Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 442
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 2. 2. 2015 v 19:17, Bedjasson napsal:

....no na posledním srazu jsme jako jeden muž tipli jako novou akvizici Steelfishe. Těsně vedle.

Ty jsou v dnešní době nesehnatelné, a prý když už B tak nějaký ten haus, říkal Baker.

V 2. 2. 2015 v 19:18, Alda napsal:

Ja tipoval Déčka.

Vždyť mně znáš Aldo, samozřejmě jsem je zvažoval, ale nakonec zvítězila tato méně profláklá značka   :whistling:

V 2. 2. 2015 v 19:22, Baker napsal:

Kolotocarska touha byla uspokojena :D

Pekne to mas!

Jo, jo  :goof: , dík.

Upraveno uživatelem sect
Odesláno
  V 2. 2. 2015 v 20:12, nickolas napsal:

Jelikoz jsou timti oficialne prohlaseny za definitivni, tak jim davam odhadem 3-6 mesicu ;)

To nejsou Rolex, dávám měsíc , maximálně dva.

Odesláno
  V 2. 2. 2015 v 19:56, Frantik napsal:

Myslím, ze Sectovi definitivně ...............jeblo :-)

Frantiku díky za slova chvály, ale nezlomíš mne, fakt ti je neprodám. Maximálně po pár pivech na chvíli půjčím :-)
  V 3. 2. 2015 v 6:44, Bedjasson napsal:

...tak to já jim dávám podstatně déle. Jednak Sect má Breitle opravdu rád a už vyzkoušel i RLX a tyhle jsou opravdu povedené (byť já Breitle nemusím, kromě SOH). Sectíku, těším se ale na další fotky, ať ti šlapou. :notworthy:

Jo Bedjo, odhadl jsi to přesně. Rolexy jsou dokonalé, ale nuda. Tyto jsou dokonalé taky a navíc se je na co dívat. Takže taky věřím, že by chvíli vydržet mohly. Navíc už nejsou jediné a jako víkendofky a případné střídačky mám Glyciny, jedny hodinky jsou fakt málo.....
Odesláno
  V 3. 2. 2015 v 17:33, sinoba napsal:

Toto si potreboval.

Ty vole ONY, tolik postů v jediném vláknu, toho si vážím. Kdy je vyzkoušíme na jachtě?

• po 2 týdnech...
Odesláno

S těmahle ne, to jsou na rozdíl od GMT leštěnky, navíc ta velikost není pro práci úplně pohodlná.....na dřevo mám Glyciny  :flex:

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...