runner Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února před 9 minutami, Koza_c napsal: Nemá prosím někdo někde i třeba v zahraničí možnost mi koupit parfém Orto Parisi Megamare? Tady v ČR je skoro všude vyprodaný a od nedůvěřivých prodejců riskovat FAKE nechci. Diky za info. . Zkus tady https://essenza-nobile.de/orto-parisi-megamare-50ml-en Občas tam nakupuju a vsechno cajk. Naposledy ex niholo a kdysi jsem tam bral terroni 1
Andrew Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Za těch 155€ se dá objednat přímo v Orto Parisi https://ortoparisi.com/products/megamare
runner Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února To samozřejmě dá, jsou to ofiko ceny, stejně jako například v ingredients. Myslel jsem to spíš jak tip na prověřený eshop s relativně širokou nabídkou. Slevy tam občas bývají, ale zřídka.
EpsteinBarr Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února beautinow si skusal? Ci je to ten, ktory hladas: https://beautinow.com/collections/orto-parisi/
xcmaniax Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Toto je naše aktuální sbírka. Kromě Toma Forda nosím víceméně vše a do toho Raw Gold co mám zatím v několika vzorcích. Je skvělý jak, každý kousek je jiný. Falcon leather lineární kožená bomba se silným šafránem, děsně mě baví a projekce je neuvěřitelná. Přes den se krásně vyvíjí až do konečné sladkosti. Royal Tobacco od Amouage proti tomu neskutečně vrstvená a komplikovaná vůně, dost orientální a pro mě spíš sváteční. Sol Salgado a Ultima Storia jsou unisexové, většinovým názorem určitě dámské, ale hlavně Sol Salgado s pudrovo slaným základem nosím občas docela rád. Fleuer Narcotique už výhradně manželky:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Bukoowsky Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března (upraveno) před 15 hodinami, xcmaniax napsal: Toto je naše aktuální sbírka. Kromě Toma Forda nosím víceméně vše a do toho Raw Gold co mám zatím v několika vzorcích. Je skvělý jak, každý kousek je jiný. Falcon leather lineární kožená bomba se silným šafránem, děsně mě baví a projekce je neuvěřitelná. Přes den se krásně vyvíjí až do konečné sladkosti. Royal Tobacco od Amouage proti tomu neskutečně vrstvená a komplikovaná vůně, dost orientální a pro mě spíš sváteční. Sol Salgado a Ultima Storia jsou unisexové, většinovým názorem určitě dámské, ale hlavně Sol Salgado s pudrovo slaným základem nosím občas docela rád. Fleuer Narcotique už výhradně manželky:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Falcon je démonickej Mám ten klasický, akorát jsem tedy postupem času dospěl do fáze, že bych ho vyměnil za Falcon Leather Extrait, který máš ty - je trochu uhlazenější...na tuhle transakci nakonec dojde, už mi to vrtá palicí nějakou dobu. Upraveno 9. března uživatelem Bukoowsky 2
whitley Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Doposud jsem, coby týpek, který se stříkne tím, co od koho dostane anebo vidí v regálu v Tescu, neměl vůbec důvod do tohoto vlákna lézt. Avšak od té doby, co mám v přízni člověka přímo u zdroje, se mi dost rozrůstají zásoby a ranní rozvahy nad poličkou jsou najednou nějaké delší. Tak jsem zvědav, zdali někdy vyrostu do levelu recenzí. Zatím jen chlubení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Tomáš Elsnic Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Ahoj borci.Nemate zkušemost s vůní YSL Y parfem či elixir.Nepodařilo se mi sehnat vzorek.Diky za pŕipadné informace.
EpsteinBarr Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Uz je to niekolko mesiacov, co som doslova fascinovany po kazdom pouziti Raw Gold a Fuego Futuro. A neprechadza to. Dva, na prvy pohlad (ovonanie), tak podobne parfemy. A pritom take odlisne. Neskutocne super. Akoze pouzivam aj dalsie vone, ale zuzilo sa to na Acqua di Sale, Psychedelique a Black Sea. Okrem French Lover (F. Malle) a Ganymede som vlastne vsetko predal (akoze prehanam, nieco by sa v skrinke este naslo). Ale co som vlastne chcel... @Bukoowsky Crystal Saffron extrait, je skutocne taky vynimocny? Ten "obyc" som kedysi skusal. Vravel som si, ze celkom ok, keby stal tak polovicu. No ale, kazdy niekam smerujeme.... ci ist do toho? A este teraz, pred letom? A predsa len jeden tip, kto ma rad morske vone. Maiora Ask Davam odkaz na moju oblubenu parfumeriu, kedze flakon vyzera inak ako na fragrantica ci parfumo a netusim, ci su to rovnake parfemy.
