tombed Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Když já jsem takový houser důvěřivý, naletím každýmu hejskovi s kratkym zobakem woe na mě musíš nastoupit voňavý na srazu a né jako ty, po čtyrech hodinách uřícený z auta a ještě po celodenním mítingu dobře, ať nejsem OT, já toto: http://en.bulgari.com/productDetail.jsp?prod=91102 http://www.isseymiyakeparfums.com/#/31/perfumes/55/l-eau-d-issey-pour-homme/ http://www.shiseido.com/zen-for-men-eau-de-toilette/0768614102090,default,pd.html&cgid=fragrance-zenmen#!i%3D0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Mne jebne ten sarmantni, vysoky, hubeny, nabuseny ostravak me zase dohnal k placi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Posledne dva roky pouzivam puma animagical a som spokojny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 MB Legend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 (upraveno) .. co jsem vsechno mel (na presny odrudy vetsiny znacek uz si nepamatuju, musel bych googlovat) : jil sander, pacco rabanne, bogner, carl lagerfeld, d&g by, bvlgari asi 4 druhy, boss 3-4, armani, chanel, dior, hermes, mont blanc, kenzo, givenchy asi 3x, thierry mugler angel, gucci, azzaro, YSL, calvin klein, lacoste, ralph lauren, a jeste jich par bude, ale nevzpomenu si... .. dnes jsou mi vune, ktery jsou citit dal, nez v "osobni zone", protivny... kvalitni sprchac uplne staci,... (ten, kdo ho ma citit, ho citi - tzn. já, +1) Upraveno 14. května 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 .. co jsem vsechno mel (na presny odrudy vetsiny znacek uz si nepamatuju, musel bych googlovat) : jil sander, pacco rabanne, bogner, carl lagerfeld, d&g by, bvlgari asi 4 druhy, boss 3-4, armani, chanel, dior, hermes, mont blanc, kenzo, givenchy asi 3x, thierry mugler angel, gucci, azzaro, YSL, calvin klein, lacoste, ralph lauren, a jeste jich par bude, ale nevzpomenu si... .. dnes jsou mi vune, ktery jsou citit dal, nez v "osobni zone", protivny... kvalitni sprchac uplne staci,... (ten, kdo ho ma citit, ho citi) To ti musí bejt aspoň 70, nebo to na sebe špricáš po deckách..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 jj, co mi nesedlo jsem bud daroval a nebo vyhodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Co jj? Tak lejes to na sebe nebo ti je 70? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 (upraveno) 42 ... za 20 let se to dá stihnout... ... zvlásťě s hodinkama ;-) Upraveno 14. května 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Tak to jó, to už jsi starej dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 cloveku je 40+ a v hlave je prastenej, stejne jak kdyz mu bylo 18y... alespon ja to tak mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 (upraveno) Již několik let hledám a střídám, ale nakonec vždycky zvítězí můj favorit. Upraveno 14. května 2012 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Rád nakupuji tady Zkusil jsem toho hodně, ale vždy se vracím k vlajkový lodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 To je zajímavý. Nemaj něco s odérem kočičince? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 (upraveno) **** je ti málo? edit: to je bordel, nejde napsat ani *nus Upraveno 15. května 2012 uživatelem Red Dwarf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 (upraveno) Přidávám tip. Ideální jako dárek, moc povedená vůně, lehká, navíc za super peníze v dárkové kazetě. Upraveno 15. května 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Přidávám tip. Ideální jako dárek, moc povedená vůně, lehká, navíc za super peníze v dárkové kazetě. Já bych to upravil trošku. Ideální jako dárek pro gaye. Tuhle značku si nějak nedokážu spojit s chlapem, jak ve smraděnkách, tak v hadrách. A ne proto, že sám Versace byl velký kuřbuřt, ale všechno, co se motá kolem toho modního imperia mi příjde, že je to pro ženské. Tečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 (upraveno) Já si dneska v Omega boutique očuchal toto: A moc se mi to zalíbilo, asi tam zajdu ještě jednou a zakoupím, říkal K. že to je jen u nich:smile_anim: Upraveno 15. května 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Já si dneska v Omega boutique očuchal toto: A moc se mi to zalíbilo, asi tam zajdu ještě jednou a zakoupím, říkal K. že to je jen u nich:smile_anim: Co to koštuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se