety, ať je na co koukat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Mel jsem ho a je to strasne sladka vune jako pro zenskou. Nerikam ze to bylo uplne špatny ale uz v pulce jsem ho prestal pouzivat. Ale jasny...co clovek to nazor.
martar Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Ja to budu střídat - mám ještě Sisley (Ikar), Hermes, Gucci, Cacharel a tak. Ale po mýdlový vůni od Sisleyho a težkejch Gucci je tohle vítaná změna. Na mně to zas tak sladce nevoní, navíc toho na sebe neliju litry a nějakým způsobem to komunikuje i s antiperspirantem. Za mně dobrý
montemar Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 ja vim, ze se mnou bude malokdo souhlasit, spise nikdo, nicmene, podle me by se chlap vubec nemel vonet.. nezamenujte, prosim s 'smrdet potem' .. klidne 4 sprchy denne.. ale ty koncentrovany molekuly v parfemech reagujou s muzskym potem a textilem, i kdyz je to treba prvotridni oblek od zegny, blbe.. muj nazor.
M.K. Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 @montemar: Jenže "klidně 4 sprchy denně" je taky pitomost... A nepochopil jsem, jak to myslíš - jakože žádná vůně na chlapovi nevoní dobře? Nebo jaké reagování máš na mysli?
sibirnaya Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Ja si ted ujizdim na sprchacich, doted Armani, ted sem presel na Acqua di Parma: https://www.notino.cz/acqua-di-parma/colonia-sprchovy-gel-unisex/
montemar Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 @montemar: Jenže "klidně 4 sprchy denně" je taky pitomost... A nepochopil jsem, jak to myslíš - jakože žádná vůně na chlapovi nevoní dobře? Nebo jaké reagování máš na mysli?.. proste mi kazdej umele navonenej chlap smrdi.. ja vim, vetsina zen vyzaduje, aby muz 'pridane' 'vonel'.. a oni to respektuji, i kdyz o tom nejsou presvedceni.. ani zdaleka.. jen chteji vyhovet...
montemar Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Ja si ted ujizdim na sprchacich, doted Armani, ted sem presel na Acqua di Parma: https://www.notino.cz/acqua-di-parma/colonia-sprchovy-gel-unisex/presne. dobrej sprchac a vic netreba
M.K. Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 @montemar: To je zajímavej názor, takhle jsem o tom nepřemýšlel. No, netuším, u jakého procenta chlapů platí to co píšeš, ale já to tak určitě nemám. S vůní je to jako s hodinkama - musí dělat radost mně samotnému, přičemž názory ostatních mají maximálně poradní význam. Čili kdyby mi parfémy nevoněly, určitě bych je nepoužíval a hlídal bych si jen tu hygienickou stránku, to jest nesmrdět.
Tomas_2002 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 ja vim, ze se mnou bude malokdo souhlasit, spise nikdo, nicmene, podle me by se chlap vubec nemel vonet.. nezamenujte, prosim s 'smrdet potem' .. klidne 4 sprchy denne.. ale ty koncentrovany molekuly v parfemech reagujou s muzskym potem a textilem, i kdyz je to treba prvotridni oblek od zegny, blbe.. muj nazor. Nejsem teda moc zběhlej v molekulární biologii a nenosím provotřídní obleky, ale abych se sprchoval 4x denně, tak na to bych se mohl vysrat Sprchuju se jednou denně nebo dvakrát, pokud se jedná o večení program nebo o sprchu po sportu. Pokud se běžně sprchuješ 4x denně tak bych raději navštívil experta přes obsedantně kompulzivní poruchy...
Kamil Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 .. podle me by se chlap vubec nemel vonet..presne. dobrej sprchac a vic netreba Není úplně jedno, jestli tu parfémovou složku na sebe dostaneš ze sprchového gelu nebo EdT?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se