Mr. Igelit Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Už přes rok Knize Ten Golden Edition. Navíc za super peníze. Ale není to pro každého...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Zajímavý počin z Ostravy http://sackygroup.com/en/products-2/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Dostal jsem k svátku od přítelkyně novou vůni a je moc hezká. Koukal jsem, že zrovna vyšla nějaká 2017 reedice, ale tohle asi nebude ona, protože podle batch kódu byla vyrobená v lednu 2016.. docela by mě zajímalo jak se liší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Tam je vic edic, me nejvic voni Dior Homme Sport 2012Pak jsou i nejaky ruzovy, je jich nekolik verzi, zaklad je stejny, lisi se v detailech
Sphinxx Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Dostal jsem k svátku od přítelkyně novou vůni a je moc hezká. Koukal jsem, že zrovna vyšla nějaká 2017 reedice, ale tohle asi nebude ona, protože podle batch kódu byla vyrobená v lednu 2016.. docela by mě zajímalo jak se liší. To, co máš je super vůně. Zásadní rozdíl mezi tím co máš (tedy aktuální řadou) a starou řadou (2012, respektive re-edicí) je v tom, že ten co máš Ty má v sobě především kosatec, voní luxusně, ale není tak "svěží". Ta edice z roku 2012, respektive její "reinkarnace" je poměrně bohatá na citrusy, proto voní více svěže. A tu mám taky rád. Ale v roce 2013/14 přišel Dior s řadou Homme Cologne, která je opět citrusová a navíc obsahuje bergamot, tu jsem si oblíbil asi nejvíce a parádně drží. Nicméně všechny produkty Homme, respektive Homme Sport voní peckově a jsou jasně rozeznatelné, takže přítelkyně má velmi dobrý vkus . Jinak kdo by chtěl velmi dobrou, svěží vůni s dlouhou výdrží, tak jednoznačně doporučuji Guerlain LHomme IDEAL Cologne. Moc povedená záležitost.
Povidláček Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Sphinxx: Díky moc za obsáhlou odpověď! Já jsem to trochu hledal na fragrantica.com a myslím si, že zcela určitě mám tu starší 2012 verzi. Je docela výrazně citrusová ale hlavně, je to 100 ml balení a jak jsem pochopil, tu novou 2017 aktuální verzi dělají v 50, 75 a 125 ml.Nicméně voní to fakt pěkně a docela dost dlouho vydrží (zejména pak na hadrech - ne že bych jí stříkal na ně, ale otřená třeba z krku). Kdysi jsem jednoho Diora používal (Aqua Fahrenheit) a měl jsem jí rád. Myslím ale, že už jí nedělají.
laskajefajn Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Jak jsem uz nekde psal...ja mam Dior cologne kupovanou uz podruhe na letisti a je to vyborna vune ale na mem tele to vydrzi max.2 az 3 hodiny.Nevim.cim to je
beeman Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 ja ficim uz tak dvacet let na Thierry Mugler - Andel, je to sice parfem damsky, ale kdyz milujes, neni co resit :-)pred nekolika lety jsem zlomil i drahou polovicku, takze mame doma spolecny flakon :-)
KFL Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Tak to si neumím úplně představit, ale proti gustu..
Povidláček Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 (upraveno) ja ficim uz tak dvacet let na Thierry Mugler - Andel, je to sice parfem damsky, ale kdyz milujes, neni co resit :-) Tyjo, tak to si vůbec nedokážu na chlapovi představit. Už asi 20 let ho používá jako signature frag máma a přijde mi to vyloženě ženský a na chlapa přeslazený. Ale proti gustu žádný dišputát Je to klasika Edit: KFL mi to doslova vytrhl z pusy, resp.z klávesnice Upraveno 20. března 2017 uživatelem Povidláček
Sphinxx Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Nicméně voní to fakt pěkně a docela dost dlouho vydrží (zejména pak na hadrech - ne že bych jí stříkal na ně, ale otřená třeba z krku). Kdysi jsem jednoho Diora používal (Aqua Fahrenheit) a měl jsem jí rád. Myslím ale, že už jí nedělají.Jojo, je to držák. Jinak já ty toaletky normálně částečně dávám i na hadry. Parfém vyloženě aplikací jen na kůži. Fahrenheit je super vůně, leta prověřená, ale vadí mi na ni XY kopií i když faktem je, že originál je jen jeden . A když tak klasika nebo Absolut. Ta Aqua mi přišla dost odlehčená. Beeman: tvl to Ti nevěřím, že si na sebe dáváš , to byl určitě vtip. Nemáš spíš edici Rubber Flask Mugler, kde je ta hvězda na plnitelném flakonu? Ten je vyloženě pánský, pokud si dobře pamatuji. Jinak Mugler je "sladké závaží" stejně, jako Chopar Wish Diamond.
beeman Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 jako fakt ze jo, me uz to vubec neprijde divny, po tolika letech :-) vtipny bylo, kdyz kolega shanel pritulce parfem k narozkam, libil se mu ten muj, tak ji ho samozrejme koupil a druhy den prisel uplne rozladen, prototoze vecer doma v posteli, zrovna v nejlepsim, mu to najednou docvaklo, zmohl se jenom na "ty vonis jako alois" a bylo po vsem :-D
tommi_d Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Jak jsem uz nekde psal...ja mam Dior cologne kupovanou uz podruhe na letisti a je to vyborna vune ale na mem tele to vydrzi max.2 az 3 hodiny.Nevim.cim to je Tá výdrž je podmienená koncentráciou - Cologne - Kolínska...
jiriku23 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Ahoj, používám teď Hermes Terre D'Hermes parfík a toaletku clinic happy, dřív bvlgari aqua, ty toaletky mi příjdou spíš na léto (lehčí nebo jak to napsat).
African Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Babička mě objednala v Mallu tady ten MB, dá se jim tam věřit v dnešní době že jde o originál? Nemám s tím moc zkušeností, nikdy jsem se nevoněl ale asi začnu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Kluci, asi blbá otázka, ale kam si stříknete po ránu váš výrazný parfém? Mont Blanc mě vyhovuje, tak jsem si ho ráno fouknul třikrát na krk, trošku omylem do ksichtu, první dvě hodiny ok, každej mě v kanclu očuchával, no a pak se mě už začalo dělat blivno jak mi to sálalo pod nos. Třikrát jsem si vydrbal krčisko, sprcha a stále ho cítím. Teď už to jako jde, ale na krk MB prostě nepůjde....to nedám.
kupko Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Kluci, asi blbá otázka, ale kam si stříknete po ránu váš výrazný parfém? Mont Blanc mě vyhovuje, tak jsem si ho ráno fouknul třikrát na krk, trošku omylem do ksichtu, první dvě hodiny ok, každej mě v kanclu očuchával, no a pak se mě už začalo dělat blivno jak mi to sálalo pod nos. Třikrát jsem si vydrbal krčisko, sprcha a stále ho cítím. Teď už to jako jde, ale na krk MB prostě nepůjde....to nedám.Za ouško Afri :-) :-) a na spodni cast predlokti kde ti tepe tve aricke srdce :-) :-) kamo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se