Harwey Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září V 25. 9. 2024 v 19:30, Spongebob napsal: Já teď objevil a očichal tohle: jako asi nadšenost..voní to zajímavě a dost dlouho! Má někdo zkušenost? dnes som to cuchal, osobne mi to prislo take nevyrazne, bez nejakeho extra nakopnutia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 49 minutami, Harwey napsal: dnes som to cuchal, osobne mi to prislo take nevyrazne, bez nejakeho extra nakopnutia Díky kluci oba za názor! Ještě to tedy prověřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října vyskusam nieco z domaceho kotlika 1 x Beviro — Eau de Parfum Šumava (50 ml) - 2ml 1 x Beviro Eau de Toilette Discovery Set Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Máte někdo očichaný Parfumer H “Ink Re-written”? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Yves Saint LaurentY Za tu cenu dost fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu před 15 hodinami, Humanzero napsal: Máte někdo očichaný Parfumer H “Ink Re-written”? Ano, zkoušel jsem v Ingredients a na první dobrou mě to šíleně nadchlo - opravdu mi to evokovalo intenzivní vůni inkoustu na kvalitním hrubém papíře. Mínus takový, že po chvíli jsem o tom ani nevěděl - výdrž nestojí moc za řeč. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu (upraveno) To byl obycejnej Ink, ne re-written . Ten obyc vydrzel tricet minut a konec.. jako vsechny vzorky od P-H.. ale vune super! edit: Proč mi ten Tapatalk komplet rozm*dá vždycky tu citaci, nechápu.. Upraveno 16. listopadu uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu před 1 hodinou, KFL napsal: To byl obycejnej Ink, ne re-written . Ten obyc vydrzel tricet minut a konec.. jako vsechny vzorky od P-H.. ale vune super! edit: Proč mi ten Tapatalk komplet rozm*dá vždycky tu citaci, nechápu.. ok asi do ní půjdu, kdyžtak budu tahat flakon ssebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Potřeboval bych nějaký tip na dámský parfém. Měl by být svěží, určitě ne sladký a aby vydržel. Nich spíš ne. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu před 16 minutami, xbraj19 napsal: Potřeboval bych nějaký tip na dámský parfém. Měl by být svěží, určitě ne sladký a aby vydržel. Nich spíš ne. Díky za radu. Zkus Armani Acqua di Gioia. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Prvoplanovo ti poviem Davidoff Cool Water, zena nanho neda dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Mugler Alien. Vybíral bych podle složení, třeba některá složka vůně může vadit, nebo naopak býti vyžadována… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu V 27. 9. 2024 v 14:20, Spongebob napsal: Díky kluci oba za názor! Ještě to tedy prověřím Tak pokus číslo dva.. za mě fakt prostě pecka! Na Vánoce si rozhodné nadělím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu V 16. 11. 2024 v 21:44, Koza_c napsal: Zkus Armani Acqua di Gioia. Tak jsem to risknul. Mě voní, uvidím co ženě. Ještě mám dotaz na Jo Malon. Náhodou jsem zavítal v duty free do sekce s Jo Malone a docela mě tam některé vůně zaujaly. Nevíte jak jsou na tom s vydrží? Byly to většinou vůně v tmavých flakoncích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu V 24. 9. 2024 v 21:48, pavo_ napsal: Já po letním objednávání vzorků, očichávání v Ingredients mám totok: Kilian - Bamboo harmony na léto Tom Ford - Ombre leather na podzim/zimu a nejspíš ještě pořídím jeden kousek z trojice MFK - Baccarat Rouge 540, Thomas de Monaco - Grand Beau, Kilian - Angels share (a to jsem si myslel, že mě sladké vůně neberou, ale tady Angels share mne vyvedl z omylu , ale přece jen si pořád nejsem jist jestli na chlapa není sladká moc...) Tom Ford - Ombre leather, fakt super vůně, mohu potvrdit. Vyzkoušel jsem v SEPHOŘE a na košily jsem to cítil ještě po 5 dnech. Bohužel ta cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu před 13 hodinami, xbraj19 napsal: Tak jsem to risknul. Mě voní, uvidím co ženě. Ještě mám dotaz na Jo Malon. Náhodou jsem zavítal v duty free do sekce s Jo Malone a docela mě tam některé vůně zaujaly. Nevíte jak jsou na tom s vydrží? Byly to většinou vůně v tmavých flakoncích. Bude spokojena. . Jinak Jo Malone nemam zkušenost zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu před 14 hodinami, xbraj19 napsal: Tak jsem to risknul. Mě voní, uvidím co ženě. Ještě mám dotaz na Jo Malon. Náhodou jsem zavítal v duty free do sekce s Jo Malone a docela mě tam některé vůně zaujaly. Nevíte jak jsou na tom s vydrží? Byly to většinou vůně v tmavých flakoncích. Osobne mám skúsenosti s dvoma vôňami wood sage & sea salt a pear and freesia... pri oboch je výdrž tristná, ale to bude ich podstatou, sú to kolínske... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu V 21. 10. 2024 v 8:18, Harwey napsal: vyskusam nieco z domaceho kotlika 1 x Beviro — Eau de Parfum Šumava (50 ml) - 2ml 1 x Beviro Eau de Toilette Discovery Set Co ta Sumava :)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu vies co, ja som houbeles fajnsmeker na vone, ale celkom to sedi s popisom https://www.beviro.cz/eau-de-parfum-sumava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu před 11 hodinami, obrbobr napsal: Tom Ford - Ombre leather, fakt super vůně, mohu potvrdit. Vyzkoušel jsem v SEPHOŘE a na košily jsem to cítil ještě po 5 dnech. Bohužel ta cena joo jestli pak někdy zabrousíš do vod niche parfémů tak ceny Toma Forda ti pak ještě přijdou v pohodě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se