Tomáš Kincl Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 V 29. 8. 2023 v 22:44, Kluk jako buk napsal: @pepyczek Zkušenosti určitě mám a spolu se mnou určitě spousta místních. Man in Black je klasika, hodně podobný Spicebomb OG i Extreme (ostatně původním Spicebomb se asi výrazně inspiroval). Možná trochu dospělejší, univerzálnější, ne nutně lepší. Určitě někde vyzkoušej. Pravděpodobně se ti bude líbit. Gentleman Boisé Priveé mě hodně lákalo, ale kosatců mám dost (Dior Homme Original, Intense, Parfum... ) a zatím jsem bohužel neměl kde otestovat. Mimochodem, konečně jsem vyzkoušel Bleu de Chanel Parfum a Terre d'Hermes Eau Givree a musím přiznat, že za mě mírné zklamání. Přijdou mi velice podobné EdP, resp. EdT verzím, které už vlastním. Zajímalo by mě, jako zkušenosti s nimi máte vy. Mám TdH EdP. EdT na mě byl už moc pepřovej. Asi se mi nejvíc líbil TdH Eau Tres Fraiche, ale ten přestali dělat a nahradili Eau Givree. Za mě krok zpět, i když asi pořád ještě o něco přijatelnější, než EdP. Mně sice voní, ale pro okolí je těch "špinavých pomerančů" už asi moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 V 15. 8. 2023 v 6:19, koveras napsal: Cestovatelia, mám prosbu, ak by sa niekomu z vás (ideálne na letisku) primotal pri cestách do rúk Dior Homme vo verzii Parfum v cene do 120€ za 100ml, myslite na mňa a pribaľte mi ho Môj už dochádza a okrem dior stránok a letisiek sa ten parfém skoro nedá zohnať. Vzhladom k tomu ze ho teraz inzerujes na Arome tak ti pristali asi 2 sucasne co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 (upraveno) V 29. 8. 2023 v 22:44, Kluk jako buk napsal: @pepyczek Zkušenosti určitě mám a spolu se mnou určitě spousta místních. Man in Black je klasika, hodně podobný Spicebomb OG i Extreme (ostatně původním Spicebomb se asi výrazně inspiroval). Možná trochu dospělejší, univerzálnější, ne nutně lepší. Určitě někde vyzkoušej. Pravděpodobně se ti bude líbit. Gentleman Boisé Priveé mě hodně lákalo, ale kosatců mám dost (Dior Homme Original, Intense, Parfum... ) a zatím jsem bohužel neměl kde otestovat. Mimochodem, konečně jsem vyzkoušel Bleu de Chanel Parfum a Terre d'Hermes Eau Givree a musím přiznat, že za mě mírné zklamání. Přijdou mi velice podobné EdP, resp. EdT verzím, které už vlastním. Zajímalo by mě, jako zkušenosti s nimi máte vy. Vidis, ja mam od Hermesa vsetky Terre a Eau Givree ma bavil v lete najviac. Mam aj este starsi Tres Fraiche a asi to poslem do rodiny celu flasku, ked som ju skoro toto leto nepouzil. Skusal som aj Isola blue(Oligarch) od Roja co je predrazeny Terre ale nevedel som si nijak ospravedlnit nezmyselnu cenu. Na Chanel nemam silny nazor. Pride mi genericky, ale chapem ze niekto kto chce mat jeden parfem tak je to taky svedsky nozik. Upraveno 2. října 2023 uživatelem galos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Sešly se mi doma dva "vzorky", které mi vyloženě nesedly. Nechcete to někdo? Neprodávám (proto tohle není v prodejním vlákně), prostě když mi napíšete SZ a objednáte si zásilkovnu, tak Vám to pošlu. Oba jsou skoro plné, řekl bych 90-95 %. Není to můj šálek kávy (aka k ničemu ni to není ale vyhodit je to škoda) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 (upraveno) Návštěvy Ingredients jsou vždycky za trest. Před 2 týdny jsem koupil skvělýho Kiliana (Smoking hot), kterej mi nejvíc připomínal švestkou a rumem navoněnej tabák, když se otevře nová piksla. Nicméně toho mi o den později zabavila máma, že jí připomíná tátu a že krásně voní. Takže jsem včera vyrazil zase, abych našel nějakou náhradu... Obvykle si věci očuchávám a zkoumám sám, ale upadl jsem do spárů prodavače, který si mě vyslechl a pak mě vodil po vybraných/vytipovaných kusech. Musím vysmeknout totální poklonu jeho přehledu - co vůně, to v podstatě trefa. Někdy lepší, někdy o trochu míň, ale všechny ze zkoušených věcí bych mohl úplně v pohodě na sebe nalejt a bejt spokojenej. Nemám moc rád ostrý a hodně kořeněný/kouřový/kožený vůně, radši mám kulatější a klidně sladší. V mojí "kolekci" tak převažujou právě tyhle a výjimkou je jen Ganymede od Barrois, kterej je sice kořeněnej a koženej až na půdu, ale je zjemněnej mandarinkou a baví mě moc. Jako jeden z mála. Nicméně - abych to zkrátil - odešel jsem včera se třema novejma kouskama, z nichž největší překvapení přinesl Musc Ravageur. Na první "náčich" zásah a potopená. Podle popisu je to orientální vůně, mě baví hlavně totální závan skořice a taková hezká ucelenost, z níž nic netrčí a nestrhává pozornost. V šoku jsem byl po zjištění, že se vůně vyrábí už někdy od roku 2000 a doteď jsem se s ní nikde nepotkal (na krámě). Dalším kusem do MFK sbírky (po Baccarat 540 a Amyris homme) je potom Oud - Satin mood. Podle popisu nejženštější verze oudovýho oleje , nicméně je to unisex, takže jsem v klidu. Voní naprosto bombasticky, je víc do květin proti MFK Grand Soir a přetrvává na ní podtón růže. Taky pecka! No a nakonec jsem podlehl tipu na Hibiscus Mahajád od Maison Crivelli. Tuhle značku mám rád, měl jsem Iris Malikhan (pudrovej kosatec), na zimu naprosto boží, mám rád i jejich Solaberg, takže když mi v nose přistál ibišek, jen se mi rozšířily zorničky. Vytrvalá, ale přesto svěží květinová vůně, kterou si umím představit celoročně na sobě, bez ohledu na ohoz, prostředí nebo příležitost. Sorry za tenhle výplod, ale musel jsem se podělit o zážitek a radost z novinek. Do Ingredients chodím dobře 6+ let a včerejší návštěva mi posunula zážitek zase o kus dál. Doporučuju . Jak krám, tak ty vůně .. samozřejmě za předpokladu, že vás nos táhne tímhle směrem. Upraveno 10. října 2023 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 před 46 minutami, Tomáš Kincl napsal: Sešly se mi doma dva "vzorky", které mi vyloženě nesedly. Nechcete to někdo? Neprodávám (proto tohle není v prodejním vlákně), prostě když mi napíšete SZ a objednáte si zásilkovnu, tak Vám to pošlu. Oba jsou skoro plné, řekl bych 90-95 %. Není to můj šálek kávy (aka k ničemu ni to není ale vyhodit je to škoda) asi vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 před 8 hodinami, KFL napsal: Dalším kusem do MFK sbírky (po Baccarat 540 a Amyris homme) je potom Oud - Satin mood. Podle popisu nejženštější verze oudovýho oleje , nicméně je to unisex, takže jsem v klidu. Voní naprosto bombasticky, je víc do květin proti MFK Grand Soir a přetrvává na ní podtón růže. Taky pecka! Ja som na vzorkách vyskúšal od MFK takmer všetko. A najviac ma chytil Aqua Media Cologne forte. Doteraz ma nič tak nenadchlo. Taky zážitok som so žiadnym parfémom predtým nemal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Ja som na vzorkách vyskúšal od MFK takmer všetko. A najviac ma chytil Aqua Media Cologne forte. Doteraz ma nič tak nenadchlo. Taky zážitok som so žiadnym parfémom predtým nemal.Jj, tu jsem zkousel taky, ale nepripadam si na ni dost chic a v letech (tak na me pusobila, no offense; proste nejsem dost lazenskej elegan v obleku, slamaku a satkem kolem krku) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Hehe, asi mame odlišnú pokožku a telesný pach mne to príde ako fantastická letná casual vôňa na voľný čas. To co opisujes mi ale presne pasuje na Rogue 540, ked som to strekol na seba, zrazu som sa cítil ako prestarly seladon :). Je to skrátka individuálne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 V 1. 5. 2023 v 12:04, morricone napsal: Mě zaujal moc a myslím že by se líbil i zdejšímu osazenstvu - Creed Viking Cologne Gentlemanská fougerová příjemná vůně. 30+ Vidis, ten som neskusil. Ale momentalne si uzivam Green Irish Tweed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Když jsem tu posledně psal o Ingredients, nevěděl jsem, že upadnu do spárů manickýho voňavýho chtíče a do týdne rozšířím sbírku o dalších pár kusů. Samozřejmě ze stejnýho krámu. Nabyl jsem totiž dojmu, že mi v portfoliu chybí něco víc kořeněnýho, resp. svěžejšího. Všechny dosavadní nákupy jsou bezvadný, ale některý z nich jsou na dojezdu hodně květinový (Hibiscus, Oud) a měl jsem nutkání kolekci zkrátka naředit něčím lehčím. Poslední návštěva dopadla tak, že mě prodavačka "vyhazovala" a odmítla prodat další kusy se slovy, že už toho mám ažaž . Proto jsem se vrátil pro ten úplně poslední chtěný flakón druhý den, kdy tam byla jiná směna. Radši . Myslím, že jsem teď saturován dobře na 5-10 let dopředu. Na fotce chybí ten tajnej nákup - Kilian Angels' Share. