Filip.J Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Pánové, to mi nebudete věřit. Dopotřeboval jsem tu Cool Water od Davidoffa a rozhodl se pořídit ještě Pour Homme Sport od Diora, což byla dvojka ve výběru - loni jsem těžce vybíral právě z těchhle dvou. Takže ta sport na mně voní o něco míň (necítím se tolik jako s Cool Water) a mnohem míň na mně vydrží (po půl dni je pryč, ta Cool Water na mě byla cítit i večer po osprchování).A teď to přijde: Přítelkyně mi na tu Sport říká: "Hm, je to podobný, ale taky to není pánská vůně."- "Cože? Není pánská? A ta Cuba Prestige taky není pánská?"- "Ta taky ne."- "A co je teda pro tebe pánská vůně?"- "Old Spice."- "Aha! Jako v té reklamě: Ááááááááááá! To to - to - to - to je síla! Jo?"- "Tak řvát u toho takhle nemusíš, stačí, když se tím navoníš..." Takže já dopotřebuju Diora a Cubu a pak asi na dalším "parfému" dost ušetřím... a budu exkomunikovám z tohohle vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Nuz. K tomu sa tazko nieco dodava. Nemas to lahke. Priatelka pouziva vonu Zive kvety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Já jsem si teď koupil zde doporučované Acqua di GIO a Bleu de Chanel a naprosto proti očekávání mi je mnohem příjemnější ten GIO :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Acqua di Gio je sázka na jistotu, jak v pánském, tak i v dámském provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Sice Fahrenheit dnes pouziva skoro kazdy, ale nedokazi jej opustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Dior Fahrenheit ok,ale celej regál je na mě trochu mono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 ja ne, na mne to smrdi jak štanky. Sice Fahrenheit dnes pouziva skoro kazdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Nejnovějším přírůstkem na hygienickou poličku je pánská toaletka L'OCCITAN od L'Occitane. Příjemná, svěže kořenitá vůně. Není to parfém a tak se o "výdrži jako OldSpice" nedá hovořit, ale o to nejde, doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Asi to bude tak trochu ze staré školy, ale mými nejnovějšími přírůstky jsou 400 ml pravé kolínské (4711 Echt Kölnisch Wasser), 4 toaletní mýdla Haci-Sakir a mýdlo na holení Haslinger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 4711 je základ Berte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Sice Fahrenheit dnes pouziva skoro kazdy, ale nedokazi jej opustit. Tak to je teda pořádná sbírečka! Ty deodoranty ale musej přijít na pěknej randál ne? Když si vezmu jak jsem na tom se spotřebou díky svojí potivosti, to bych neutáhl Moje poslední akvizice je taky Fahrenheit ale ve verzi Aqua. Je o hodně mladší a asi i pro mladistvější. Přijde mi, že ho lidé buď milují nebo nenávidí a příznivci origo Fahrenheita ho většinou nemusí co jsem tak vyčetl... ale já jsem s ním spokojen a okolí se taky líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Tak Versace pour homme dorazil a musím konstatovat, že to je velmi příjemná vůně. Na to, že jsme ji objednal naslepo, tak mi docela sedla a voní zajímavě, svěže. není to sice pro mě úplný top, ale jelikož ji mám jen běžné použití, tak je to v pohodě.Zároveň jsem si objednal 4 parfémy odstřiky. 1. Dior - fahrenheit či jak se to píše. Na tenhle parfém jsme byl velmi zvědavý, protože je na to mraky pochval. Za mě musím říct, že na poprvní nanesení hrůza. Na druhé navonění den po úplná katastrofa a tohle mi prostě vůbec nesedí. 2. Versace- fraiche Tohle mi taky nevoní, spíš je mi to až nepříjemné, takže taky vyhozeno. 3. DaG- pour homme Tohle taky hrůza, vůbec mi to nevoní a opět spíš obtěžující. 4- Bulgari - Aqva pour homme tohle je takový průměr, nevoní mi to moc, ale ani neobtěžuje, takže nic extra, ale ani katastrofa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Thierry Mugler - A*MenPrvni vune ktera se mi po 20let. zacala libit na urovni nez jen Ch. Dior - Fahreheit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 U mě teď následovně: do práce Acqua di Dio - jistota na ven Davidoff Adventure - kořeněná, svěží, ale příliš dlouho nevydrží vonět večerní Hugo No.6 Bottled Night v hledáčku mám Armani Eau D´Aromes, měl jsem jen na zkoušku a ženský byly jak na trní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 (upraveno) U mna vedie IM L'eau d'Issey pour homme alias l'Odyssey", bohuzial dosla, ako nahradu za nu mam teraz pour homme sport, dobra ale na povodnu nema, ta vydrzala do vecera uplne bez problemov. Dalej YSL l'homme a Davidoff the Game a biely Lacoste. P.S. Este som zabudol na svoj prvy, z nostalgie kupujem dodnes, HUGO od Bossa Upraveno 22. června 2014 uživatelem Toams Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Thierry Mugler - A*MenPrvni vune ktera se mi po 20let. zacala libit na urovni nez jen Ch. Dior - Fahreheit.Hehe.. Dve - pro me - "nejhorsi" vune na svete. Fahrenheit mi evokuje rany 90. leta, sustaky, taxikare a nudny lidi bez fantazie. Prekorenena, trpka, drazdici. A-men je tak specificka vune, ze je prakticky nepouzitelna. Smes kadidla, kostelniho prachu, kostnice, to vsechno prelity pomerancem a mokrym mechem, navic v takovy koncentraci, ze staci jeden stisk a clovek tim tahne celej bozi den. IMHO to muze nosit jen 50+ letej pan, kterej se zivi jako pohrebni ceremoniar, vede veskrze slusnej zivot, a k tomu nekde u rakvi vzadu v krematoriu przni pripoutanyho otroka. Neco jako Kopferkingel. No offense/flame . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Hehe.. Dve - pro me - "nejhorsi" vune na svete. ).som rád že nie som jediný s týmto názorom. Myslel som ze som divny ked mi to neznesitelne zapacha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Nikdo nebude trpět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Už hodně let Emporio Armani He... už ho ani nevnímám, a to je prý dobře, člověk je prý s vůní zžitý, pokud ji ze sebe necítí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Presne jak zminil Povidlacek.Bud tyto vune lide miluji nebo nenavidi.Jinak dalsi tri vune (nevydrzi vonet moc dlouho) ktere jsem si ani nevim proc koupil (vzdy okamzity navrat k Fahrenheit).Hehe.. Dve - pro me - "nejhorsi" vune na svete.Fahrenheit mi evokuje rany 90. leta, sustaky, taxikare a nudny lidi bez fantazie. Prekorenena, trpka, drazdici.A-men je tak specificka vune, ze je prakticky nepouzitelna. Smes kadidla, kostelniho prachu, kostnice, to vsechno prelity pomerancem a mokrym mechem, navic v takovy koncentraci, ze staci jeden stisk a clovek tim tahne celej bozi den. IMHO to muze nosit jen 50+ letej pan, kterej se zivi jako pohrebni ceremoniar, vede veskrze slusnej zivot, a k tomu nekde u rakvi vzadu v krematoriu przni pripoutanyho otroka. Neco jako Kopferkingel.No offense/flame . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se