kupko Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Za mě HUGO BOSS no.6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Za mě KNIZE TEN - http://www.arome.cz/parfemy/knize/knize-ten/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Yves Saint Laurent La Nuit de l`Homme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Pořídil jsem si Versace Pour Homme, vůně mi sedí, ale výdrž je dost špatná. Naproti tomu výdrž Burberry London je naprosto skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Momentálně používám Paco Rabanne Invictus. Baví mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Momentálně používám Paco Rabanne Invictus. Baví mě. A jak Tě baví? Co spolu děláte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Přítelkyně přinesla domů katalog Avonu a dala mi čichnout jakési pánské vůně, že prý by se jí to na mně líbilo. Cítil jsem něco lehce kořeněného v kombinaci s mýdlem - takhle napsané to vypadá blbě, ve skutečnosti to nevonělo špatně, ale prostě v tom cítím mýdlo. V popisu psali něco o kapraďovitém základu v kombinaci se vzácným dřevem a ještě čímsi. Tak to teda nechápu. A taky nechápu, o co mé slečně tahle vůně čistoty připadá mužnější než ta Cuba Prestige, co se díky ní rojí ženské kolem Jaroona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Na www.parfums.cz mají docela slušnou nabídku vzorků. Tak jsem si jich pár objednal, abych si rozšířil obzory. Vůně je totiž hodně subjektivní otázka a co voní jednomu může smrdět druhému. Už jsem párkrát dal na doporučení a teď mi ty lahvičky překáží ve skříňce v koupelně...Inspiraci jsem tady ale nabral slušnou. Tak uvidíme u čeho nakonec zakotvím. Prakticky měli vzorky všeho, co tady bylo poslední dobou zmíněno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Jak to myslíš vzorky? Jako testery nebo odstřiky? Jinak já se teda pořád nějak neodvažuju koupit něco lepšího přes net, takže jak kokos pořád živím Sephoru a Fann, ale už mě to nebaví při pohledu na ceny internetových obchodů, ty rozdíly jsou fakt markantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 jj myslel jsem odstřik 1 ml. Parfums.cz mají prodejnu ve Florentinu a připadá mi docela reprezentativní, tak bych je úplně neházel do stejného pytle jako různé e-shopy, které mají sídlo někde ve stodole s propadlou střechou. U běžného e-shopu bych se taky bál nakupovat a to nejen parfémy. Nicméně osobní zkušenost s Parfums.cz nemám. Je to jen můj dojem. Teprve teď jsem u nich poprvé objednal ty vzorky (odstřiky), ale jak píšu, tak prodejnu mají fakt pěknou a na docela prestižním místě, tak by to nemusely být fíky. Mají tam i nějakou vzorkovnu, ale nechci tam vypadat jak opruzka a navíc si to raději v klidu doma vyzkouším a promyslím. Cena těch vzorků je někde mezi 20 až 30 Kč. Takže máš třeba 10 vzorků za 250 Kč a můžeš to v klidu promyslet a porovnat a neunáhlit se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 inak já se teda pořád nějak neodvažuju koupit něco lepšího přes net, takže jak kokos pořád živím Sephoru a Fann, ale už mě to nebaví při pohledu na ceny internetových obchodů, ty rozdíly jsou fakt markantní. Ale taky máš slušnou šanci, že si na webu koupíš fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 ja jsem si minuly tyden, pri objednavce YSL Jazz prihodil do kosiku osm vzorku (tedy ty 1ml odstriky) a v klidu vybiram. primo v obchode si vybrat neumim, vzhledem k tomu, jak vune pracuje a jak se vyviji.zatim mam favority ralph lauren polo green a terre d hermés ps. objednaval jsem z parfums, za me v pohode. osobni odber, velka prodejna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Jasně, tak uvidím. Každopádně to asi vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Hermes terre mam a maximální spokojenost , ale ne každýmu voní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Nový přírůstek od oblíbeného parfuméra: Fragonard - Toujours Fid?le Jako obvykle rafinovaná vůně a jistota, že tím nebude smrdět kdejakej rusák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Hermes terre mam a maximální spokojenost , ale ne každýmu voní . Terre'd Hermes mám od listopadu 100ml parfému z Německa. Parfum ne Eau de parfum, proto vydržela tak dlouho. Zbývá posledních pár ml a zvažuju co koupit pak. Možná si dam trochu nostalgie a koupim černý RL, co jsem měl před lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 http://www.smnovella.it/concessionario.html?uri=OBJ-USER-11215 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Terre'd Hermes mám od listopadu 100ml parfému z Německa. Parfum ne Eau de parfum, proto vydržela tak dlouho. Zbývá posledních pár ml a zvažuju co koupit pak. Možná si dam trochu nostalgie a koupim černý RL, co jsem měl před lety. Jedině parfem , ty parfemovany vody jsou k prdu musíš toho na sebe lejt kýbl každou chvíli :-D A stejně k Terre koupím zase černej Voyage "nalítačku" tahle kombinace mi naprosto vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Tak jsem ted cuchal k hermes terre a nevoni mi, me ted voni chanel allure sport, chanel allure sport extreme, dior homme sport a ysl homme :-)) + rl silver romance - vse mam a patram co novyho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Mě Hermes Terre voní, ale děsně mě štve ten jejich 200ml kýbl. To je těžký a veliký i na takový to domácí stříkání..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se