Návštěvník Kamil Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 martar: kde si zohnal ten Gucci? Já mám ještě nasysleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 To je sila tomu rikam konzerva )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 (upraveno) martar: kde si zohnal ten Gucci? Bol to moj oblubeny a uz sa dlhe roky nevyraba. Ja som zamenil svoj Dior Homme Intense za Dior Homme Parfum.Kamil: hodně dobrý Štefan: upřímně řečeno už přesně nevím, já tyhle věci obvykle kupuju z nudy při přestupu na letišti. Zelený Gucci určitě Vídeň, a ten hnědý nějaké asijské letiště, už si vážně nevzpomínám. Mám je určitě déle než tři roky, parfémy nepoužívám denně, spíš příležitostně. Upraveno 24. července 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 prekvapila ma Janka na zraze, hned ma odhalila, ze Armanima prehlad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Od března jsem na něj poctivě došetřoval a dnes v Sephora jsem se konečně dočkal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerber Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Ralph Lauren Romance Men - používám víc jak deset let a ještě jsem nenašel nic, co by ho překonalo. Bohužel se asi přestává prodávat. V klasickém obchodě jsem na něj nenarazil nikdy a v eshopech čím dál méně, letos u nás v podstatě v jediném... foto: www.fragrancex.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Davide: co to je za vuni? Nejaka letni nebo neco tezsiho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) Romane, já ji mám již podruhé, ale za ty dva roky hodně zdražila - nevím proč tak razantně, ale prostě je to tak. Nicméně tím jsem chtěl říct, že ji mám hodně rád, a proto jsem se k ní vrátil. Takže je to těžko říct ... ve složení, je jak bergamot s citronem, tak vetiver, vanilka a dřevěné tóny, čili je to spíš taková elegantní vůně. Ani těžká, ani sportovní. Naopak Bleu de Chanel je spíš oblekovka a klasická Allure Homme Sport naopak svěžejší, tohle je něco jiného než oba jmenované. Ale je špičková, originální a hlavně 150ml. EDIT: a dá se použít podle mě 365 dní v roce bez ohledu na roční období. Upraveno 25. července 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Klasika, nejvíc se mi na tom líbí jakoby "plastelínový" ocásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 :-) http://daydee.cz/#parfem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 to nepoznam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Moje aktuální sbírka.Letní vůně - Creed Silver Mountain Water (zelený čaj)Zimní vůně TF- tobacco oud a Armani Prive- Myrrhe Imperialeněco mezi tím Creed - Royal oud (spíš než oud řekl bych že cedr) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Panove,jaky mate nazor na internetove parfumerky?Roky nakupuji na elnino ale pred rokem jsem si vybral vuni,na kterou mela Sephora excluzivitu.Tak jsem koupil a spokojene uzival.Po pul roce se ma vune objevila na elnino a tak jsem kliknul.Pribral jeste parfemek pro svou drahou polovicku a cekal.Prislo zdeseni.Jinak napisy na krabicce,jina barva flakonu,jine logo na rozprasovaci.Vune stejna,jen vydrzela max 3minuty.U manzelky vune zcela odlisna.K jejich cti,ze mi vratili penize ale zklamany jsem byl hodne,protoze jsem od nich bral roky.Je pravda,ze az ted jsem mel moznost srovnani.Toz tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Podobnou zkusenost mam taky a od te doby nakupuju jen v kamennem obchode. Vonite se v tech vedrech? ja skoro vubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayaman Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 ZdravimVe vedru se vonim nicmene min a na navlhcenou pokozku zvlaste u vyraznejsich vuni. Jinak pouzivam Creed Aventus a Carolina Herrera CH Men podle meho jeden z nejuniverzalnejsich parfemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 V září by mělo vyjít toto. Vůně od Diora mám rád, Deppa taky.....tak jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkarlik Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Taky u mě docela zavládlo zklamání z nákupu přes internet....Vůně odpovídá, ale je citelně slabší a s menší výdrží. Bohužel podle všeho, co jsem vyčetl na internetu by se nemělo jednat o padělek, ale tester v pafumerii byl cca 2x intenzivnější, o výdrži ani nemluvím: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 http://www.cas.sk/clanok/317236/su-parfemy-z-internetu-rovnako-kvalitne-ako-tie-z-obchodu-test-odhalil-sokujucu-pravdu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Ahojte.Hadam neverite tomu ze na internete predavaju horsie parfumy ako v kamennej predajni. (Porovnaval som moje parfumy kupene na nete s fann a dokonca aj na letisku v nemecku a rozdiel som nezbadal) Mne zatial vsetko vonalo rovnako. Ohladom toho dior homme intense. Ja ho mam a vonia uplne rovnako. Nemohlo sa ti stat, ze v kamenej predajni maju este starsiu formulaciu parfemu ako si kupil ty? Pretoze starsia formulacia bola o dost ina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Já mám ještě nasysleno. Vela ludi zhanalo tuto vonu. Mozno by si na nich este aj zarobil. Ahojte. Hadam neverite tomu ze na internete predavaju horsie parfumy ako v kamennej predajni. (Porovnaval som moje parfumy kupene na nete s fann a dokonca aj na letisku v nemecku a rozdiel som nezbadal) Mne zatial vsetko vonalo rovnako. Ohladom toho dior homme intense. Ja ho mam a vonia uplne rovnako. Nemohlo sa ti stat, ze v kamenej predajni maju este starsiu formulaciu parfemu ako si kupil ty? Pretoze starsia formulacia bola o dost ina.Ja som mal problem s dior homme intense. Po dvoch tyzdnoch som ju konfrontoval s vonou v kamennej predajni a boli to dve odlisne vone. Podla mojho nazoru bola ta moja zle skladovana alebo musela mat inu chybu. Vonala slabsie a inak. Reklamoval som ju, reklamaciu mi neuznali, ale peniaze vratili. Nasledne som v tom istom internetovom obchode /mal som predtym dobre skusenosti s nimi/ kupil dior homme parfem a som spokojny. Priamo som ich este s tou v obchodene neporovnaval, ale je tak kvalitna a trvacna, ze mi to napadlo az teraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se