mondeo2 Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Dobrá pohoda, a myslíš že už asi nafurt .........????
sect Odesláno 8. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Jasně že nafurt, nic dalšího mně neláká a líbí se mi pořád stejně jako když jsem je přivezl.
sect Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Konečně fakt VÝBORNÉ pozadí.
sect Odesláno 14. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 (upraveno) Rolex GMT - hodinky, které jsem koupil před rokem a které jsou naprosto dokonalé, skutečně hodinky NAFURT. Byl jsem pro ně 30. 1. 2014 v Bratislavě a od té doby je nesundal ani jeden den z ruky a byl klidný. Nezajímala mne prodejní sekce,chrono24, ani ebay......naprostá spokojenost a chronopohoda. Jenže tomu něco chybělo....něco. A tak jsem začal přemýšlet o jejich prodeji, teda vždycky večer, když jsem je neměl na ruce, jsem o tom přemýšlel a to vždy do doby, než jsem si je nasadil a po x-té si ověřil, že jim fakt nic nechybí ani nepřebývá. No a v pátek večer jsem se konečně odhodlal a na zkoušku napsal nabídku na výměnu, když jsem se navíc zmínil o prodeji, ozvalo se hned několik zájemců. Takže hodinky hned ráno putovaly do bedny, aby mne znovu nezlomily a následující den i na poštu k novému majiteli. A jsem šťasný, skončil jsem se závislostí, zbavil jsem se závaží, které mně brzdilo. Zřejmě si je na stáří zase koupím, neznám dokonalejší hodinky NAFURT, ale teď.....teď začíná nový život. Myslím že celkem výstižné je přirovnání k ženské - bylo to, jako žít s Angelinou Jolie, která je výborná v posteli, výborně vaří, je rozumná, tolerantní, hodná a pije pivo. Dokonalá, ale po čase nuda a přitom není důvod vyhledávat žádné jiné, protože ta nejlepší přece už je doma...... Takže první z budoucí řady nových "milenek" je tady, model který jsem chtěl již dlouho vyzkoušet, ale stejně jako u všech ostatních jsem si říkal......a na co mi budou, když mám Rolexy? Cenově jsou řádově jinde, ale ta barva, velikost, antireflex, styl.....zase žiju a jsem nadšený, navíc už se těším až mně přestanou bavit, prodám je a budu shánět další, jiné, nové, nafurt, lepší, atd. až do zblbnutí !!! Upraveno 14. ledna 2015 uživatelem sect
gougy Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 18:43, sect napsal: už se těším až mně přestanou bavit, prodám je a budu shánět další, jiné, nové, nafurt, lepší, atd. až do zblbnutí !!!Do pamětihodností s tímto a samozřejmě gratulace k novému "masu", přeji prima líbánky
tombed Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Ty jsou teď na chvíli tvoje nebo chceš půjčit protreky?
tano Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Tak samozrejmne gratuluji k novym hodinkam, ale musim konstatovat, ze jsi teda dobrej jezdec ), hlavne ze jsi spokojeny.
instant Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Presne tak. Na jeb.. frajerke je najlepsie to, ze zakazdym je ina. A fajne Airmany, take.. krcmove
sect Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 18:48, tombed napsal: Ty jsou teď na chvíli tvoje nebo chceš půjčit protreky? Jak na chvíli? Ty jsou nafurt moje, i když to nejspíš budou dvojky.
Frantik Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Ty Rolexy byly na takovýho vidláka moc "hoch", sem ti to rikal :-) Tyhle ti sednou mnohem lépe. Gratuluju!
nickolas Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Skoro jsem u těch Rolád uvěřil, že budou nafurt... No nic, král je mrtev, ať žije král!!!
African Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Sakra velká škoda těch Rolexek, no nic, jak píšeš, život je změna :-) gratulace k zajímavému kousku"
wizard-ov Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Až budu prodávat ty žluté Rangemany, mám se ozvat ? :-)
sect Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 V 15. 1. 2015 v 17:55, wizard-ov napsal: Až budu prodávat ty žluté Rangemany, mám se ozvat ? :-)Vím, že taková nabídka se už nebude opakovat, ale zas takový divočák nejsem,takže není třeba :-) Všem díky za gratulace, už se těším, až je zbavím jedné nadbytečné ručky, pak budou úplně dokonalé.
ony Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 Sect tak som si to prečítal a len tolko k tomu o tých ženách moja reč už chápem prečo si ich predal potrebuješ zmenu.
sect Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Tatrýýý - ještě že to mám takový kousek.
sect Odesláno 2. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Nové nafurtky v detailu, myslím že zpracování tentokrát bez výhrad..... .(Jako vždy, foceno kompaktem)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se