Marfael Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Já nově jedu v Mont Blanc Legend Intense. Připomíná mi to něčím Chanel Platinum Egoiste, kterou mám rád. Docela s ní sklízím dobré ohlasy.Tos mě trošku navnadil, protože Egoiste je má velmi oblíbená vůně. Zkusím to někde testnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Mrkni ještě na klasickej Legend, o tom jsem taky někde četl názory, že to je podobné jako PE. Já nakonec sáhl po Intense ale říkám, jsou chvíle, hlavně později během dne (drydown) kdy tam ten Chanel PE poznávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Jestli tuna u nás někde bude, tak to vyzkouším zčuchnout. Nějaká levnější alternativa by se šikla oproti Egoiste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Dostal jsem pod strom Gucci Guilty a hodně fajn vůně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Tak bohužel jsem naletěl na kladné hodnoceni na Heurece a z parfemy-premier objednal pro manželku J.P.Gaultier II EDP. Nejenže nevydrží ani 10 min, ale už barva napovi, že to je zfejkovanej krám. Originál vlevo, "jejich" produkt vpravo. Takže, kdyby někdo chtěl něco z tohohle shopu objednat ušetřete si čas i peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-doplnky-ostatni/697374-bata-toaletni-voda-unisex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-doplnky-ostatni/697374-bata-toaletni-voda-unisex Do bot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Naposledy som si toto doprial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Jsem tady už pár měsíců, ale tohle vlákno jsem nevímproč objevil až teď. Parfémy jsou vedle starých aut a hodinek další věc, co mě hodně baví. Ještě před pár lety jsem měl na poličce--tak asi jako většina mužů--2 nebo 3 parfémy. Pak jsem objevil basenotes.net, a kolekce se pomalu začala rozrůstat :-)) Hodně věcí, které mám ve sbírce jsou klasické vůně ze 70.-80. let, kdy jsem vyrůstal - Kouros, Aramis, Azzaro Opium, to všechno jsou věci které nosil můj táta a ke kterým se váže velká nostalgie. Potom věci mého dospívání - Fahrenheit, Egoiste, Obsession, atd. Obecně mám rád orientální věci (patchouli, ambra) a klasické fougéres.Můj stávající Top5:Dior FahrenheitZegna Javanese PatchouliAramis EdTMFK Baccarat Rouge 540AdP Colonia Essenza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jsem tady už pár měsíců, ale tohle vlákno jsem nevímproč objevil až teď. Parfémy jsou vedle starých aut a hodinek další věc, co mě hodně baví. Ještě před pár lety jsem měl na poličce--tak asi jako většina mužů--2 nebo 3 parfémy. Pak jsem objevil basenotes.net, a kolekce se pomalu začala rozrůstat :-)) Hodně věcí, které mám ve sbírce jsou klasické vůně ze 70.-80. let, kdy jsem vyrůstal - Kouros, Aramis, Azzaro Opium, to všechno jsou věci které nosil můj táta a ke kterým se váže velká nostalgie. Potom věci mého dospívání - Fahrenheit, Egoiste, Obsession, atd. Obecně mám rád orientální věci (patchouli, ambra) a klasické fougéres.Můj stávající Top5:Dior FahrenheitZegna Javanese PatchouliAramis EdTMFK Baccarat Rouge 540AdP Colonia EssenzaKiliany, LM, Creed, Byredo... pán bude znalec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 pěkná sbírka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Hodně, co se týče kvantity i kvality. Budou v tom nejedny pěkný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Hodně, co se týče kvantity i kvality. Budou v tom nejedny pěkný hodinky. dik. To vis, nemuzes vsechno utratit jenom za hodinky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Dost dobrá práce, kolego ... a to jsem myslel, že už je u mě něco špatně ... díky, jsem v úplném klidu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Jen by mě zajímalo, zda to jsou urban story, že velké eshopy prodávají fejky parfémů, kterou vytváří konkurence s kamenými obchody, nebo jak to vlastně je. Nějak se mi nechce věřit, že nejznámější eshopy běžně prodávají fejky a nikdo s tím nic nedělá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Dost dobrá práce, kolego ... a to jsem myslel, že už je u mě něco špatně ... díky, jsem v úplném klidu . Voba ste magoři. Mně se zastesklo po starým dobrým Azzaru Pour Homme, tak jsem si za 400 koupil na lítačku 100 ml tester a zas mám chvíli klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Jen by mě zajímalo, zda to jsou urban story, že velké eshopy prodávají fejky parfémů, kterou vytváří konkurence s kamenými obchody, nebo jak to vlastně je. Nějak se mi nechce věřit, že nejznámější eshopy běžně prodávají fejky a nikdo s tím nic nedělá.... Taky by mě to zajímalo. Přes eshopy kupuju hlavně oblíbené a douhodobě vyzkoušené značky celkem běžně a zatím jsem se s fejkem nesetkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Četl jsem spoustu stížností (i slyšel od několika lidí) i na parfums.cz (dnes už jsou přejmenovaní), že prodávají fejky, které vydrží chvíli oproti originálu. Samozřejmě ceny jsou u nich úplně jinde než v prodejnách, zvlášť u drahých značek, kde je rozdíl klidne i tisícovka na parfému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Únor bílý pole sílí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Taky by mě to zajímalo. Přes eshopy kupuju hlavně oblíbené a douhodobě vyzkoušené značky celkem běžně a zatím jsem se s fejkem nesetkal. No, třeba by to mohlo být i takto: https://elegantne.azurewebsites.net/news/levne-parfemy-nejlevnejsi-internetu/ Ale nejsem v této problematice zběhlý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se