Přejít na obsah

Parfémy

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Tak bohužel jsem naletěl na kladné hodnoceni na Heurece a z parfemy-premier objednal pro manželku J.P.Gaultier II EDP.

Nejenže nevydrží ani 10 min, ale už barva napovi, že to je zfejkovanej krám.

Originál vlevo, "jejich" produkt vpravo. Takže, kdyby někdo chtěl něco z tohohle shopu objednat ušetřete si čas i peníze.

b08e63772fd040587b9cdd2878949783.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Jsem tady už pár měsíců, ale tohle vlákno jsem nevímproč objevil až teď.  Parfémy jsou vedle starých aut a hodinek další věc, co mě hodně baví.  Ještě před pár lety jsem měl na poličce--tak asi jako většina mužů--2 nebo 3 parfémy.   Pak jsem objevil basenotes.net, a kolekce se pomalu začala rozrůstat  :-))  Hodně věcí, které mám ve sbírce jsou klasické vůně ze 70.-80. let, kdy jsem vyrůstal - Kouros, Aramis, Azzaro Opium, to všechno jsou věci které nosil můj táta a ke kterým se váže velká nostalgie.  Potom věci mého dospívání - Fahrenheit, Egoiste, Obsession, atd.  Obecně mám rád orientální věci (patchouli, ambra) a klasické fougéres.

Můj stávající Top5:

Dior Fahrenheit

Zegna Javanese Patchouli

Aramis EdT

MFK Baccarat Rouge 540

AdP Colonia Essenza

post-36969-0-76886300-1484780376_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem tady už pár měsíců, ale tohle vlákno jsem nevímproč objevil až teď.  Parfémy jsou vedle starých aut a hodinek další věc, co mě hodně baví.  Ještě před pár lety jsem měl na poličce--tak asi jako většina mužů--2 nebo 3 parfémy.   Pak jsem objevil basenotes.net, a kolekce se pomalu začala rozrůstat  :-))  Hodně věcí, které mám ve sbírce jsou klasické vůně ze 70.-80. let, kdy jsem vyrůstal - Kouros, Aramis, Azzaro Opium, to všechno jsou věci které nosil můj táta a ke kterým se váže velká nostalgie.  Potom věci mého dospívání - Fahrenheit, Egoiste, Obsession, atd.  Obecně mám rád orientální věci (patchouli, ambra) a klasické fougéres.

Můj stávající Top5:

Dior Fahrenheit

Zegna Javanese Patchouli

Aramis EdT

MFK Baccarat Rouge 540

AdP Colonia Essenza

Kiliany, LM, Creed, Byredo... pán bude znalec...

Odkaz ke komentáři

Jen by mě zajímalo, zda to jsou urban story, že velké eshopy prodávají fejky parfémů, kterou vytváří konkurence s kamenými obchody, nebo jak to vlastně je. Nějak se mi nechce věřit, že nejznámější eshopy běžně prodávají fejky a nikdo s tím nic nedělá....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Dost dobrá práce, kolego ... a to jsem myslel, že už je u mě něco špatně :D ... díky, jsem v úplném klidu :D .

Voba ste magoři. ;)

Mně se zastesklo po starým dobrým Azzaru Pour Homme, tak jsem si za 400 koupil na lítačku 100 ml tester a zas mám chvíli klid.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Jen by mě zajímalo, zda to jsou urban story, že velké eshopy prodávají fejky parfémů, kterou vytváří konkurence s kamenými obchody, nebo jak to vlastně je. Nějak se mi nechce věřit, že nejznámější eshopy běžně prodávají fejky a nikdo s tím nic nedělá....

Taky by mě to zajímalo. Přes eshopy kupuju hlavně oblíbené a douhodobě vyzkoušené značky celkem běžně a zatím jsem se s fejkem nesetkal.

Odkaz ke komentáři

Četl jsem spoustu stížností (i slyšel od několika lidí) i na parfums.cz (dnes už jsou přejmenovaní), že prodávají fejky, které vydrží chvíli oproti originálu. Samozřejmě ceny jsou u nich úplně jinde než v prodejnách, zvlášť u drahých značek, kde je rozdíl klidne i tisícovka na parfému.

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Taky by mě to zajímalo. Přes eshopy kupuju hlavně oblíbené a douhodobě vyzkoušené značky celkem běžně a zatím jsem se s fejkem nesetkal.

No, třeba by to mohlo být i takto: https://elegantne.azurewebsites.net/news/levne-parfemy-nejlevnejsi-internetu/

Ale nejsem v této problematice zběhlý....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...