Lion Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Tak to asi nic, kořeněné moc nemusím... Dnes sem objednal Versace a zmovu Davidoff.... Kdyztak ji dám do prodeje sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Je to 2 roky co mi najednou všechno smrdí, kromě parfému a deodorantu od Porsche.. blbě se to shání ale většinou to řeším na letisti nebo přes e-shop Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Je to 2 roky co mi najednou všechno smrdí, kromě parfému a deodorantu od Porsche.. blbě se to shání ale většinou to řeším na letisti nebo přes e-shop Sent from my iPhone using TapatalkTady asi taky nic neseženeš a naopak, Honzo Č..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 https://www.topky.sk/cl/10/1733929/Na-Slovakov-cihaju-podvodne-e-shopy--Staznosti-na-TIETO-3-obchody-neutichaju--lacne-fejky-za-poriadny-balik- Tie eshopy uz na prvy pohlad vyzeraju podozrivo a z cien musi byt kazdemu jasne ze ide o fejky.Napriek tomu tam ludia nakupuju a potom sa stazuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Tak jsem na zkoušku koupil Amouage Interlude, Epic a Honour. Asi nejvíc mě bere Interlude, ale všechny po aplikaci smrdí jak stará ruská kurva, chce to trochu vyvanout... Vůně vydrží intenzivní mnoho hodin a není to tuctovka. Ženský, jak to zacejtí, tak docela zbystří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Mě docela nesmrdí Omega - od Omegy.Parfém.Ale jinak používám léta Batole - a tím se myslim nedá skazit nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Bohuzel mam srovnani kamenny obchod (Sephora,Fann) a El Nino drive nebo europarfemy a musim rict ze rozdil cca 800 az 900,-Kc se rozhodne nevyplati. Ty levny parfemy jsou tak zvane "redeny sračky" co bud nevydrzi na tele nebo casem zmeni i barvu. Bohuzel ale je to tak. Opravdu?? Měl jsem za to, že je to jedno a to samé zboží s nižší marží. Nepočítám nějaké pofidérní eshopy , založené před týdnem někde v Horní-dolní. No jsem v šoku . Jaktože to mohou takto ředit? Hmm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Já ti nevím. Podle mě ty opravdu velké e-shopy pokud by prodávali padělky, tak by si na ně brzy posvítili majitelé práv a policie. Jdou po všech možných přištipkářích z tržnic a že by nešli po opravdu masových obchodnících? Dost nepravděpodobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Došel mi 200ml flakon parfémované vody Bleu de Chanel, který mi i po roce používání voní, tak jsem se plácl přes kapsu a koupil 100 ml parfému Bleu de Chanel.Musím říct, že ta vůně je trošku jiná, subjektivně ještě lepší než EdP a výdrž mnohem delší, jak se dá u parfému předpokládat. 100% spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Organic: Potvrzuji, včera jsem jej koupil taky. V Sephora jsem si zkoušel EdT a EdP a parfum je o dost silnější. Dnes poprvé na sobě a velká pecka. Jen bych uvítal 150ml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 (upraveno) Jen bych uvítal 150ml.A vydrží ti stovka aspoň na týden? Ještě k tématu. Nemyslím si, že velké shopy jako Notino, Elnino, atd. by nějak ředily parfémy a ani to z originálního balení dost dobře nejde, řekl bych. Kamarádka spoluvlastní eshop s parfémy a podle ní je to nesmysl. Upraveno 12. září 2018 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Kamil: Jo, to je jasný, tady počítám tak dva, tři měsíce, je to fakt příjemně intenzivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Tak to jsem rád, že nejsem sám, komu voní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 (upraveno) Kamile: a proč teda když porovnám parfém od Notino a třeba nákupem z bezcelní zony na letišti tak ten parfém od Notino má po roce jinou barvu? A navíc i ta vůně je odlišná. Samozřejmě ty co tam kupuji pravidelně tak nemají srovnání ale věř mi že to rozdíl je. Nebudu psát že to ředí ale je to prostě jiná vůně po čase.Navic ten rozdíl cenový taky někde musí být znát. Něco podobného jako když porovnám originální náhradní díl od druhovýroby. Upraveno 12. září 2018 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Já si teď koupil Timbuktu a líbí se mi čím dál tím víc, výdrž je taky dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 .. má po roce jinou barvu? Podle mě je to urban legend a barva se mění podle skladování. Já ani nevím, většinou mi rok nic nevydrží. Výjimkou je hnědé Gucci, které se už nevyrábí, to si chráním jako oko v hlavě. Přinutil`s mě ke srovnávací fotce. Načatá lahvička je právě z duty-free shopu na letišti, plná z Notina. Obě jsou staré 5 let, ne-li víc. Rozdíl v barvě nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Já osobně radši nakupuji v Sephora, Douglas. Ale určitě temno a teplota záleží na výdrži vůně, to máš pravdu Kamile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Me prisel ten Bleu de Chanel mooc sladkej a silnej jako ze na vecer dobry, ale pres den me to vyslovene vadilo, takze jsem ho zkusil a dal uz nekoupil. Ja sem chanelu vernej skoro 20 let, porad a znova se vracim k platinum Ëgoiste a allure sport stribrnej, tyhle vune me nikdy neomrzi. A k velikosti baleni- az bude ten bleu na trhu dyl tak zacnou delat i 150, ja ted videl dokonce ve spanelsku v douglasu ten allure 300ml!!! Vypadalo to ja flaska chlastu v krabici;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Když mě 150 přijdou moc velký a to jsem měl i 200. Blbě se to drží, třeba tady ta větší už špatně padne do ruky (když už jsem v tom focení ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 A je to tu! Ten vpravo je z eshopu, je krásně vidět jak už je vybledlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se