Přejít na obsah

Parfémy

Doporučené příspěvky

martar: kde si zohnal ten Gucci? :eek: Bol to moj oblubeny a uz sa dlhe roky nevyraba.

Ja som zamenil svoj Dior Homme Intense za Dior Homme Parfum.

Kamil: hodně dobrý :)

Štefan: upřímně řečeno už přesně nevím, já tyhle věci obvykle kupuju z nudy při přestupu na letišti. Zelený Gucci určitě Vídeň, a ten hnědý nějaké asijské letiště, už si vážně nevzpomínám. Mám je určitě déle než tři roky, parfémy nepoužívám denně, spíš příležitostně.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ralph Lauren Romance Men - používám víc jak deset let a ještě jsem nenašel nic, co by ho překonalo. Bohužel se asi přestává prodávat. V klasickém obchodě jsem na něj nenarazil nikdy a v eshopech čím dál méně, letos u nás v podstatě v jediném...

1121M.jpg

foto: www.fragrancex.com

Odkaz ke komentáři

Romane, já ji mám již podruhé, ale za ty dva roky hodně zdražila - nevím proč tak razantně, ale prostě je to tak. Nicméně tím jsem chtěl říct, že ji mám hodně rád, a proto jsem se k ní vrátil. Takže je to těžko říct ... ve složení, je jak bergamot s citronem, tak vetiver, vanilka a dřevěné tóny, čili je to spíš taková elegantní vůně. Ani těžká, ani sportovní.

Naopak Bleu de Chanel je spíš oblekovka a klasická Allure Homme Sport naopak svěžejší, tohle je něco jiného než oba jmenované. Ale je špičková, originální a hlavně 150ml.

EDIT: a dá se použít podle mě 365 dní v roce bez ohledu na roční období.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Moje aktuální sbírka.

Letní vůně - Creed Silver Mountain Water (zelený čaj)

Zimní vůně TF- tobacco oud a Armani Prive- Myrrhe Imperiale

něco mezi tím Creed - Royal oud (spíš než oud  řekl bych že cedr)

Odkaz ke komentáři

Panove,jaky mate nazor na internetove parfumerky?Roky nakupuji na elnino ale pred rokem jsem si vybral vuni,na kterou mela Sephora excluzivitu.Tak jsem koupil a spokojene uzival.Po pul roce se ma vune objevila na elnino a tak jsem kliknul.Pribral jeste parfemek pro svou drahou polovicku a cekal.Prislo zdeseni.Jinak napisy na krabicce,jina barva flakonu,jine logo na rozprasovaci.Vune stejna,jen vydrzela max 3minuty.U manzelky vune zcela odlisna.K jejich cti,ze mi vratili penize ale zklamany jsem byl hodne,protoze jsem od nich bral roky.Je pravda,ze az ted jsem mel moznost srovnani.Toz tak...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Taky u mě docela zavládlo zklamání z nákupu přes internet....

Vůně odpovídá, ale je citelně slabší a s menší výdrží. Bohužel podle všeho, co jsem vyčetl na internetu by se nemělo jednat o padělek, ale tester v pafumerii byl cca 2x intenzivnější, o výdrži ani nemluvím:

25-7699-parfemovana-voda-christian-dior-

Odkaz ke komentáři

Ahojte.

Hadam neverite tomu ze na internete predavaju horsie parfumy ako v kamennej predajni. (Porovnaval som moje parfumy kupene na nete s fann a dokonca aj na letisku v nemecku a rozdiel som nezbadal)

Mne zatial vsetko vonalo rovnako. Ohladom toho dior homme intense. Ja ho mam a vonia uplne rovnako. Nemohlo sa ti stat, ze v kamenej predajni maju este starsiu formulaciu parfemu ako si kupil ty? Pretoze starsia formulacia bola o dost ina.

Odkaz ke komentáři

Já mám ještě nasysleno. :angel:

Vela ludi zhanalo tuto vonu. Mozno by si na nich este aj zarobil. :D

Ahojte.

Hadam neverite tomu ze na internete predavaju horsie parfumy ako v kamennej predajni. (Porovnaval som moje parfumy kupene na nete s fann a dokonca aj na letisku v nemecku a rozdiel som nezbadal)

Mne zatial vsetko vonalo rovnako. Ohladom toho dior homme intense. Ja ho mam a vonia uplne rovnako. Nemohlo sa ti stat, ze v kamenej predajni maju este starsiu formulaciu parfemu ako si kupil ty? Pretoze starsia formulacia bola o dost ina.

Ja som mal problem s dior homme intense. Po dvoch tyzdnoch som ju konfrontoval s vonou v kamennej predajni a boli to dve odlisne vone. Podla mojho nazoru bola ta moja zle skladovana alebo musela mat inu chybu. Vonala slabsie a inak. Reklamoval som ju, reklamaciu mi neuznali, ale peniaze vratili. :)

Nasledne som v tom istom internetovom obchode /mal som predtym dobre skusenosti s nimi/ kupil dior homme parfem a som spokojny. Priamo som ich este s tou v obchodene neporovnaval, ale je tak kvalitna a trvacna, ze mi to napadlo az teraz.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...