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Nedavno jsem na sockach videl neco o parfemech. Vedel jsem, ze jsou i tyhle "niche" parfemy, ale neresil jsem to. No a ted omylem vidim tady @KFL a Baccarat 540. Takze otazka je, da se k tomu nekde cuchnout? Treba v tom Ingredients? Klidne i za poplatek Vubec si nedokazu predstavit jak to muze vonet nebo ty ostatni. Trochu se bojim, ze bych tomu mohl propadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Nedavno jsem na sockach videl neco o parfemech. Vedel jsem, ze jsou i tyhle "niche" parfemy, ale neresil jsem to. No a ted omylem vidim tady [mention=6759]KFL[/mention] a Baccarat 540. Takze otazka je, da se k tomu nekde cuchnout? Treba v tom Ingredients? Klidne i za poplatek Vubec si nedokazu predstavit jak to muze vonet nebo ty ostatni. Trochu se bojim, ze bych tomu mohl propadnout. Zajdi si tam. Muzes ocuchat, co chces. Kdyz budes mit kliku na smenu, chytni si Milana (cernovlasej chlapik, cca 35-40 let) nebo brejlatou Slovenku (myslim, ze Lucia). Ti jsou nejlepsi. Popr. si na webu objednej vzorky (5 ks za 500).ingredients-store.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Ja som kupoval vzorky tu https://www.franciskurkdjian.com/int-en Mali a možno stále majú free shipping Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 1 hodinou, KFL napsal: Zajdi si tam. Muzes ocuchat, co chces. Kdyz budes mit kliku na smenu, chytni si Milana (cernovlasej chlapik, cca 35-40 let) nebo brejlatou Slovenku (myslim, ze Lucia). Ti jsou nejlepsi. Popr. si na webu objednej vzorky (5 ks za 500). ingredients-store.com Na tu Slovenku jsem měl taky štěstí a potvrzuju. Angel's share, pro manželku, měl velký úspěch přihodila mi nějaké vzorky trefila se - encelade, ten jejich crivelli 0712, escentric mokecules black tea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Na tu Slovenku jsem měl taky štěstí a potvrzuju. Angel's share, pro manželku, měl velký úspěch přihodila mi nějaké vzorky trefila se - encelade, ten jejich crivelli 0712, escentric mokecules black teaAngel je uzasnej. I na mne teda , byt flakon vypada spis damsky. V podstate vsechny ty niche jsou unisex a zalezi jen na osobni preferenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Vybírám něco new.. poslední kusy Novelista oud venture, Novelista unique wood a teď dopaplávám Joop Home. Takže samý "dřeváky". Vím že se blíží zima...ale trošku se mi stýská po něčem fresh jako třeba Aqua di gio co jsem nosil jako mlaďoch . nemá někdo nějakej tip?? Ideal kolem 1500,- za 100ml nebo 75ml. Strop 2000,- . Např na Notinu Aqua di gio 50ml 1200,- voní mi i Dior Sauvage.. Jsem trošku bezradnej. Kliďo i nabídněte něco vašeho zánovního co třeba už neunosíte..koukám že je tu plno bláznů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 17 minutami, KFL napsal: Angel je uzasnej. I na mne teda , byt flakon vypada spis damsky. V podstate vsechny ty niche jsou unisex a zalezi jen na osobni preferenci. Máš recht. Akorát jediné co jsem zatím schopný s drahou 1/2 sdílet co se toho týče, tak je PdM greenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 34 minutami, Spongebob napsal: ale trošku se mi stýská po něčem fresh Aqua media cologne forte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 2 hodinami, KFL napsal: Zajdi si tam. Muzes ocuchat, co chces. Kdyz budes mit kliku na smenu, chytni si Milana (cernovlasej chlapik, cca 35-40 let) nebo brejlatou Slovenku (myslim, ze Lucia). Ti jsou nejlepsi. Popr. si na webu objednej vzorky (5 ks za 500). ingredients-store.com Tak jsem se nechal zase zlákat a pětivzorek za pětikilo v Ingredients-store objednaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se