Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, KFL napsal:

Tohle měl táta v kredenci, vždycky jsem to jako malej očuchával :D. Pak měl ještě bílou flašku Old Spice, ale tohle mě bavilo víc. Si to snad koupim z nostalgie, jestli se to vůbec ještě dá :D.

Jasně, že dá. Nedávno jsem zakoupil deospray a musel jsem ho přemístit na chalupu, žena to “nerozdýchala” !

Cákám se s ním, když jdu do beskydských hospod. 

A z dětství si pamatuju bílý, neprůhledný flakon Old Spice, ale jako dítě jsem něměl odvahu se k němu ani přiblížit. 

• Haha 1
Odesláno
před 3 hodinami, M.K. napsal:

TABAC Original byla moje první voda po holení a nedávno jsem si ji koupil znova - přijde mi docela fajn (o ceně nemluvě).

jako mýho tátu bez tabacu si ani nedokážu představit :D 

před 3 hodinami, YPO napsal:

Ja si pamatuju jako puboš když sem dostal tohle. Naparoval sem se jako páf.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

ségra si z toho brala ty plíšky a věšela to Barbínám na krk :D 

Odesláno (upraveno)

Když jsem u těch vintage záležitostí, tak tohle byla první lepší vůně, kterou jsem si koupil v roce 1992 za cca 700 Kčs při nástupu do prvního zaměstnání, tehdy jsem byl skoro jediný, kdo se voněl a všude si mě podle toho pamatovali:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem neuromancer
  • Like 1
Odesláno

keď už sme pri tom tak moja prvá" lepšia" bola BOSS ELEMENTS tuším 94 rok ........... okolo 1500 ,- korún stála, vtedy skoro tretina mojej výplaty 🤣

• Like 1
Odesláno

Já jsem neodolal. Tak neuvěřitelnou projekci a výdrž nepamatuji dlouho u žádného EDP. Hravě strčí do kapsy i některé extraity :)

encelade-cr_retina.1200x800.shrink_only.q85.jpg

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, olson21 napsal:

Já jsem neodolal. Tak neuvěřitelnou projekci a výdrž nepamatuji dlouho u žádného EDP. Hravě strčí do kapsy i některé extraity :)

Projekce je hodně top. 
Zkusil jsem asi před 1/2 roku i kdyz se mi moc nerozvoněla, ale vadilo mi jak mi dost lidi říkalo, ze smrdim ovšem bude mít i pozitivní fanoušky. V prvním případě hodnocení by si prý odsedla pokud by to cítila vedle sebe a v druhém, že to smrdí jak hovno.
Drsný hodnocení.

Upraveno uživatelem Koza_c
Odesláno
V 30. 7. 2025 v 16:00, olson21 napsal:

manželka je z ní taky u vytržení😃👍

Odesláno (upraveno)

Kto máte rád Crystal Saffron, pozývam na náštevu, bude mi to v byte voňať tak mesiac :D Chystal som sa nafotiť všetky tri, ktoré mením za extraity a deravé ruky sú deravé ruky. A zrovna na kachle... 

Upraveno uživatelem koveras
  • Confused 1
  • Sad 1
Odesláno
V 5. 8. 2025 v 18:05, Fade napsal:

Čistě náhodou - nemáte tady někdo Monkey Special, kterého byste se chtěli někdo zbavit? :D Asi bych to měl dát do inzerce, ale je to tak niche věc, že čert ví jak dlouho by to tam oxidovalo.

Skvělá volba 😎

• Like 1
Odesláno

Chcelo to nejaký čas, par desiatok vzoriek, par slapnuti do ho... ehm, vedľa. Ale s výsledkom jar-leto-jesen-zima som nateraz spokojný :

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...