Sphinxx Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Bleu Chanel je fakt pecka, to se konkrétně se Sauvage nedá srovnat. Tady bych porovnával spíš s Homme řadou, ale stejně je ten Chanel (Bleu) lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Davide, ten Chanel de Bleu si měl na mysli parfum, EDP nebo EDT. Asi tři roky zpátky mě někde zaujal a nějak jsem na něj zapomněl, tak o něm uvažuji teď. Díky, Radek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Měl jsem na mysli EdP, ale i toaletka je naprosto v pořádku, jen ten parfém je opravdu pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 To jsem se zařekl, že už nebudu nic kupovat, ale slevě se nedalo odolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) Ty mi něco říkej, ale zase dobrej výběr. Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) To jsem se zařekl, že už nebudu nic kupovat, ale slevě se nedalo odolat. Co tam davadáš za kód? 225D-FC87?? Dal sem aqva marine a davidoff cool water a 1560 kc, sleva 42 korun :-D a když dám tvoji objednávku, tak mi to ten kód vůbec nebere... Elnino už taky nefunguje, ale zas je tam 200 ml davidoff za 526 kč, to je super... https://www.parfemy-elnino.cz/davidoff-cool-water-wave-toaletni-voda-pro-muze-200-ml/ Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pearce Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Na Bvlgari AQVA Marine na notino.cz fugnuje kód lux20cz (sleva 20%) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Pearce: Děkuji ti za kód - skvělá vůně na léto Bvlgari Aqva Marine 100 ml EDT mě vyšla na cca 775,-Kč (Notino + Pearceův kód). Se mi to začíná za posledních 14 dní pěkně hromadit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Se mi to začíná za posledních 14 dní pěkně hromadit ... Mě ty slevy zruinují. Tohle přišlo dnes z Elnina. Foconero a Aspen do zásoby, Terre d`Hermés a D&G už mi došly, Bogart Blue mám nově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Ono se stačí někdy podívat, pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Ta cena je fakt fajn.Měl jsem Atlantis verzi, je to podobné tady k tomu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) Myslíš Atlantiqve? Tak určitě. Je to na citrusovodní bázi jako ostatní Aqvy od Bvlgari. Navíc je tam mošus a benzoin/benzoe (pryskyřice s vanilkovým nádechem), která tomu dává sladkost a taky prý delší výdrž.Zleva klasická Aqva, Atlantiqve a Marine. Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Jo, jasně myslím ten Atlantiqve (více ten název překombinovat nešel).Pokud tam je vanilka, tak to bude problém. Sladké parfémy nemám rád. V popisu ani slovo o benzoinu.Na slepo to nebudu kupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) V popisu ani slovo o benzoinu...... Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Kamile, taky jsem vzal obligátně toho Hermése, k tomu na jistotu CK a Issey. Cítíš v tom Terre takovou jakoby plastelínu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Cítíš v tom Terre takovou jakoby plastelínu? Ani ne, ale začal jsem hledat, když jsi mi to řekl. Podle mě je to ta kombinace hořkých citrusů a pepře.A tohle znáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) Asi jsem ženská. Je to takový můj základní výběr věcí které mne zaujaly. Chci zkusit Bleu a Sauvage. Vlastně si myslím že by mohlo být fajn kombo Bleu na den a Terre večer. Zatím jsem na den vzal Issey Leau, jelikož neměli testery Bleu a chci to ještě víc očichat. Homme a Farenheit super, Ysly trochu sladké, spicebomb nezaujal, GIO trochu metro klasika, Gaultier mi přijde taky přeslazený a je tam myslím vanilka. Vetiver je super, ale mám na cestě odstřik Tom Ford Grey Vetiver, tak to chci porovnat. Ještě se do toho seznamu asi hodí ICON. Rád bych zkusil něco od Le Labo, třeba Bergamote 22 je hodně doporučovaný, ale v ČR asi těžko. A zvědavý jsem třeba na Molecule 01, o čemž nevím co si myslet. Ódy jsem četl na Nauticu - Voyage, taky neznám. PS: každé ženské prý voní 1 million Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Voni jim vonej i dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 A zvědavý jsem třeba na Molecule 01, o čemž nevím co si myslet.Molecule 01 je čistý Iso E Super https://medium.com/@olfactionscents/exotic-fragrant-materials-what-is-iso-e-super-1cff3eb8f954 a když víš, jak voní, snadno ji najdeš v Terre nebo Encre Noire. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 ... Jo, aha. Ty si mluvil o tom Pacifiku...Já měl na mysli ten Marine, tam jsem to nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se