Bukoowsky Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března před 35 minutami, EpsteinBarr napsal: Uz je to niekolko mesiacov, co som doslova fascinovany po kazdom pouziti Raw Gold a Fuego Futuro. A neprechadza to. Dva, na prvy pohlad (ovonanie), tak podobne parfemy. A pritom take odlisne. Neskutocne super. Akoze pouzivam aj dalsie vone, ale zuzilo sa to na Acqua di Sale, Psychedelique a Black Sea. Okrem French Lover (F. Malle) a Ganymede som vlastne vsetko predal (akoze prehanam, nieco by sa v skrinke este naslo). Ale co som vlastne chcel... @Bukoowsky Crystal Saffron extrait, je skutocne taky vynimocny? Ten "obyc" som kedysi skusal. Vravel som si, ze celkom ok, keby stal tak polovicu. No ale, kazdy niekam smerujeme.... ci ist do toho? A este teraz, pred letom? A predsa len jeden tip, kto ma rad morske vone. Maiora Ask Davam odkaz na moju oblubenu parfumeriu, kedze flakon vyzera inak ako na fragrantica ci parfumo a netusim, ci su to rovnake parfemy. Já mám Crystal Saffron jako svou top-notch vůni, miluju ho Byla to vlastně jedna z prvních, od té doby jsem pod taktovkou místního osazenstva vyzkoušel řadu věcí, některé šly, jiné zůstaly...Saffron byl jeden z mála, kde jsem nikdy nezapochyboval a pořád strop. Relativně nedávno jsem vyzkoušel extrait verzi a musím říct, že mě nadchla. Ne jako náhrada klasické verze, ale spíš jako doplnění, když to suprové chci o něco decentnější, uhlazenější, ležérnější... Trochu jsem si o tom načetl, různé recenze, názory a nejvíc bych se ztoztožnil s tím, co říkal, že klasická verze je ostřejší, jiskřivější, prostě EDC vůně, která rozhodně upoutá a bije na dálku Extrait si umím představit na večer do společnosti, když tu vůni miluješ, nechceš se jí vzdát...ale prostě to nemá být granát do nozder - je to decentnější vůně, která nemá takový dosah, ale nablízko obklopí a vydrží ještě déle...což jsem si ani nemyslel, že je ještě možné - hadry pro Saffronu v podstatě nemá smysl prát 1
Josef01 Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března @Bukoowsky zkoušel jsem, teda to by vzbudilo i mrtvého, myslím, že se člověk nemusí týden umývat a stále nesmrdí potem Mě celkem sedí Bvlgari Man Wood Essence.
Bukoowsky Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března před 1 hodinou, Josef01 napsal: @Bukoowsky zkoušel jsem, teda to by vzbudilo i mrtvého, myslím, že se člověk nemusí týden umývat a stále nesmrdí potem Mě celkem sedí Bvlgari Man Wood Essence. ano, říká se, že to je celkem polarizující vůně...sto lidí...
Josef01 Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Já to zkoušel u třech ženských, ale vůbec se na to netvářily Ale třeba to nějaké sedne...
juk Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Tradiční dilema výběru parfému. Jestli vonět sobě anebo okolí. Zlatý, ale pro mě zatím nedosažený grál, je spojit všechny výsledky dohromady
Koza_c Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Přesně kvůli tomu i přesto, ze mi neskutečně voní ze všech nejvíc jsem dal pryč CRYSTAL SAFFRON, XERJOFF - Erba Pura, LV OMBRE NOMADE, Oud Stallion a Oud Maracula. Na tyhle vůně mi okolní svět dal tak špatné hodnocení až jsem se ve společnosti kolikrát trochu styděl, ale nejvíc lidi řešilo CRYSTAL to znělo hodně. Občas to risknu a jak vyjdu z baráku, tak první nebo druhý člověk vůni negativně okomentuje. . 1
Josef01 Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Problém je, že svou vůni člověk moc necítí už po pár dnech nošení a vnímá to jen okolí. Jmenované parfémy jsou patří k těm dražším. Blbý je, že si člověk dá parfém za 6 tis. a lidé kolem se dívají na boty, zda do něčeho nešlápli 1 1
ivan_989 Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března před 10 minutami, Koza_c napsal: všech nejvíc jsem dal pryč CRYSTAL SAFFRON, LV OMBRE NOMADE, Oud Stallion a Oud Maracula. Toto presne sedí Všetko toto neznesiteľne smrdelo aj mne , aj môjmu okoliu . Ale je fakt, ze ten isty parfem môže voňať rozdielne a rôznych ľuďoch. 1
juk Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Já tu oproti vám hraju okresní přebor, ale posouvám se kupředu Na chladné období v roce používám Loewe Solo Cedro EdT a v letním Calvin Klein Eternity for Men EdP. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Konečne sa oteplilo a do hry sa dostávajú aj iné kusy z kolekcie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se